+ Szólj hozzá
Oldal 1 / 5 1 2 3 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 86

Téma: Tour de Hongrie

vendég
    Regisztrált
    2002-06-19
    Üzenet
    202

Alapbeállítás Tour de Hongrie

Tizenhárom ország, 106 kerékpáros a mezônyben

A végleges nevezés szerint 13 ország 106 versenyzôje vesz részt a július 29-én rajtoló Magyar kerékpáros körversenyen. A 30. Tour de Hongrie mezônye a hat nap során hazánk szinte valamennyi régióját érinti majd, a tiszta versenytáv 777 kilométer, de a verseny hossza az összekötô szakaszokkal együtt meghaladja az 1000 kilométert! A kerékpárosok a veszprémi prológ után a Siófok-Pécs-Szeged-Békéscsaba-Füzesgyarmat-Miskolc-Kékestetô-Gyöngyös-Budapest (Budai Vár) útvonalon vetélkednek majd.
    A www.tourdehongrie.hu oldalon folyamatosan frissítjük az eredményeket, hogy mindig friss infotok legyen versenyről

Gyertek el és nézzétek meg a befutókat!

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.245

Alapbeállítás Re:Tour de Hongrie

Reméljük hogy jobb lesz a szervezés, útbiztosítás, mint tavaly! A veszélyes helyeken (hegyi és városi részek) kellene pl. jelzőember. Nem tudom jó ötlet-e a befutót a Várba tenni a rengeteg turista meg busz mellett... Nem lenne rossz az sem, ha a köztévé is adna nemcsak 10 másodpercet a versenyből, sokat dobna a dolgon.

törzsvendég obsidian avatarja
    Regisztrált
    2002-12-04
    Lakhely
    Bp., néha Gyula
    Üzenet
    1.057

A jobb útvonalbiztosítás jó ötlet! Tavaly a Bükkben voltunk túrázgati, és szenvedtük magunkat fölfelé szakadó esőben Répáshutára Bükkszentkereszttől, és erőteljesen meglepődtünk, amikor szembe jött vagy 50nel a mezőny... Még jó, hogy a szélén mentünk és ki tudtunk térni a susnyákba...
    Ez még OK, de mondjuk mi van, ha nem bicajos megy velük szembe az út szélén, hanem egy kocsi nem veszi komolyan a rendőrbácsit, aki csak odaintett egyet és tovaszáguldott...
    Meg persze az adott településeken sem volt semmi tájékoztató, hogy "Hé! Hónap verseny lesz az egyetlen úton, ami a városba visz!"

ps.: Idén a Mátrában leszek... ;D

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.245

Hát igen, pontosan erről van szó. Az egri út amúgy is nagyon sz@r, sok helyütt egy 30 cm-es viszonylag járható csík maradt az országútból, alig is lehet hová kitérni (még szerencse, hogy gyér a forgalom). Amikor beértek Miskolcra, a város egyáltalán nem tudott róluk, és természetesen a péntek délutáni csúcsforgalomra időzítették az avasi körözést. Teljesítménytúra kinézete volt a nagy magyar körtortúrának. :-\

vendég
    Regisztrált
    2002-06-19
    Üzenet
    202

Az útvonalbiztosítás remélhetőleg jobb lesz idén. A tavalyival összhasonlítva lényegesen több civil és rendőr motoros fogja biztosítani az utat. Szerencsére most sokkal jobb a rendőrséggel a kapcsolatunk. Idén nem lesz körözés Miskolcon.
    A polgárőrség jóvoltából minden érintett faluba, cél/rajt városba eljutott a plakátunk, remélhetőleg idén jóval többen fognak tudni rólunk.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-01-27
    Üzenet
    802

Sziasztok!
    A Tour de Hongrie mezőnye kb mikorra ér a Komlóstetőre (Miskolc) ; máramennyire ez megjósolható.
    Ja, és azt lehet tudni h milyen úton mennek keresztül
    Miskolcon?

köszike
    Prefi

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.245

Prefi: TAlán már van honlapjuk, ott kellene megnézni, de városon belüli részleteséggel nem igen közlik az útvonalat. Szerintem a szokásos úton mehetnek, nem hiszem hogy beviszik a városba: Futó ú. - Egyetemváros - Terelő - Varga-h. - Vasgyári temető - Mexikó-vgy. - Bükksztkereszt.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-01-27
    Üzenet
    802

köszike
    (de ha nem közlik a városon belüli útvonalat akkor az a kis számú szurkoló honnan tudja h hova köll mönni? ehhh... ??? )
    de nagyjából sejtem merre mehetnek (elvileg itt élek már vagy 17 éve...). És sajnálom is őket rendesen a Szirma-Hejőcsaba út miatt. (Ha arra mennek).

Na bye
    Prefix

nézelődő

GO TOur de Hongrie GO
    pcycle: ha az állami tv nem is, a sport1 minden nap közvetít 21óra - ugyan ez sem élő.
    reméjük idén is Magyar siker lesz. Mindegy ki, csak MAGYAR legyen (pl.:v.ki a fradiból)

vendég
    Regisztrált
    2002-11-26
    Lakhely
    Miskolc
    Üzenet
    54

Üdv nektek!
    A Tour nem megy fel Bükkszentre. A Vasgyári- temetőnél elfordulnak Komlóstető irányába és ott fognak körözni és plussz ráadásként ott lesz a hegyi befutó. Mindenkit várunk oda szurkolni mert látványos lesz szerintem. Mi kb ott leszünk úgy százan és üvöltve fogunk szurkolni.
    Hajrá MAGYAROK!!!

