Bruce!
Ugye nem a sajátod?
Erre bezzeg kiengednek a sittrõl! ;D
Szerintem ha a saját bulid, inkább gyere tekerni, hozd a csajost is, majd mi összeadunk benneteket, aztán mehettek nászútra a Caprine Maraton 110-es távján! Tandem kötelezõ!
Igazi bringás esküvõ!
Majd adjuk a díszkíséretet.
Én is megyek de csak szombaton és A VERSENY után ugrunk is haza de gondolom ez senkit se érdekel. Nekem lenne egy kérdésem mennyi idõ a 110? Leginkább findli véleménye mert õ ez én tempómba jár-kel . A pályáról mit tudtok? bánkútig ismerem utánna mien?
Leutazás hogy lenne?
Pénteken 15:05kor megy egy sebes a Keletibõl,amivel fél 7-re le lehet érni a helyszínre!
(ha jól nézem,más nincs is du-ra,mert a többi IC,vagy pedig nagyon késõn indul)
Mind kérdõjel nélkül! De velünk külön nem kell törõdni szervezésileg, mert szállásunk már van. Esetleg néhány embernek van még hely a maraton rajthelyétõl 2-300m-re házban.
Asszem, ha szükséges, tudok vinni két kétszemélyes sátrat. Az egyik kissé ódivatú (suvenyírnyihahanyékuksiprotkó), dupla tetõs, de hibátlan, viszont matracom csak egy 2személyes van.
Én részemrõl annyit tudok tenni értetek, hogy telefonon megpróbálok szállást szervezni a fent már említett telefonokon, lehetõleg faházast, mert a sátorozással nem tudom hogy álltok. Persze ehhez valaki lökje már át, hogy kb. hány fõrõl van szó és ki hány éjjelt akar maradni, jó?
Nah, ja, ez itt a gond! Mindenkinek kurv@ jól esik a megszervezett helyre beesni, aztán ott rohadt jól éreznie magát!! > Szervezni meg majd megszervezi valaki... :-X