Köszi szépen! Akkor keresek egy újat és meglátjuk mit találok:)
figyeld az aprót este
Köszi szépen! Akkor keresek egy újat és meglátjuk mit találok:)
Szerintem nem lenne jó vétel. Ha már egyszer görgõt akarsz venni, akkor biztos komoly céljaid vannak a kerékpárral, akkor meg érdemes beruházni egy olyanba, aminek a nevérõl kettõnél több ember is hallott már, van alkatrész hozzá.
Errõl a görgõrõl mi a véleményetek? Jó vétel lenne?
Na, közben ráakadtam a Tacx fórumra és azt hiszem megvan a válasz az elõzõ kérdésemre. Ha valakit érdekel:
-lehetõ legnagyobb nyomás
-lehetõ legkisebb ellenállás gumi és görgõ között
-tökéletesen centírozott kerék
Na, közben ráakadtam a Tacx fórumra és azt hiszem megvan a válasz az elõzõ kérdésemre. Ha valakit érdekel:
-lehetõ legnagyobb nyomás
-lehetõ legkisebb ellenállás gumi és görgõ között
-tökéletesen centírozott kerék
Én is szoktam érezni, hogy egyik oldalra dõl, de ez szerintem azért van, mert senki nem tökéletesen szimmetrikus. Én az úton is ugyanúgy látom, csak mivel olyankor nincs lerögzítve a bringa érezni nem lehet.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Én örülök, hogy eladtam a görgõt, sokkal jobban bevált a szobabicikli.
Nem kell állandóan becuccolni a melegre a biciklit és nem tart percekig felkészülni a görgõzésre. Emellett van alapból pulzusmérõ benne(Polar-ral ellenõriztem és ugyanazt mérték)
ha görgõbe befogva úgy érzem, h. jobbra dõl a bringa(szemmel is látható, ha nagyon figyelem), az mitõl lehet? meg van csavarodva a váz, a görgõ maga tekeredik? ráülve és hajtva jobban érezhetõ, és elég zavaró..
minoura m50 és acélvázas moser párosításról van szó.
Van két rossz hírem:
Az elsõnek vagy négyszer írtam, de nem válaszolt.
A második görgõ pedig itt figyel a szobámban.
Sorry
átolvasva a topikot a fixgörgõt találom szimpatikusabbnak, márcsak választani kellene.. az alábbi kettõ közül melyiket lenne érdemes?
http://piacter.bikem...=262849&cat=500
http://piacter.bikem...=270249&cat=500
Az akkor sem az én bringám. Más geometria, más nyereg.Én örülök, hogy eladtam a görgõt, sokkal jobban bevált a szobabicikli.
Nem kell állandóan becuccolni a melegre a biciklit és nem tart percekig felkészülni a görgõzésre. Emellett van alapból pulzusmérõ benne(Polar-ral ellenõriztem és ugyanazt mérték)
A sebesség mindent megold.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy