2002. augusztus 6-11-ig rendezzük a Tour de Hongrie-t (Magyar Kerékpáros Körvesreny)
Érdekel valakit? http://www.tourdehongrie.hu
2002. augusztus 6-11-ig rendezzük a Tour de Hongrie-t (Magyar Kerékpáros Körvesreny)
Érdekel valakit? http://www.tourdehongrie.hu
Természetesen, mint lelkes rajongó, érdekel a dolog!
Lesz valahol TV-ben közvetítve a dolog??
A WEBlap korrekt! 8)
Üdv,
Baliba
Magyar versenynek miert nem magyar a neve ??? ??? :![]()
Vadkan én is ezen filózok már régóta hogy miért kell franciául mondani amikor ez egy MAGYAR kerékpár verseny!Vagy nem hangzana jól magyarul?EZ lehet de nekem akkor se tetszik ez a külföldi nyelvezet!
:-*![]()
Latod mar ketten vagyunk...
egyszeruen: Magyar Korverseny vagy valami hasonlo...
Nem kene koppintani :-/
Mivel ez a 29. Tour de Hongrie, gondolom mar tortenelmi okai vannak a nevnek. Egyebkent a honlapon a Magyar Kerekparos Korverseny 2002 szerepel, ami szerintem is sokkal jobban hangzik.
Sajnos nem leszek itthon akkor, de sok szerencsét a szervezéshez Eisi!
Én se leszek itthon, de szerencsére a befutóra hazajövök.
Hello! nekem két kérdésem lenne a témával kapcsolatban:
1. A prológ tényleg 30 km hosszú lesz? Nemzetközi versenyeken általában mindig rövidebb 10 km-nél. Ha így van, nem gondoljátok, hogy mindjárt az els? forduló után eld?lhet a verseny?
2. Egy cikkben Bernard Hinault azt ígérte, hogy itt lesz a befutón. Ez igaz?
Igyekszünk minden országos Tv-t elhívni, de sajnos közvetítésről szó sincs. Maximum esti tudósításokról.
A Honlapról: köszi, még jobb lesz, csak kevés az időnk.
Természetesen, mint lelkes rajongó, érdekel a dolog!
Lesz valahol TV-ben közvetítve a dolog??
A WEBlap korrekt! *8)
Üdv,
Baliba
A verseny teljes neve: 29. Tour de Hongrie, Magyar Kerékpáros Körverseny
Sajnos a külföldiek nem nagyon értik a Körverseny kifejezést.
És szeretnénk hasonlóságot felmutatni a Tour de France-szal - bár ez nem könnyű :-)
eisi
Magyar versenynek miert nem magyar a neve *??? ??? :![]()
Köszi, ránk férne egy kis szerencse.
Igyekszünk.
Sajnos nem leszek itthon akkor, de sok szerencsét a szervezéshez Eisi!
Ok, gyere. És hozz magaddal másokat is.
Szeretnénk szervezni egy demonstráció szerű átvonulást a városon budapesti bringás érdeklődőknek.
Indulás aug 11 vasárnap 12 óra Városliget. Cél a Budai vár (13:00 óra) és 14:00 körül jön a mezőny
Szerintetek lenne erre fogékony ember (több mint 3 fő?)
eisi
Én se leszek itthon, de szerencsére a befutóra hazajövök.
Igen, a Prológ kb 38 km hosszú lesz.
De nem időfutam, hanem, körpályás (1 kör 1,8 km) mezőnyverseny formályában.
(Nem kritérium verseny, csak körpályás, vagyis a szakaszgyőztes személye a véghajrán dől el)
Egyébkén erre sok versenyen van példa - sokkal látványosabb, mint az egyenkénti időfutam.
Hinault - sajnos nem jön. A Tour de France után sűrűek lettek a feladatai. Talán legközelebb.
Hello! nekem két kérdésem lenne a témával kapcsolatban:
1. A prológ tényleg 30 km hosszú lesz? Nemzetközi versenyeken általában mindig rövidebb 10 km-nél. Ha így van, nem gondoljátok, hogy mindjárt az els? forduló után eld?lhet a verseny?
2. Egy cikkben Bernard Hinault azt ígérte, hogy itt lesz a befutón. Ez igaz?
Igy mar jobb!bocsesz csak kotozkodtem....
Sok sikert!!
vad
Ami "ÜDVÖSKÉNK" BODROGI LACI indul??
Kiváncsi volnék rá élőben!!!!!!
Üdv,
Baliba
na de jó hogy vagy itt egy válaszolgató angyalka ! Hamár szóba került, hogy magyar versenynek miért nem magyar a neve, akkor már hadd kérdezzem meg azt is, hogy a prológon a kommentátor miért nem tudta ki mondani azt hogy Nagykanizsa valamint azt, hogy nagykanizsaiak. Ez utóbbival többször (talán kivétel nélkül) összeakadt a bajsza.
Egyébként szép és jó volt, arra rájöttem, hogy azt hiába m ondod, hogy vigyázz gurul, vigyázz lépcso stb, csak arra figyelnek fel a versenyzok ( de arra mind egytol egyig !! ), ha azt mondod ,hogy Vigyázz Armstrong !! Ott jön ,ott mögötted !
Amikro megtudtam, hogy Zalakomáron ( ez egy különösen jóhíru falucska a környéken )keresztül fog menni, akkor már tudtam hogy ott lesz valami galiba ... volt is, bár én nem autós ütközésre számítottam, mível én természetesnek gondoltam, hogy az utakat szabaddá teszik a verseny számára.Folyt köv ....
Folyt.:. Bár hallván hogy egy trabant volt, rögtön a helyiekre ( zalakomáriakra ) gondolok, és az kevésbé ámulatba ejto, hogy egy odavalósi ember áttör minden rendezon, szalagon, és behajt a tömeg közé ( bár gondolom hogy ez nem így történt... ). A kamionoson méginkább meglepodtem, mit keres egy kamion egy kerékpár versenyen ... nem kellett volna szabad pályát biztosítani a versenynek ?
Ruff, ha olvasnál máshol is, tudnád, a rendezők közölték, hogy nem tudnak mind versenyző mellé rendőrt állítani, és őket már nem várták meg. Sajnos ők leszakadtak a mezőnytől és a ... rendőrök nem várták meg őket, hanem utat nyítottak.
Most olvastam, hogy újabb baleset történt. :'( Az egyik versenyző a szembe jövő(??) autó alá csúszott. Csak az a kérdésem, hogy hogy jöhetnek szembe autók? Már bocsánat, de milyen szervezés, vagy lezárás az, hogy vannak szembe jövő autók? Már két baleset volt a szervezés hibájából. Meddig fognak várni?? Remélem több súlyos baleset már nem lesz és legföképp nem a szervezők hibájából!
Remélem nem bántottam meg senki sem ezzel a hozzászólással.