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.245

A sport1-n hiába adják le, ki nézi azt a focicsatornát....? Népszerűsítésre olyan csatorna kell, amit ismernek, meg néznek is.
    Egyébként meg kár hogy Komlóstetőre viszik fel, eldugottabb részt már nem is találhattak volna, csak ne kelljen biztosítani az utat. A körözésre sem a legalkalmasabb hely, meg különben is olyan helyeken szoktak körözni, ahol nagyobb a népsűrűség.
    Azért nem tesznek közzé infókat, hogy ne tudjon róla senki, aztán meg sírnak, hogy nem ismerik nálunk a oútizást.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-01-27
    Üzenet
    802

azért lehet h komlóstető nem olyan eldugott, mint büxxentkereszt...

Bye
    Prefi

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.245

Már Miskolcon belül értettem ezt a jelzőt... És ha megnézed milyen környéken át mennek oda Vasgyár meg környéke....

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-01-27
    Üzenet
    802

én tudom. csak vagy 15 évig voltam miskolci a 17 életévemből :
    de sztem akkor is jó a Komlóstető. Főleg h egybe van kötve a Bükk Bike Fest.-el is. Meg így legalább az ott lakók lehet h kimennek nézőnek (sajnos én se igen tudok :'( :'( )

Na bye
    Prefi

bentlakó enté avatarja
    Regisztrált
    2003-04-02
    Lakhely
    Cívisváros
    Üzenet
    7.008

Alapbeállítás

Tour de Hongrie - kettős látás?

Valószínűleg sokan olvastátok a főoldalon látható sajtóközleményeket. Hadakozó szövetségek (MKSZ, MKSZSZ), két körverseny azonos néven, eltérő szervezésben (Vuelta Kft., Kerékpársport 2000 Alapítvány). Az egyiknek igaza van a másiknak meg nem. Valószínőleg egy kiadós pereskedésnek nézünk elébe, országos sajtóvisszanggal, ami sokat árthat a kerékpársportnak és megítélésében a foci szintjére süllyesztheti azt. A jogi, erkölcsi háttér, és főleg a gazdasági szálakat szorongatók ismeretének hiányában nem mennék bele korai spekulációkba. A saját véleményetek kialakításához talán segítséget nyújtanak az alábbi honlapok:

www.tdh.hu (Vuelta Kft.)
    www.tdh.sport.hu (Kerékpársport 2000 Alapítvány)
    Legutóbb enté módosította; 2006-02-20 - 01:04.
    "Some people say I'm a titanium freak. It's okay... I am."
    [ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi] - BIKE OF THE YEAR

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    23.223

Alapbeállítás

hat ezzel a temaval kapcsolatban hallottam nemi dolgot

ugy kb-ra: vki felti a megelheteset
    MEDVE!!!. . . . . . borzasztus falánkusz
    lor-inc g-boxx designer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . sár. . . . . . . nem haldoklom, így élek
    k.rva 3mm...

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.245

Alapbeállítás

Hát igen, nem a legjobb ómen az amúgy sem túltámogatott versenynek, meg kerépársportnak... Nálunk dívnak a megélhetési jelzővel ellátható tevékenységek, meg egymás lenyúlása, átverése, a liberális piacgazdaság nagyobb dicsőségére...

új vendég
    Regisztrált
    2006-01-31
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

Sziasztok!Hallottam egy olyan 24 órás versenyről amit minden évben megrendeznek! Én is szeretnék részt venni ezen a versenyen! Aki tud erről a buliról vmit azt kérem értesítsen és kűldjön egy e-mail erre a címre: ladanyi_norbert@freemail.hu. Előre is köszönöm a segítségeteket!

a gépész zOrg avatarja
    Regisztrált
    1999-12-11
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    5.793

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Nobeeka
    Sziasztok!Hallottam egy olyan 24 órás versenyről amit minden évben megrendeznek! Én is szeretnék részt venni ezen a versenyen! Aki tud erről a buliról vmit azt kérem értesítsen és kűldjön egy e-mail erre a címre: ladanyi_norbert@freemail.hu. Előre is köszönöm a segítségeteket!
    Kedves Nobeeka!

Ez egy fórum, nem levelezőlista. Kérlek használd a keresőt, illetve a megfelelő témakörben érdeklődj, ne egy-egy konkrét verseny specifikus topikjában.

üdv
    zOrganisation - a zen meg a kerékpár-ápolás művészete
    -----------------------------------------------------------------
    "Itt ilyen buddhista moderáció van; ők kézzel ássák a földet nehogy a gilisztákban kárt okozzanak."(c) Dig
    w/o hassle: rigid frame & fork w/ v-brake | "
    Self-improvement is masturbation. Now self-destruction..."
    "The main issue is you all don't like change. Everyone wants change but when it comes they hate it."

vendég gabriel1976 avatarja
    Regisztrált
    2005-09-16
    Lakhely
    Budakalász
    Üzenet
    59

Alapbeállítás uci-ről a TdH linkje

http://www.uci.ch/ucinet/uci.asp?pag...nent=eur&l=eng

ez elég egyértelművé teszi :-)

+ Szólj hozzá
Oldal 1 / 5 1 2 3 ... UtolsóUtolsó