Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Posted 2004. December 11. - 00:52

höhöhö:-)
jó, mert ez nem egy smiley+idézet, hanem egy sima nevetés.
szopacs.
székrõl lefordulás part 2.0
Posted 2004. December 11. - 00:50

Erre szokták mondani: Nincs itthon a macska, cincognak az egerek.:'(
Posted 2004. December 11. - 00:47

most veszem észre.. õ is fizet egy kört...
Posted 2004. December 11. - 00:45

Mindenkitõl EZERMILLIÓ ELNÉZÉST KÉREK!!!! Egyik haveromnak megengedtem, hogy használja a nevemet, és jelszavamat megadtam neki, de most látom, hogy mekkora sz*rt kavart a hülye fejével. Nagyon sajnálom ami történt, ígérem, többet nem fordul elõ!!! Jelszavamat változtattam!!
MÉGEGYSZER BOCSIKA MINDENKITÕL!!!!!!!!!!
Posted 2004. December 10. - 20:21

Nem Szolnokon, hanem a Bükkben, meg a Kékesrõl le.. És nem ipari, mert DH, hanem csak annyi látszik belõle, hogy sokkal tovább bírta./4-5 éves/" pedig DH-ra van használva!" szolnokon?
nem gyõztél meg meg, mert egyébként is hogy jön ez ahhoz, hogy "iparis"-e?
ha dh-zik akkor iparis az agy? ez egyenesen következik?
Ja, és oksi!! BEFEJEZTÜK!!!

jah:Ki az a védani??
Posted 2004. December 10. - 19:35

najo, ON
amúgy tök jó h vannak ilyen alakok, vidámnak lenni jó:-)
Posted 2004. December 10. - 19:32

de tanultam valamit: a triálosok mindenhez _jobban_ értenek.

szerintem egy újabb védanink van. (tudom, egy kör

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2004. December 10. - 18:42

Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2004. December 10. - 18:40

mikor kijött a saint írták is az oldalukon (már nem új ezért gondolom ez a rész lekerült) hogy mennyire örülnek, mert megcsinálták a saintet is kónuszosra mert az milyen jo. nem hiszem, hogy valaha is csináltak volna "iparis" agyat
megaztán lehet hogy silent clucth de akkor is nexave tehát tengely stb anyaga.
meg:
" pedig DH-ra van használva!" szolnokon?
nem gyõztél meg meg, mert egyébként is hogy jön ez ahhoz, hogy "iparis"-e?
ha dh-zik akkor iparis az agy? ez egyenesen következik?
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2004. December 10. - 16:37

megkérek mindenkit, hogy a norcomoment által felvetett témában ne nyilatkozzatok, mert akkor ennek sose lesz vége. Sõt, a helyzet csak rosszabb lesz.
köszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2004. December 10. - 16:31

JahAz mikori DEORE?
Ha nem veszekedni jössz, akkor használj moderáltabb hangot szerintem. Nem biztos, hogy minden úgy van ahogy te látod, ha meg másnak is van véleménye, aztmeg tiszteld. Legalább egy kicsit. És akkor más is látja, hogy nem veszekedni jössz.
Teljes mértékben igazad van! Csak egy kicsit lenézõen írtatok sztem. Nem??
Figyelembe kell venni viszont azt a tényt, hogy én is csak azt tudom tovább adni, amit látok, és hallok. Szóval: valaki ezt hallja, valaki meg azt. Senki nem jön rá teljesen magáról a dolgokra, ilyen téren, hacsak nem Einstein!
Posted 2004. December 10. - 16:30

Még az eredeti amerikai gyártmányú Schwinn Adrenalin A1-en van rajta, amit 200e körül adtak, és alig volt belõle Magyarországon.
Posted 2004. December 10. - 16:29

a stílusod viszont nagyon megnyerõ! :-)
ja, és mutass már róla egy képet...! mert kiváncsivá tettél.
még a saintot sem azzal szerelik, pedig nagyobb szüksége lenne rá mint egy deore agynak....
"van képed róla?"
Posted 2004. December 10. - 16:27

Ha nem veszekedni jössz, akkor használj moderáltabb hangot szerintem. Nem biztos, hogy minden úgy van ahogy te látod, ha meg másnak is van véleménye, aztmeg tiszteld. Legalább egy kicsit. És akkor más is látja, hogy nem veszekedni jössz.
Aktuális civil
Posted 2004. December 10. - 16:26

