Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

VI. BMFTeam Találkozó @ Caprine Maraton

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
380 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Hát én kistányért már egyáltalán nem használok, középtányért is nagyon ritkán, gondolkodok is, hogy leszedem, mert az is ugye megvan "x" gramm... és persze keresztbe sosem váltok, mert az árt a meghajtásnak és a teljesítmény sem akkor a legnagyobb, egész pontosan 3,765%os teljesítménycsökkenés lép akkor fel............. ::)

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Rob!
Szerintem elõtte gyere el a Tisza Marcira az jó bemelegítésnek persze mint itt többen mondták nem szabad lebecsülni mert tud meglepetéseket okozni az a terep is... :) ::) Én is idén mennék elõször maratonra.. de nem hiszem hogy olyan vészes lenne az a szintidõs dolog. "Nekem felfelé a Ti "nyugis tempó"-tok is eszeveszett rohanás" Miért mennyivel "rohantak" felfelé? :)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Nyugi Rob! ha ott leszek, majd megint cserélünk ;) hisz ez mán nem a szörny :P

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
ROB!

Mi ez a "Ha elindulok?"

Itt a helyed!

Egyébként ha más maraton addíg nem hozza meg a kedvemet, nekem is az elsõ lesz! És ha belegondolok, így 35 évesen ez már kicsit késõi! (nem érzem magam 35-nek!)
A privire pedíg csak eset tudok válaszolni, mert még mindíg rohanás van. Addíg böngészd a Tech/Szöges gumi fejezetet. Ott már írtam néhány dolgot, ezek jók alapnak. Privibe kiegészítés és lehet hogy fotó is megy!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Nekem felfelé a Ti "nyugis tempó"-tok is eszeveszett rohanás, szóval a szintidõnél fognak keletkezni a problémáim, a nagy harcomat elsõsorban ezzel kell majd megvívnom. Bár életem elsõ maratonja lesz. (ha elindulok... :))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D hm... a külsõre is értendõ ez a közmondás? ;D

szintidõ általában egy helyen van, hogy a nagyon lassúakat még úgy tudják összeszedni, hogy sötétedés után már ne kelljen bóklászni utánnuk az erdõben...
De szvsz nyugis tempóban is szépen be lehet férni ebbe...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Tudod, hogy mindig azok mondják, hogy nem a méret a lényeg, akiknek kicsi van... ;D
Na jó, vége az offolásnak! Megyek, és kész. Majdcsak bejutok a célba. Van szintidõ, vagy ilyenek? (és az elveszett résztvevõket felkutatják? :))

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ;D ;D 1mm! na igen... de aki a kicsire nem ad... ;) höhö...

(kezdek végre pörögni két tábla csoklit után...kissé szédüléses állapotok voltak itten)

amúgy meg engem soha nem zavart, ha egy hegyoldalra tolni kellett a lovat... ;) ha anynit toltam felfele, minimum annyit is tudok lefele utánna zúúúúzni 8)

PéeF

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Basszus Para, az a fél század coll az kicsivel több, mint 1 mm különbség. (pontosan 59.69 és 60.96) Ennyire nem lehetsz sznob... :)
És hol lesz az élmény, ha nem tudok fel se menni a hegytetõre? Az élményt 2.1-es gumi mellett is a 130/150 mm rugóút fogja biztosítani... :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
2,35"?
cöhhh...
;D 2,4" királyság... ;D

súly nem számít...csak az élményre koncentrálj...

PéeF

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
rob ha gondolod adok néhány leckét ;D
ha most is a tavaly ilyenkori szinten vagy akkor rádfér, de szerintem fejlõdõképes vagy! ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Egye fene, akkor annyit teszek, hogy a 2.35"-ös gumikat kisbbre cserélem, és kész. De a mászási tudásom továbbra is a nulla alatt van, szóval elkezdek trenírozni.... :) (bár lehet, hogy egy 120-as stucnit is beszerzek a mostani 70-es helyett)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hm, khmm, biza olaf, biza! ;)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

aki a dunamaratont végignyomta az jóbarátom.pontosan egy stinky nine big one teloval. és amikor a garda tavi fesztiválon felakasztotta egy mérlegre felzugtak az emberek. közeliti a huszat.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Nehéz a bicajod? Hmmmm van megoldás! Fogyál Te le pár kilót! ;D ;D
Itt az az ûbe állat tabbletta...... Igaz-e üzlettársam? ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
[quote][quote author=lensver link=board=8;threadid=3814;start=30#89700 date=1044730116]
a hobby távon, hogy egy 14 kilós LTS-sel nyomta!
[/quote]
[quote author=rob]
Kíváncsi vagyok, meddig jutok egy 15 kilós géppel,
[/quote]

Az én biciklim most alapból 15 kiló ::) Na meg a hátizsák, kulacs... és nincsen benne bigone sem... ::) no de nem panaszkodom!! :-X

A lényeg, hogy menjünk sokan a talira ;)

Bruce.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

általában a többség gépe is 12 kiló körüli és az tökéletesen megfelel maratonozni.Akkor az a plusz két-három kiló meghat egy nehezebb embert?Szerintem nem...
;)

S ha még abba is belegondolunk, hogy van amikor 1-2 kilós hátizsák is neheziti a haladást. Mert pl. én mindig megpakolom a camelbackemet másfél liter itallal, igy alig kell megállnom. Bár nehezebb vagyok egy kicsit, mégis gyorsabb. Nem a súly a minden.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Hú,de szeretnék egy olyasmi vázat én is! ;D
Igaz,még az új gépemmel sem mentem egy igazit...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
spec a nehézséget nem a tömeg jelenti,hanem a teló....tudod mit jelent egy dupla vállas dög egy felfelén? ;D
örökké Mlékezni fogok arra,amikor egy Big Oneos Vegával kipróbáltam a Diósárkon 1 rövid szakaszt felfelé...a gép orra az egekben,arra aztán nem lehet rádõlni és karból húzni felfelé... :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én a Stinky-mel rengeteget túráztam, pedig volt vagy 14-15 kiló....és sokkal jobban lehetett vele mászni, ereszkedni mint bármelyik azelötti 11-12 kilós bringámmal.........na majd idén a Bear-el....... ::)