Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VI. BMFTeam Találkozó @ Caprine Maraton
Started by
Ras
, 2003. January 27. 00:31
Posted 2003. February 12. - 19:20

Hát én kistányért már egyáltalán nem használok, középtányért is nagyon ritkán, gondolkodok is, hogy leszedem, mert az is ugye megvan "x" gramm... és persze keresztbe sosem váltok, mert az árt a meghajtásnak és a teljesítmény sem akkor a legnagyobb, egész pontosan 3,765%os teljesítménycsökkenés lép akkor fel............. :

Posted 2003. February 12. - 19:14

Rob!
Szerintem elõtte gyere el a Tisza Marcira az jó bemelegítésnek persze mint itt többen mondták nem szabad lebecsülni mert tud meglepetéseket okozni az a terep is...
:
Én is idén mennék elõször maratonra.. de nem hiszem hogy olyan vészes lenne az a szintidõs dolog. "Nekem felfelé a Ti "nyugis tempó"-tok is eszeveszett rohanás" Miért mennyivel "rohantak" felfelé?
Szerintem elõtte gyere el a Tisza Marcira az jó bemelegítésnek persze mint itt többen mondták nem szabad lebecsülni mert tud meglepetéseket okozni az a terep is...

Posted 2003. February 11. - 11:15

Posted 2003. February 10. - 19:18

ROB!
Mi ez a "Ha elindulok?"
Itt a helyed!
Egyébként ha más maraton addíg nem hozza meg a kedvemet, nekem is az elsõ lesz! És ha belegondolok, így 35 évesen ez már kicsit késõi! (nem érzem magam 35-nek!)
A privire pedíg csak eset tudok válaszolni, mert még mindíg rohanás van. Addíg böngészd a Tech/Szöges gumi fejezetet. Ott már írtam néhány dolgot, ezek jók alapnak. Privibe kiegészítés és lehet hogy fotó is megy!
Mi ez a "Ha elindulok?"
Itt a helyed!
Egyébként ha más maraton addíg nem hozza meg a kedvemet, nekem is az elsõ lesz! És ha belegondolok, így 35 évesen ez már kicsit késõi! (nem érzem magam 35-nek!)
A privire pedíg csak eset tudok válaszolni, mert még mindíg rohanás van. Addíg böngészd a Tech/Szöges gumi fejezetet. Ott már írtam néhány dolgot, ezek jók alapnak. Privibe kiegészítés és lehet hogy fotó is megy!
Posted 2003. February 10. - 16:16

Nekem felfelé a Ti "nyugis tempó"-tok is eszeveszett rohanás, szóval a szintidõnél fognak keletkezni a problémáim, a nagy harcomat elsõsorban ezzel kell majd megvívnom. Bár életem elsõ maratonja lesz. (ha elindulok...
)

Posted 2003. February 10. - 15:00

;D hm... a külsõre is értendõ ez a közmondás? ;D
szintidõ általában egy helyen van, hogy a nagyon lassúakat még úgy tudják összeszedni, hogy sötétedés után már ne kelljen bóklászni utánnuk az erdõben...
De szvsz nyugis tempóban is szépen be lehet férni ebbe...
szintidõ általában egy helyen van, hogy a nagyon lassúakat még úgy tudják összeszedni, hogy sötétedés után már ne kelljen bóklászni utánnuk az erdõben...
De szvsz nyugis tempóban is szépen be lehet férni ebbe...
Posted 2003. February 10. - 14:45

Tudod, hogy mindig azok mondják, hogy nem a méret a lényeg, akiknek kicsi van... ;D
Na jó, vége az offolásnak! Megyek, és kész. Majdcsak bejutok a célba. Van szintidõ, vagy ilyenek? (és az elveszett résztvevõket felkutatják?
)
Na jó, vége az offolásnak! Megyek, és kész. Majdcsak bejutok a célba. Van szintidõ, vagy ilyenek? (és az elveszett résztvevõket felkutatják?

Posted 2003. February 10. - 14:34

;D ;D ;D 1mm! na igen... de aki a kicsire nem ad...
höhö...
(kezdek végre pörögni két tábla csoklit után...kissé szédüléses állapotok voltak itten)
amúgy meg engem soha nem zavart, ha egy hegyoldalra tolni kellett a lovat...
ha anynit toltam felfele, minimum annyit is tudok lefele utánna zúúúúzni 8)
PéeF

(kezdek végre pörögni két tábla csoklit után...kissé szédüléses állapotok voltak itten)
amúgy meg engem soha nem zavart, ha egy hegyoldalra tolni kellett a lovat...

PéeF
Posted 2003. February 10. - 13:49

Basszus Para, az a fél század coll az kicsivel több, mint 1 mm különbség. (pontosan 59.69 és 60.96) Ennyire nem lehetsz sznob... 
És hol lesz az élmény, ha nem tudok fel se menni a hegytetõre? Az élményt 2.1-es gumi mellett is a 130/150 mm rugóút fogja biztosítani...

És hol lesz az élmény, ha nem tudok fel se menni a hegytetõre? Az élményt 2.1-es gumi mellett is a 130/150 mm rugóút fogja biztosítani...

Posted 2003. February 10. - 13:03

2,35"?
cöhhh...
;D 2,4" királyság... ;D
súly nem számít...csak az élményre koncentrálj...
PéeF
cöhhh...
;D 2,4" királyság... ;D
súly nem számít...csak az élményre koncentrálj...
PéeF
Posted 2003. February 10. - 12:59

rob ha gondolod adok néhány leckét ;D
ha most is a tavaly ilyenkori szinten vagy akkor rádfér, de szerintem fejlõdõképes vagy!
ha most is a tavaly ilyenkori szinten vagy akkor rádfér, de szerintem fejlõdõképes vagy!

Posted 2003. February 10. - 12:52

Egye fene, akkor annyit teszek, hogy a 2.35"-ös gumikat kisbbre cserélem, és kész. De a mászási tudásom továbbra is a nulla alatt van, szóval elkezdek trenírozni....
(bár lehet, hogy egy 120-as stucnit is beszerzek a mostani 70-es helyett)

Posted 2003. February 10. - 12:07

Posted 2003. February 09. - 23:01

aki a dunamaratont végignyomta az jóbarátom.pontosan egy stinky nine big one teloval. és amikor a garda tavi fesztiválon felakasztotta egy mérlegre felzugtak az emberek. közeliti a huszat.
Posted 2003. February 09. - 21:32

Nehéz a bicajod? Hmmmm van megoldás! Fogyál Te le pár kilót! ;D ;D
Itt az az ûbe állat tabbletta...... Igaz-e üzlettársam? ;D
Itt az az ûbe állat tabbletta...... Igaz-e üzlettársam? ;D
Posted 2003. February 09. - 21:01

[quote][quote author=lensver link=board=8;threadid=3814;start=30#89700 date=1044730116]
a hobby távon, hogy egy 14 kilós LTS-sel nyomta!
[/quote]
[quote author=rob]
Kíváncsi vagyok, meddig jutok egy 15 kilós géppel,
[/quote]
Az én biciklim most alapból 15 kiló :
Na meg a hátizsák, kulacs... és nincsen benne bigone sem... :
no de nem panaszkodom!! :-X
A lényeg, hogy menjünk sokan a talira
Bruce.
a hobby távon, hogy egy 14 kilós LTS-sel nyomta!
[/quote]
[quote author=rob]
Kíváncsi vagyok, meddig jutok egy 15 kilós géppel,
[/quote]
Az én biciklim most alapból 15 kiló :

A lényeg, hogy menjünk sokan a talira

Bruce.
Posted 2003. February 09. - 16:02

általában a többség gépe is 12 kiló körüli és az tökéletesen megfelel maratonozni.Akkor az a plusz két-három kiló meghat egy nehezebb embert?Szerintem nem...
S ha még abba is belegondolunk, hogy van amikor 1-2 kilós hátizsák is neheziti a haladást. Mert pl. én mindig megpakolom a camelbackemet másfél liter itallal, igy alig kell megállnom. Bár nehezebb vagyok egy kicsit, mégis gyorsabb. Nem a súly a minden.
Posted 2003. February 08. - 23:23

Hú,de szeretnék egy olyasmi vázat én is! ;D
Igaz,még az új gépemmel sem mentem egy igazit...
Igaz,még az új gépemmel sem mentem egy igazit...
Posted 2003. February 08. - 23:23

spec a nehézséget nem a tömeg jelenti,hanem a teló....tudod mit jelent egy dupla vállas dög egy felfelén? ;D
örökké Mlékezni fogok arra,amikor egy Big Oneos Vegával kipróbáltam a Diósárkon 1 rövid szakaszt felfelé...a gép orra az egekben,arra aztán nem lehet rádõlni és karból húzni felfelé...
örökké Mlékezni fogok arra,amikor egy Big Oneos Vegával kipróbáltam a Diósárkon 1 rövid szakaszt felfelé...a gép orra az egekben,arra aztán nem lehet rádõlni és karból húzni felfelé...

vendég__*
Posted 2003. February 08. - 23:19

Én a Stinky-mel rengeteget túráztam, pedig volt vagy 14-15 kiló....és sokkal jobban lehetett vele mászni, ereszkedni mint bármelyik azelötti 11-12 kilós bringámmal.........na majd idén a Bear-el....... :