Én egy magellan Dracot vettem, de ottvan pl a crater...
de csak most látom, hogy hülyeséget beszélek... ;D
azt hittem, hogy ez drágább...és azért vetettem el annó...
Igazából nem szeretem a menetes nyakat, meg az alkatrészek sem jöttek be rajta...
Ebben az árkategóriában viszont lehet, hogy ez a nyerõ...
(sokat segítettem.. ;D..lehet, hogy inkább hallgatnom kellett volna.. ;D )
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringa a csajodnak?
Indította
vendég_d3cadent_*
, 2002. december 01. 17:45
Írta 2004. április 06. - 14:25
Írta 2004. április 06. - 14:19
Írta 2004. április 06. - 14:10
Írta 2004. április 06. - 13:56
Írta 2004. április 02. - 13:17
Írta 2004. április 01. - 21:24
Írta 2004. április 01. - 20:36
Tudom hogy ez hirdetõ topic de van egy eladó RS JUDY TT m ami 8cm mozog piros és pont a te barátnõdnek van kitalálva!! 18000FT ért már élvezheti is a barátnõd a bringázás örömeit.
Írta 2004. március 25. - 23:13
vagy eppen panaszkodni, hogy a 35. km kornyeken defektet kaptam, de 5 perc alatt belsot csereltem es nyomultam tovabb...
Írta 2004. március 25. - 21:02
;D ;D
igaz
de egy szerelés az mégiscsak más,azt nem látja másik 600 ember,csak egy rusnya garázsban történik,míg azért egy versenyen menõ dolog porral befedetten/sárosan megérkezni a feszülõs ruciban,és panaszkodni,h a 35. km környékén vmi gond volt a hátsóváltóval,de megoldódott egy kis szereléssel:)
igaz
de egy szerelés az mégiscsak más,azt nem látja másik 600 ember,csak egy rusnya garázsban történik,míg azért egy versenyen menõ dolog porral befedetten/sárosan megérkezni a feszülõs ruciban,és panaszkodni,h a 35. km környékén vmi gond volt a hátsóváltóval,de megoldódott egy kis szereléssel:)
Írta 2004. március 25. - 19:51
amikor már fél órája feszegeti le a gumit a felnirõl,a pokolba fogja kívánni az egészet
szeretik a sikerélményeket,az tény,de ha olyan szerelést jelent ez,ami során piszkosak lesznek,és erõt kell kifejteniük... : :-X
ugyan... hisz' maratonra akar menni a leanyzo, nem fogja egy kis dzsuva es erolkodes megmozgatni
Írta 2004. március 25. - 18:15
amikor már fél órája feszegeti le a gumit a felnirõl,a pokolba fogja kívánni az egészet
szeretik a sikerélményeket,az tény,de ha olyan szerelést jelent ez,ami során piszkosak lesznek,és erõt kell kifejteniük... : :-X
(teló zsírzás :-* )
szóval a kezdeti idõkben inkább a nyeregmagasság beállítását érdemes rájuk bízni
késöbb már egyre többet,max sunyiba leviszik a szerelõhöz -ahogy mi is ezt tesszük,ha már nagyon nem akar vmi sikerülni
(teló zsírzás :-* )
szóval a kezdeti idõkben inkább a nyeregmagasság beállítását érdemes rájuk bízni
késöbb már egyre többet,max sunyiba leviszik a szerelõhöz -ahogy mi is ezt tesszük,ha már nagyon nem akar vmi sikerülni
Írta 2004. március 25. - 18:08
vegyel neki kevlaros gumit, meg bele defektvedo szalagot, meg teszel a tasijaba egy flakon spray-t vegso esetre es mehettek.
persze jellemzoen ilyenkor megy el a szelep...
a legjobb amugy tenyleg az lenne, ha megmutatnal Neki egy belsocseret.
a lanyok oda-vissza vannak, mikor technikai dolgok sikerulnek nekik, nagyon tudnak orulni
marpedig egy belsocsere garantaltan sikerulni fog Neki.
persze jellemzoen ilyenkor megy el a szelep...
a legjobb amugy tenyleg az lenne, ha megmutatnal Neki egy belsocseret.
a lanyok oda-vissza vannak, mikor technikai dolgok sikerulnek nekik, nagyon tudnak orulni
marpedig egy belsocsere garantaltan sikerulni fog Neki.
Írta 2004. március 25. - 15:48
kissé fárasztó már ez a nyavajgás....
úgyis pocsék az idõ... leültök szépen, a jó meleg szobában és megtanítod defektet javítani.... szerintem ennyi!
Bár ha a maratonon se akarsz várni rá, akkor lehet, hogy ehez sincs kedved....... :
úgyis pocsék az idõ... leültök szépen, a jó meleg szobában és megtanítod defektet javítani.... szerintem ennyi!
Bár ha a maratonon se akarsz várni rá, akkor lehet, hogy ehez sincs kedved....... :
Írta 2004. március 25. - 15:29
Szerinted az nem lyukad ki???
Javítani is nehezebb.
Meg többe kerülhet mint az egész bicikli...
Javítani is nehezebb.
Meg többe kerülhet mint az egész bicikli...
Írta 2004. március 25. - 15:22
Írta 2004. március 25. - 14:53
Nem vadul, de bárhol és bármikor képes defektet kapni. Na mindegy, majd csak lesz valahogyan.
Írta 2004. március 25. - 14:37
Jupiter, ne bonyolítsd túl: megfelelõ légnyomás oszt kész, úgysem vadul a barátnõd, vagy igen?
Ja és tényleg menj vele, mert ha nélküled defektel, nemcsak a bringázást utálja meg, hanem lehet téged is ;D
OK, rossz vicc volt
Ja és tényleg menj vele, mert ha nélküled defektel, nemcsak a bringázást utálja meg, hanem lehet téged is ;D
OK, rossz vicc volt
Írta 2004. március 25. - 12:28
Charon: a "nem tartja meg a belsõt" alatt azt értem, hogy a nagy nyomástól a belsõ elindul a küllõlyukon át bele a felnibe (ez persze a duplafalu felnikre értendõ) és kilyukad ...
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 25. - 12:19
Szélességtõl függ, és a szigszalag RAGAD. Nekem nem mászott még el. : És nem kell tartani a belsõt. Hova tartanád?
Ja, ha valaki tényleg vesz ilyen szalagot, mert elege van már az elmászókból, akkot high pressure bigyót vegyen, ami jó vastag mûanyag és rohadt jól passzol. Felni kérdése.
Ja, ha valaki tényleg vesz ilyen szalagot, mert elege van már az elmászókból, akkot high pressure bigyót vegyen, ami jó vastag mûanyag és rohadt jól passzol. Felni kérdése.
Írta 2004. március 25. - 12:12
én ált. megmakkant régi lájt belsõt nyirbálok/ragasztok s ezt rakom a felnire.