Na én is ott voltam ám eme remeknek még nagy túlzással sem nevezhetõ eseményen.
Ahogy én láttam:
A mi társaságunk, Szilvia(mónika legjobb barátnõje), Zsuzsi, Beg, L.Cs és jómagam siettünk, nehogy lemaradjunk a videókról (engem ez érdekelt volna a leginkább). Az érkezést olyan 3/4 7 környékére sikerült idõzíteni, mert szilveszterre vásároltunk a gazdaságos boltban, ahol a Fõszervezõvel és kis csapatával össze is futottunk.
Amikor beléptünk láttuk, hogy senki sincs rajtunk kívül, max 10 ember, mi voltunk a társaság 1/3a.
Aztán melegünk lett a kb 1óra semmit tevésben, ittunk volna,csakhát nem ennyiért, így nem is fogyasztottunk.
Gyültek az emberek, szép lassan. A projektor is a "helyére" került, persze, hogy úgy,h nem állították, be a vetítési magasságot stb. A kb 50m szigetelõ szallaggal körbetekert berendezés fixen állt a fém rudakon, csak a vetített kép vászon felén volt csak rajta, levágták a cuccot, beállítoták, s megint vagy 1 tekercs Tape szallaggal áttekerték (biztos ragasztót vettek a szervezõk a teszkóban) Filmek kb.1,5óra késéssel indulnak,mindegy.
Fílmezés közben megérkezett Misi barátunk, igencsak iluminált állapotban, az ordítására mindenki felfigyelt:) (aztán még valakit anális közösülésre is invitált a férfi mosdóban) Biztos nem parázott :

Volt országútis film is, ami kicsit nem illett a programba, legalább "Pári Rubé" versenyekrõl mutattak volna eséseket, mert az Dörti (mint Aguillera száma).
Aztán jött a Díjátadás: Misi itt is kitett magáért, bebizonyította, hogy szereti Janikát, ilye nszép ölelést csak romantikus filmekben látni, lehet hogy puszit is nyomott az arcára.
Aztán jött az Amatõr kategória koránt sem amatõr gyõztese, na Õ se volt magánál teljesen. Demeter Balázs, hogy nevén szólítsuk, a végére /ezt én már nem láttam, de biztos forrásból tudom/ baráti társaságával a saját hányásában táncolt az emeleten. Szép látvány lehetett,biztos +van valakinek videón.
Bár az állítólag csinos táncoslányról lemaradtam, mert hívott a kötelesség, nem sajnálom, hogy nem maradtam 9nél sokkal tovább.