Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Duna menti bicajtúra - magyar szakasz (Hegyeshalom - Mohács)

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
1 válasz erre a témára

#1
Trashman

Trashman

    újonc

  • fórumtag
  • 6 hozzászólás

Úgy néz ki hogy bővültünk +1 fővel.
Még valaki? Jó kis túra lesz :)



#2
Trashman

Trashman

    újonc

  • fórumtag
  • 6 hozzászólás

Sziasztok!

Jelenlegi 3 fős csapatunkhoz (1 lány + 2 fiú) keresünk még társakat egy Duna menti túrához. A magyarországi szakaszt tervezzük végigtekerni "folyásirányban", lehetőleg úgy hogy azért Dunát is lássunk, tehát nagy valószínűséggel egyes szakaszokon gáton vagy földúton is megyünk majd. Szint nem igazán lesz, mivel végig a folyó mellet tekerünk.

Találkozó Győrben - ahová mi Budapestről és Veszprémből érkezünk vonattal - majd innen szintén vonattal megyünk tovább Hegyeshalomig, ahol a túra kezdődik. A napi távot kb. 80 Km-re tervezzük, hogy nézelődésre is legyen időnk. A szállás szinte minden esetben sátorban és hálózsákban lesz, a helyzettől függően vízparton vagy kempingben. Egy éjszakát Budapesten is töltünk, így az innen érkezők aznap éjjel a saját ágyukban is aludhatnak :) A célállomás Mohács, ahol két opció van.
Az egyik: vonatra fel és irány haza.
A másik: vonatra fel és irány Szekszárd, onnan pedig ismét bringával a Sió mentén föl Siófokig (ahol lehet a gáton, vagy kis forgalmú utakon) majd onnan haza - innen mi Budapest felé vonattal és Tihany felé komppal folytatjuk az utunkat.

A túra 2015.07.11-én szombaton indul és Mohácsig kb. a következő hét péntekig, Siófokig pedig vasárnapig tart majd - tehát 5 nap szabi szükséges.
Amit mindenképpen kérünk Tőled ha szeretnél résztvenni a túrán, hogy legyél felkészült technikailag, fizikailag és túrázásilag is, ne idegenkedj a nomád körülményektől és lehetőleg ne dohányozz. A felkészültség természetesen a bicajodra is vonatkozik.

Szeretnénk egy vidám, kalandos és valószínűleg fárasztó hetet eltölteni két keréken a természetben, keress bátran ha úgy gondolod hogy Te is csatlakoznál hozzánk.

PicturaArt (kukac) gmail (pont) com

Üdv: Zoli