Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Bringa a csajodnak?

- - - - -

• Please log in to reply
179 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Én egy magellan Dracot vettem, de ottvan pl a crater...

de csak most látom, hogy hülyeséget beszélek... ;D
azt hittem, hogy ez drágább...és azért vetettem el annó...
Igazából nem szeretem a menetes nyakat, meg az alkatrészek sem jöttek be rajta...
Ebben az árkategóriában viszont lehet, hogy ez a nyerõ...

(sokat segítettem.. ;D..lehet, hogy inkább hallgatnom kellett volna.. ;D )

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Ajánlat?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Jónak tûnik, de szerintem ennyiért lehet "jobbat" is kapni....

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Ehhez mit szóltok a "Kislánynak"?

http://www.giant-bic...138&model=10034

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
mar csak azert is, mert jobb hijan en is judy tt-t nyuzok... :)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
hagyd már abba ezt a vérbeli csajos telót!már bocs!
De már unalmas!!

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Tudom hogy ez hirdetõ topic de van egy eladó RS JUDY TT m ami 8cm mozog piros és pont a te barátnõdnek van kitalálva!! 18000FT ért már élvezheti is a barátnõd a bringázás örömeit.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
vagy eppen panaszkodni, hogy a 35. km kornyeken defektet kaptam, de 5 perc alatt belsot csereltem es nyomultam tovabb... ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
;D ;D
igaz
de egy szerelés az mégiscsak más,azt nem látja másik 600 ember,csak egy rusnya garázsban történik,míg azért egy versenyen menõ dolog porral befedetten/sárosan megérkezni a feszülõs ruciban,és panaszkodni,h a 35. km környékén vmi gond volt a hátsóváltóval,de megoldódott egy kis szereléssel:)

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts

amikor már fél órája feszegeti le a gumit a felnirõl,a pokolba fogja kívánni az egészet
szeretik a sikerélményeket,az tény,de ha olyan szerelést jelent ez,ami során piszkosak lesznek,és erõt kell kifejteniük... ::) :-X

ugyan... hisz' maratonra akar menni a leanyzo, nem fogja egy kis dzsuva es erolkodes megmozgatni :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
amikor már fél órája feszegeti le a gumit a felnirõl,a pokolba fogja kívánni az egészet
szeretik a sikerélményeket,az tény,de ha olyan szerelést jelent ez,ami során piszkosak lesznek,és erõt kell kifejteniük... ::) :-X
(teló zsírzás ;) :-* )

szóval a kezdeti idõkben inkább a nyeregmagasság beállítását érdemes rájuk bízni
késöbb már egyre többet,max sunyiba leviszik a szerelõhöz :) -ahogy mi is ezt tesszük,ha már nagyon nem akar vmi sikerülni :D

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
vegyel neki kevlaros gumit, meg bele defektvedo szalagot, meg teszel a tasijaba egy flakon spray-t vegso esetre es mehettek.
persze jellemzoen ilyenkor megy el a szelep... :)

a legjobb amugy tenyleg az lenne, ha megmutatnal Neki egy belsocseret.
a lanyok oda-vissza vannak, mikor technikai dolgok sikerulnek nekik, nagyon tudnak orulni :)
marpedig egy belsocsere garantaltan sikerulni fog Neki.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
kissé fárasztó már ez a nyavajgás....

úgyis pocsék az idõ... leültök szépen, a jó meleg szobában és megtanítod defektet javítani.... szerintem ennyi!
Bár ha a maratonon se akarsz várni rá, akkor lehet, hogy ehez sincs kedved....... ::)

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Szerinted az nem lyukad ki???
Javítani is nehezebb.
Meg többe kerülhet mint az egész bicikli...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Akkor vegyetek belsõ nélkülit

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Nem vadul, de bárhol és bármikor képes defektet kapni. Na mindegy, majd csak lesz valahogyan.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Jupiter, ne bonyolítsd túl: megfelelõ légnyomás oszt kész, úgysem vadul a barátnõd, vagy igen?
Ja és tényleg menj vele, mert ha nélküled defektel, nemcsak a bringázást utálja meg, hanem lehet téged is ;D
OK, rossz vicc volt

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Charon: a "nem tartja meg a belsõt" alatt azt értem, hogy a nagy nyomástól a belsõ elindul a küllõlyukon át bele a felnibe (ez persze a duplafalu felnikre értendõ) és kilyukad ... :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szélességtõl függ, és a szigszalag RAGAD. Nekem nem mászott még el. ::) És nem kell tartani a belsõt. Hova tartanád? :D
Ja, ha valaki tényleg vesz ilyen szalagot, mert elege van már az elmászókból, akkot high pressure bigyót vegyen, ami jó vastag mûanyag és rohadt jól passzol. Felni kérdése.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
én ált. megmakkant régi lájt belsõt nyirbálok/ragasztok s ezt rakom a felnire.