Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Ja, a masikra utaltam. Nekem, ha van elkoltom biciklire, ha nincs akkor sorre ;)
peace
vadkan
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
másik topicra utalsz? 4e ft-om van:-)
800-am nicns. és nem is lesz egy biciklire... és nem is akarok egy biciklire... :-)
van más is az életben ugye-ugye.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Ossze ne vesszetek itt nekem! :)

ON
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ugye Thez, hogy ilyen egyszerû? ;)

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jól teszed hogy elfelejted. nem ugrálásra valók igazán. persze ha valaki tud, nem is fogja megölni, de nem jövedelmezõ cserélgetni az olcsóbb felniket, mint egyszer egy jót megvenni.
mert +fûzés, +küllõ minden egyes 2e ft-os felni összetörése után...(köllü nem feltétlenül, de fûzés igen)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
köszi, akkor a jumbo-t elfelejtem gyorsan és illesztett rínó lesz.
úgyis csak 4e az ebikeon
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
én még illesztett rhinot sem öltem meg. nincs értelme 2szer annyiér megvenni, mert nem erõsebb 2szer.
ha egy jumbora alig van pénzed, akkor pont elég a dicsvics/rhino, vagy az alex dm24.
mind a 3 valahol 5 és 6 között mozog.
a heggezstett rhino meg már 13e körül van.
akkor meg már mavic d321.(nemérdekel a mostani neve)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Akkor inkább nem hegesztett rínólájt?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szerintem mind gagyi...
Olyan puha anyagból vannak, hogy nem tudod nem felütni. Én 1 évig használtam ilyent, de érdemes lenne megnézni, hogy néz ki. Szerintem több pénzt adsz ki egy ilyenévente 2x-i cserélgetésével , mintha vennél valami normál dolgot, ami eláll pár évig...

Aktuális civil

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
namármost tudtommal a b+ ZERO meg a remerx jumbo ugyanaz, nem?
méretei is ugyanazok.
nem vágom miért lenne jobb a jumbo és mér nem jó a zero...
ffejtsd ki léci mert jelenleg nagyon a b+ zero felé hajlok...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a funn agyat pont egy 0-val nézte el.
mert 10000. vagy kicsivel több, de megvenni már nem érdemes... mivel kb B+ szintû alkatrészek.
nexave meg trekking alkatrész. azaz COMFORT BIKING

de csak így tovább NorcoMoment, sztem a biketrials fórumán mondogasd ezeket. ott is hasonló reakciól lesznek.
körberöhögés, könnyezés, székrõl lefordulás.

[oltás]
ja és hogy tiszta legyen:
trekking, comfort bikes: fehér oldalfalú kruizer gumik, fényképészkedõ túristák, németül, hollandul, angolul karattyaló idegenek járdaszegélyre leszállással felközlekedõ emberek bérelt kölcsönbiciklijei.
legalábbis itt Budapesten.
lehet Szolnokon ezeket triálra használják, és úgy 2M ft-ért adják, mert Silent Cluth-os a hátsóagy. meg van benne agyváltó, ami ugye nem gagyi Rohloff, hanem NEXUS!!!!! nem is vacak 200e ft lehet, hanem sokkkalsokkal több!!!
[/oltás]
IRÓNIA OFF
ON

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
meg azázezres funn agy. váó. 104 ezer egy pár chris king. érted? egy pár. olyan szinre eloxálva, amilyenre szeretnéd.
de utánanézek én ennek a funn-nak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
érdekes hely az a szolnok... én csak tudom. sok az okos errefelé. :-X

ezt a bangkoki témát sürgõsen felejtsd el.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Hát ez kemény. honnan lehet valyon ilyeneket hallani
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

a Nexave-nél, ami meg annyira Shimano, mint ahogy én bantu vagyok! A nexave valami Bangkogi gyártmányú cucc, amire adta a nevét a Shimano/bár nem tudom miért/

ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.......

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
a nexave cuccok tényleg acera/alivio szintüek. igaz hogy volt belõle hidraulikus tárcsafék is ami kb az elsõ deore hidraulikus volt de annak az ára is kb deore volt (akkor kb 40). csak akkor vedd, ha pénzed is van cserélni, mert azokat olyan embereknek találták ki akik biciklizés közben mosolyognak nem vicsorognak (képletesen)
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

zsírosmacska nem viccelt, tényleg komofrt agy.
én egyrészröl megértem, hogy fasza a silent clutch, de ha olyan geci jó, akkor miért nem csinálnak egy spéci triál agyat belõle?

Tudom hogy komfort!! Azért is tettem oda a vigyorgást!! Egyébként CSINÁLNAK Silent Clutch Trial agyat: Funn!!!!!!! Csak nem halandó emberek számára készül, mivel kb sztem 100000Ft körül van... Szal asszem maradok a Nexave-nél, ami meg annyira Shimano, mint ahogy én bantu vagyok! A nexave valami Bangkogi gyártmányú cucc, amire adta a nevét a Shimano/bár nem tudom miért/

Bike+: igaz, csak 4000Ft, de hátra SEMMI FÉLE KÉPPEN NEM AJÁNLOM!!! Akkor már inkább Remerx Jumbo!!!

Alex DX32: sztem nagyon tuti felni!! De mégegyszer mondom: 65,5kg vagyok!!
nálunk Szolnokon 10990Ft, de megéri, bár attól függ, mire használod. Ha viszont Alex-et akarsz venni, siess vele, mert már elmúlt az idei szezon, és már nem sok van belõle. Én pl. itt Szolnokon egyet találtam. Ugyanez a Magura HS33-mal: rendeltem belõle egyet múlt hét Szombaton, és csak jövõhét Kedden hoznak belõle:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mamutot nem vennék. annyira nem erõs, amilyen nehéz.. alex jó lehet. vagy rhyno xl. vagy ha találsz 521-est.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a silent clutch (véletlenül) jó a triálra. a minimál holtjáték miatt. persze, nem arra lett tervezve, de egy idõ után rákaptak az emberek, hogy befüzik keréknek, majd 1-2 havonta kicserélik a komplett belsejét. valami 2ezer küröl adták a belét, amig volt belõle sok. szerintem mára elfogyott...

triál agy: én csak a yasec-et tudom. 6kalapács, atombiztos, de ezzel együtt nem hiszem hogy nem ezer kiló.
felni: új mammutot már nem vennék... a fekete oldalfal lekopik a véféktõl. egyrészt undorítóan néz ki, másrészt nem tul minõségi termék hatását kelti. A mavic d521 (ha még lehet kapni) olyan 9-10ezer körül van. cserébe k*rvajó. nem is tudom mit vennék. talán b+ zerot. használtat tényleg ne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
áhh.. felnibe használt cucc kizárt. Újba mennyi lenne egyébként ez a mavic?