Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Görgõ vs. szobabicikli

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
899 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
bármelyik gsm boltban vagy nagyáruházban tudsz venni ilyen tépõzáras, izzadságállóként jól funkcionáló mobiltelefontartót, pár száz forintért. abba belerakod, azt meg feltépõzárazod a kormányra, stucnira és tökéletesen mûködik...késõbbiekben meg jó lesz az, kicsit védi a telefont akár a nyeregtáskában, akár a mezzsebben.

vagy pedig önzáródó zacskó, meg 2X15 centi spárga...:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A kérdés óta vettem egy Sansa Clip lejátszót, ennek a hátulján van egy csíptetõ, ami arra szolgál, hogy a ruhára fel lehessen tenni. Ilyen, ha nem lenne világos:

Feltöltött kép

Még nem próbáltam ki, de a tervem az, hogy majd a váltóbowdenre csíptetetem. A sokat fikázott lefegõ Shimano váltóbowdennek így szerzek egy jó pontot. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Bloke én övtáskába teszem a derekam köré. Vagy odatámasztod a görgõd egy polc mellé és a polcra pakolászol (víz törölközõ lejátszó) ez a másik trükköm.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Szeretnék kérni egy kis segítséget, le tudná nekem valaki mérni hogy 3görgõs padon a középsõ görgõhöz képest milyen távolságra van az elsõ és a hátsó görgõ tengelye.Elõre is nagyon köszönöm.

Valójában a bringád méretétõl/tengelytávjától függõen be lehet állítani.
- egy bolygó, két kerék -

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Szeretnék kérni egy kis segítséget, le tudná nekem valaki mérni hogy 3görgõs padon a középsõ görgõhöz képest milyen távolságra van az elsõ és a hátsó görgõ tengelye.Elõre is nagyon köszönöm.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Valaki megadná nekem a szabadgörgõ görgõinek a szélességét? Én 40cm körülire tippelem. Alapanyagnak van 60-as vagy 90mm körüli Al csõ. Esztergáltatok bele csapágyházat. Rászerelem a mostani Elite görgõm mágnesfékjét. Így erõsen olcsóbb lesz mint a 60-80k-ba kerülõ gyáriak.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Üdv.

-Talán úgy hogy be csomagolod egy kis mûanyag tépõzáras zacsiba.:wtf:

Folpack!! :D ;)

Nekem is pont ez a két ötletem volt, csak gondoltam hátha van valakinek valami jól bevált egyéb trükkje.

Ha görgõhöz kell gumi,akkor ebike-on van,sárga színû,nem tudom milyen típusú.

Kösz, nekem elkerülte a figyelmemet.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Üdv mindenkinek.

-Kinéztem magamnak egy ilyet a szûrkébb hidegebb napokra amikor még a kutyát is kár kizavarni.
www.bikediscount.hu/contents/hu/p4202.html

-A kérdésem az lenne hogy van-e vakinek ezzel a cuccal valamilyen jó vagy rossz tapasztalata illetve hogy használ(t)-e már valaki ilyet és érdemes-e ilyet vásárolni?

A válaszokar elõre is nagyon köszi mindenkinek.

Ugyan ilyen van 3 éve és mûködik :D néha mikor edzek és megtekerem úgy fütyül mintha fel akarnék szállni

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Két kérdésem volna.

2. Mp3 lejátszó hogyan védhetõ az izzadságtól?

Folpack!! :D ;)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Ha görgõhöz kell gumi,akkor ebike-on van,sárga színû,nem tudom milyen típusú.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Üdv.

-Talán úgy hogy be csomagolod egy kis mûanyag tépõzáras zacsiba.:wtf:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Két kérdésem volna.
1. Tudtok-e boltot ahol lehet kapni országúti edzõgumit. A bátyámat kértem, hogy nézzen nekem Bp-en, de sehol nem volt, valahol azt se tudták mirõl beszél.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Üdv mindenkinek.

-Kinéztem magamnak egy ilyet a szûrkébb hidegebb napokra amikor még a kutyát is kár kizavarni.

Nekem majdnem ilyen van,csak a görgõ tengely másik végén is van egy burkolat,de amúgy teljesen ugyan az gondolom.Semmi különöset nem tudok róla írni,3,5 éve használom,még semmi baja.Ha foltozott belsõvel használtam,akkor nagyon gyakran leolvadt róla a folt,a melegedés miatt.Amúgy tökéletesen mûködik.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Üdv mindenkinek.

-A kérdésem az lenne hogy van-e vakinek ezzel a cuccal valamilyen jó vagy rossz tapasztalata illetve hogy használ(t)-e már valaki ilyet és érdemes-e ilyet vásárolni?

A válaszokar elõre is nagyon köszi mindenkinek.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Van gyári is:
Feltöltött kép
Elite V-Arion

Csöppet drága. Marad a home made. Elite mágnesfékes görgõm van itthon. Majd megpróbálom összeházasítani.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Most, hogy beleolvastam ebbe a topicba es latom, hogy nehanyan az ellenallast hianyoljak, pont ez jutott eszembe:
szabadgorgo magnesfekkel

Szerintem telre osszedobok egy ilyet, mert rohadtul unalmas a berogzitett vazon tekerni. Nem tudok mozogni.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
akkor az a rengeteg ember aki ilyen kütyükön edz vagy melegít, általában másik bringát állítanak rá, ha ilyen rosszul hat a gépre?!
egyáltalán van valami elõnye?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bacsesz, mivel a saját biciklidet használod, így ugyanúgy koptatod a rendszert és még egy hajlító igénybevételnek is kiteszed a váz hátsó 3szögét.Tudod használni 26"-os kerékkel, mivel a 24" kisebb átmérõ, a 700c pedig nagyobb annál.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Igaz hogy nyár van, de most jött össze a pénzem, és edzõgörgõt szeretnék vásárolni (bespájzolok télire:D)
szóval semmit nemtudok róluk, igazából az érdekelne, hogy milyen hátrányuk van, mennyire koptatja a láncot, fogaskereket?
pontosabban róla érdekelne annyi, hogy mit jelent a kerékméretnél, hogy 24"-700 C?: http://www.bikemarke...eszlet&tid=3591
26" os kerékkel (mtb) tudom használni?
minden választ köszönök!:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha tényleg csak pár ezer a különbség, akkor inkább vedd az állíthatósat. Én Tacx tulajdonos vagyok, de elõszõr én is Minourákat nézegettem, és rémlik, hogy a felnirehatónál probléma, hogy könnyen megcsúszik.