Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Posted 2004. December 09. - 23:59

ha vna egyáltalán vkinek...
jó a mammut, de csaodákat nem kell várni tõle. széles, viszonylag erõs, de egy elbaszott ugrással ezt is hazavágod.
Posted 2004. December 09. - 23:54

Posted 2004. December 09. - 23:47

kegyetlen jóó
agybol meg szerintem novatech...
bár szerintem majd mind egy gyárból jön
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2004. December 09. - 23:01

akkor csinálja a monty vagy akármelyik erre szakosodott cég.
a triál agyakkal mi a baj? van egyáltalán olyan?
hát igen, a 475 egy legenda.... konások gondolom ismerik, sajna én is. fél év után 4 centi kotyogás.... szép. bár mint tudjuk, az sem erre való.
agy: tök jó. birja egy két embernél.
Posted 2004. December 09. - 22:59

Esetleg altrix dirtjump még bejön a képbe, bár arról csak annyit tudok ami az ujságban van...
agynak ez jólesz?:
http://www.ebike.hu/...isc/240.adatlap
Posted 2004. December 09. - 22:57

amugy sztem nincs nagy különbség a nexave/acera/alivio silent clutch agyak közt. Elvileg van (volt?) nexave hidraulikus és bovdenes tárcsafék is, ami deore átmatricázva. Szal attól, hogy nexave, még nem szar. szerintem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2004. December 09. - 22:54

én egyrészröl megértem, hogy fasza a silent clutch, de ha olyan geci jó, akkor miért nem csinálnak egy spéci triál agyat belõle? mer 2 havonta cserélni egy agyat... hát
rinó
nekem is van benne nyócas, isten se tudja mitöl, szimplán keletkezik benne. nem basztam oda semminek. de j kis felni, nincs vele baj, ezen kívül. ha meg nem vagy vitrin bájker, akkor tárcsafékkel nem zavar az a pöttöm nyócas.
Posted 2004. December 09. - 22:52

Ha nincs rá panasz akkor az lesz mert csóró vagyok:(
rínóból meg havrnak az van, az illesztésnél szétnyílt 2 hónap alatt, állandóan nyócas van benne, más meg dicséri...hát ezért nem tudom igazán:/
hegesztettre meg nincs péZ...
Posted 2004. December 09. - 22:19

ha szerinted tök jó, akkor minek kérdezed? vdani2?
Csak véleményt kértem, ennyi. Most ígyis-úgyis ezt vettem volna meg, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit tudtok róla.
Posted 2004. December 09. - 22:17

Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik felnit vegyem hátra:
-Rhino-lite(nem heggesztett)
-Altrix dirtjump
-b+ zero/remerx jumbo(asszem ugyanaz)
melyik bírná jobban?
Egyértelmû, hogy Rhino, bár jobb lenne a hegesztett, mert ugye sokkal tovább bírja/mondjuk az ára is több/, de akkor is Rhino Lite XL!!!!!!!!!!
Nekem elõl van Bike+ Zero. Sztem jó felni, de ne keverjük össze zért a Sun felnikkel a Bike+okat!!!! Az én 65,5kg-om alatt semmi baja nincs, nagyon jól mûkszik, de figyelembe kell venni, mikor megveszed, hogy hány kiló vagy, és hogy mire használod!! Tényleg mire kell??

Én most veszek hátra egy Alex DX32-es felnit, amit nagyon erõs a maga 39,2 milliméter vastagságával.

De mégegyszer mondom: minden felnivétel lényege a te súlyod!!! Egyébként a Rhino-ban megbízhatsz olyan 75-80kg-ig.
Posted 2004. December 09. - 22:12

Viszont triálra sztem nagyon jó, pont amiatt, hogy ott állítom meg a pedált, ahol én akarom, szal nincs meg benne a holtjáték, ami a többinél van.
ha szerinted tök jó, akkor minek kérdezed? vdani2?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. December 09. - 22:09

Viszont triálra sztem nagyon jó, pont amiatt, hogy ott állítom meg a pedált, ahol én akarom, szal nincs meg benne a holtjáték, ami a többinél van. Egyébként max. egy évet adok az összes ilyen árkategóriás agynak, fõleg triálnál. Ha addig esetleg nem menne tönkre, akkor is kicserélem. Amúgy kösz:) de tényleg!!
Posted 2004. December 09. - 16:56

-Rhino-lite(nem heggesztett)
-Altrix dirtjump
-b+ zero/remerx jumbo(asszem ugyanaz)
melyik bírná jobban?
Posted 2004. December 09. - 13:32

Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2004. December 08. - 17:52

Tudtok valamit mondani a Shimano Nexave T300 Silent Clutch hátsó agyról??
Posted 2004. November 30. - 22:14

Igen, de mint láthatod, én még eléggé újonc vagyok itt!/na jó, ez nem kifogás/:P
Szóval pont mikor írtam, azután vettem észre, és már nem akartam belejavítani.

Posted 2004. November 30. - 22:01

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. November 30. - 21:58

Nem is gondoltam, hogy van törökszentmiklósi emberke is a fórumon.
Jó tudni, hogy van egy környékbeli is!!

Posted 2004. November 30. - 21:00

ha nem akarsz tárcsafékre váltani egy ideig (miért tennéd, hiszen a hs33 jó kis fék hátra) akkor jó választás.
Posted 2004. November 30. - 20:18

A BikeTrials.hu-n, kb. annyi triálos van, ahányat Te össze tudsz számolni a kezeden.

Egyébként a Silent Clutch szerintem is jó, mivel ugye nincs meg benne az a bizonyos holtjáték, ami a többi agyban ott van. Szóval szerinted akkor vegyem meg? Mert tudod, már 2 éve nem gyártják, és nem hiszem, hogy találok még egyet, ha ezt megveszik elõlem.:/ Fõleg Szolnokon!

Mégegyszer köcce!