Szállás meg ilyenek ismertek már a 7. találkozóval kapcs? Vagy ehhez még korán van? ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VI. BMFTeam Találkozó @ Caprine Maraton
Indította
Ras
, 2003. január 27. 00:31
Írta 2003. március 19. - 07:29
Na akkor Ras javaslatára átfordultam ide...
Szállás meg ilyenek ismertek már a 7. találkozóval kapcs? Vagy ehhez még korán van? ;D
Írta 2003. március 18. - 21:00
Üdv!
Az elõzõekben én is vmi hasonlót próbáltam sejtetni, mint Mongoode_16, csak lehet hogy kissé túlságosan összesûritettem.
by(t)e
Az elõzõekben én is vmi hasonlót próbáltam sejtetni, mint Mongoode_16, csak lehet hogy kissé túlságosan összesûritettem.
by(t)e
Írta 2003. március 18. - 18:43
Írta 2003. március 18. - 18:40
Én nem értem a problémát... a maratonon kivül még ott lennénk egy napot, ez kb. olyan lenne mint most a 6. on, CC-sek elmennek tekerni ami a 7. talin annyiban változik hogy hivatalos verseny lesz a túrából a DH,FR bringások meg elmennek ugrálni... a buli meg este...
vagy csak én gondolkodom túl egyszerûen ???
vagy csak én gondolkodom túl egyszerûen ???
Írta 2003. március 18. - 17:10
Nem azt mondottam hogy senki nem lesz ott csak nem annyian mint máskor és máshol!
Szvsz a maraton nem nekünk való! (DH, Dual, FreeRide) :-\
Ennyi meg egy bambi!
lajos
Ennyi meg egy bambi!
lajos
Írta 2003. március 18. - 11:29
Sziasztok!
Egyetértek Ras utsó hozzászólásával,ugyanis ezt eredetileg sem 7. talinak szántuk,hanem csak elkezdtünk agyalni,hogy mi lenne ha akkor és ott a Caprine marcsin találkoznánk fórumosok.
Tehát ha 7. BMFT tali,ha nem,egy csomóan úgyis ott leszünk...
Egyetértek Ras utsó hozzászólásával,ugyanis ezt eredetileg sem 7. talinak szántuk,hanem csak elkezdtünk agyalni,hogy mi lenne ha akkor és ott a Caprine marcsin találkoznánk fórumosok.
Tehát ha 7. BMFT tali,ha nem,egy csomóan úgyis ott leszünk...
Írta 2003. március 17. - 22:03
Üdv
Én szerintem megjelennék ott is, igy Köszeg után: Ugyse zavarnék én ott sok vizet.
A buli kedvéért SZVSZ megjelenhetne a DH, DS és FR section is, habár én könnyen beszélek, lévén hogy a CC, vagy XC felé húz a gépem.
by(t)e
Én szerintem megjelennék ott is, igy Köszeg után: Ugyse zavarnék én ott sok vizet.
A buli kedvéért SZVSZ megjelenhetne a DH, DS és FR section is, habár én könnyen beszélek, lévén hogy a CC, vagy XC felé húz a gépem.
by(t)e
Írta 2003. március 17. - 21:56
ja... viszont máshová már május júniusban nem tudnánk beilleszteni a dolgot..
viszont nyáron Rave mindenképp megcsinálja a SAUHi talit azt mondta... (igaz Rave ???)
ergo ilyen szempontból nem oszt nem szoroz a Szilvási találkozó..
de nevezhetjük BMFT CC/maraton/túra részleg találkozónak is, ha a freerider lelketeknek fáj a 7ik tali elnevezés :
viszont nyáron Rave mindenképp megcsinálja a SAUHi talit azt mondta... (igaz Rave ???)
ergo ilyen szempontból nem oszt nem szoroz a Szilvási találkozó..