Posted 2004. December 10. - 16:25

Mondtam egy szóval is, hogy jobban értek hozzá, mint más?????????????
NEM BICIKLISZERELÕ VAGYOK, CSAK TRIÁLOZOK!
Amúgy kapásból egy ismerõsömnek ipari csapágyas Deore-je van. Szét lett szedve. Erõlködésrõl szó sincs! Nem akarok én senkivel megértetni semmit, csak véleményt nyilvánítok. Ennyi. Amúgy, ha triáloznál, te is belátnád, hogy sokkal "komfortosabb"/kényelmesebb egy silent clutch agyat berakni hátra, mint mást.
Szerinted miért ezt használják triálra, mikor nem is arra van kitalálva??

Posted 2004. December 10. - 16:24

Úgyhogy nyugodtan lefordulhattok a székrõl, de csak a saját tudatlanságotok miatt!!
Amúgy senkivel nem szeretnék összeveszni, úgyhogy...
Na akkor most melyik?

For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"
Posted 2004. December 10. - 16:20

1: deore nemigazán volt ipari csapágyas. sem olasz, sem japán. többet szedtem szét énis, meg midneki más is itt mint Te.
2: néhány ember elhiheted hogy jobban ért nálad ehhez, ha még azt sem tudod, mi az hogy komfort biciklizés.
3: olyan boltba kell járni, aki kiszolgál, és azt adja amit kérsz. ha nem azt akarja, akkor röhögd körbe, és menj onnan. legalábbis aki értelmes, ezt teszi.
de azért nagyon erölködj még, szeretek ilyeneket olvasni!!!!
Posted 2004. December 10. - 16:17

ezt a bangkoki témát sürgõsen felejtsd el.
Szerencsémre pont japán gyártmányú Nexave-t kaptam kézhez épp most, ami még hálistennek eredeti, normális Shimano termék!! Megértem amiért ezt írtad!! Viszont: Mint köztudott, manapság értelmes, jól mûködõ Shimano cuccokat NEM vagy csak nagyon ritkán lehet szerezni/lásd: 2004-es XTR/.. És nyugodtan elhiheted nekem, hogy a boltokban kapható legtöbb Deore pl. szar olasz gyártmány, és nem japán, ami azt eredményezi, hogy élettartama = a NULLÁVAL!!!!!!!!! Ráadásul nem is ipari csapágyat tesznek bele, hanem csak golyót!!! Mielõtt még azt mondanád, hogy a Shimano nem is gyárt ipari csapágyas agyakat: TÉVEDSZ!!! A "régi" japán gyártású eredeti Shimano agyakban IPARI CSAPÁGY VAN/legalábbis a Deore-ban/!!! Egyébként kérdezz meg akármilyen triálost: itt nem a Nexave elnevezésrõl van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hanem a Silent Clutch rendszerrõl!! Én elhiszem, hogy ti tele vagytok lével, de a földi, halandó ember számára sajnos ez érhetõ el, fõleg így, hogy már 3 éve nem gyártják!! Szal mondom: ÖRÜLHETEK, HOGY JAPÁN CUCCOT KAPTAM!!!
Úgyhogy nyugodtan lefordulhattok a székrõl, de csak a saját tudatlanságotok miatt!!
Amúgy senkivel nem szeretnék összeveszni, úgyhogy szerintem ezt a témát hagyjuk, utánajártam elég rendesen ezt elhihetitek! Ugyanis nem vagyok az a fajta eszetlen fasz, aki bemegy a boltba, s megveszi, ami ott van!! Mert ugye: a bolti eladó úgyis azt sózza rád, amije van. Hiába mondod neki, hogy hozzon neked Sram cuccot, ha nem megy el a Biker-hez, mert õ csak Shimanot forgalmaz... Szal errõl ennyit.
Tudom nagyon jól, hogy a Chris King agyakhoz mennyiért lehet hozzájutni! De vegye meg az, akinek pénze van rá oks??
Jah, és Szolnokon nem a kölcsönözhetõ bringákat használjuk triálra, hanem csak a silent clutch agyat, mert nem vagyunk hülyék!!!! Úgyhogy errõl ennyit!
Posted 2004. December 10. - 16:08

Ossze ne vesszetek itt nekem!
ááá, ilyenrõl szó sincs!
Csak ide illett a gondolatom. Felniügyben maximálisan egyetértünk...
Aktuális civil