de nevezhetjük BMFT CC/maraton/túra részleg találkozónak is, ha a freerider lelketeknek fáj a 7ik tali elnevezés :
Írta 2003. március 17. - 20:26
Hali
szvsz ha egy maratonnal lesz a tali egybe kötve akkor fennáll annak a lehetõsége hogy a maratonra való tekintettel a DH és FreeRide - Dual részleg kihagyja és csak maratonosok, cc-sek taliznak! :-\ Ez meg nem a legjobb lenne szvsz! :-\
lajos
szvsz ha egy maratonnal lesz a tali egybe kötve akkor fennáll annak a lehetõsége hogy a maratonra való tekintettel a DH és FreeRide - Dual részleg kihagyja és csak maratonosok, cc-sek taliznak! :-\ Ez meg nem a legjobb lenne szvsz! :-\
lajos
Írta 2003. március 17. - 19:21
szvsz nyugodtan lehet Szilvásváradon maratonnal egybekötve a 7ik, aztán SAUHon a 8adik...
elõreláthatólag mindkettõre benevezek
elõreláthatólag mindkettõre benevezek
Írta 2003. március 17. - 17:23
SAUH
Szerintem nem csak nekem jött be eddig a legjobban. Van felvonó
Aki nagy cc-s, az is rá fog jönni, milyen jó dolog is az!
De bármi más ötletet szívesen fogadok. Csak ne maraton versennyel egybekötött tali legyen.
Szerintem nem csak nekem jött be eddig a legjobban. Van felvonó
De bármi más ötletet szívesen fogadok. Csak ne maraton versennyel egybekötött tali legyen.
Írta 2003. március 17. - 12:54
Írta 2003. március 17. - 11:12
Nos, tekintve, hogy lement a 6. tali, így joggal merül fel a kérdés, hogy mi is legyen a 7.-el.
Lassan, de biztosan kezdjük el lekonkretizálni a dátumot, helyet, szállást.
ÉS MOST NE PAPRIKÁS KRUMPLI LEGYEN!!!
(Babyface bevállalt egy pörkölt fõzését!)
8)
Üdv,
Baliba
Lassan, de biztosan kezdjük el lekonkretizálni a dátumot, helyet, szállást.
ÉS MOST NE PAPRIKÁS KRUMPLI LEGYEN!!!
(Babyface bevállalt egy pörkölt fõzését!)
8)
Üdv,
Baliba
Írta 2003. március 11. - 09:06
Nem, már nem nyomom országúton!
Amikor megnõsültem , utána nem volt idõm tekerni, a bicajomat pedig levittük a szüleimhez. Apám elkezdte használni, falubike-ként! A szívem szakadt meg. Aztán jött a pocak és valamit tenni kellett. Beleszagoltam a terepbicajozásba és leragadtam ennél a mûfajnál.
De akkor is én mradtam a PUMPÁK KIRÁLYA!!! ;D ;D
Olaf!
Ha terepre viszitek, akkor elfogadom!
;D
Amikor megnõsültem , utána nem volt idõm tekerni, a bicajomat pedig levittük a szüleimhez. Apám elkezdte használni, falubike-ként! A szívem szakadt meg. Aztán jött a pocak és valamit tenni kellett. Beleszagoltam a terepbicajozásba és leragadtam ennél a mûfajnál.
De akkor is én mradtam a PUMPÁK KIRÁLYA!!! ;D ;D
Olaf!
Ha terepre viszitek, akkor elfogadom!
Írta 2003. március 11. - 01:57
Írta 2003. március 10. - 23:26
És országutizol még? Tudod :
tudnék neked egy tuti versenyt ajánlani ;D ;D ;D
Írta 2003. március 10. - 20:23
Amikor országútiztam, (jó régen volt már) akkor iszonyat mennyiségû defektem volt és rendszeresen az út szélén ragasztottam, pumpáltam. Az egyik elvetemült cimborám ragasztotta rám a "Pampák királya" címû filmsorozat alapján.
Írta 2003. március 10. - 11:35
Írta 2003. március 10. - 10:43
Írta 2003. március 09. - 18:14
Te Lovas_Gabi hagy kérdezzem már meg miért vagy a pumpák királya! Talán olyan jól fújtatsz felfelé a hegynek? ;D ;D ;D
olaf a kötekedõ viking 8)
olaf a kötekedõ viking 8)

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére