Oldal 3 / 146 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 2913

Téma: XIII. Duna Maraton | Visegrád | 2011. július 1.

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Ne kiabáld el! Én biztos ami biztos alapon mindkét vashoz viszek mindenféle gummát.

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Gyalogkakukk Üzenet megjelenítése
    azzal a kempinges mókussal mi lett végül? Mondták hogy felfele hagyott ott mindenkit, aztán egyszer eltűnt... Urban legend?
    (de szép is volt, akkor még a várból indult a verseny )
    Beért, tök jól ment, én még láttam is a célban, tök nagy ovációt kapott. Még asszem fotóm is van róla, majd esetleg otthon előkaparom. Lefelé is otthagyott mindenkit, a HHH-n farolva korrigált.
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

fórumfüggő MC Pite avatarja
    Regisztrált
    2006-06-08
    Lakhely
    Gerecse [Nyergesújfalu]
    Üzenet
    3.191

Alapbeállítás

Köszi Tigger, többieknek vidék nem létezik?
    TERMÉSZETESEN nem vagyok olyan hülye hogy ne ballagja el a köv boltba ha ott van... de a legközelebbi ahol van az Tbánya és 40Km. De ha maratonokon is kapok akkor ott veszek...
    "A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]

törzsvendég Hurka avatarja
    Regisztrált
    2004-12-27
    Lakhely
    Bp. XIV ker.+ a HHH
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Tavaly a hosszútávon egyébként kaptunk powerbar szeletet az egyik frissítőn, szerintem zselé is volt. hogy idén lesz-e azt nemtudom. Kellemes meglepetés volt.
    Amúgy én álnéven fogok nyomulni, nincs kedvem a nevezés átíratásával - esetleges anyagi ráfordítással meg pláne nem - bajlódni.

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Legalább női mezőnyben nyomod?
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Regisztrált
    2004-12-27
    Lakhely
    Bp. XIV ker.+ a HHH
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Nem Orby koma már megint ripityává törte magát, felszabadult a nevezése, én meg szokás szerint ilyenkor a dublőre vagyok. Tavaly a pannon maratonon is csak nyűg, meg plussz pénz lett volna az átadminisztrálás (az igaz, hogy későn próbáltam intézni), így nem bajlódtam vele. Most sem fogok. Senkit nem fogok vele zavarni a bajnokságban

vendég Spiltyu avatarja
    Regisztrált
    2004-08-23
    Lakhely
    bringán
    Üzenet
    216

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Hurka Üzenet megjelenítése
    Tavaly a hosszútávon egyébként kaptunk powerbar szeletet az egyik frissítőn, szerintem zselé is volt. hogy idén lesz-e azt nemtudom. Kellemes meglepetés volt.
    Amúgy én álnéven fogok nyomulni, nincs kedvem a nevezés átíratásával - esetleges anyagi ráfordítással meg pláne nem - bajlódni.
    Nagyon sztár vagy Hurka! Sokkal jobb a feelingje a versenynek, ha álnéven nyomja a ember. Egyszer majd én is kipróbálom.

vendég agneovo avatarja
    Regisztrált
    2006-11-12
    Üzenet
    168

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MC Pite Üzenet megjelenítése
    Na várjál, ezért lenyomlak majd Duna marcin :P. Sőőőt, most még elötte fogom a fékeket is beállítani nem menet közben, és előre széntablettázok nehogy én járjak most úgy (Huhh, ki is kéne próbálni az új zselét.... ti vettetek?)
    Azt a banános Born kiprobáltam, a bringa szinte magától ment fel a kevélyre, se róka se fosi. A másikat azt a fenyőset még nem probáltam.

Én is a Bornos kiscsajnál vettem a zselét, volt ott kiállitva ilyen dezodor szerű dobozban valami bemelegitő folyadék. Mondom a kiscsajnak hogy ez valami hónajon keresztül felszivodó energia dezodor. Nem mondja ,ugy tudja hogy a BORN nem gyárt ilyet és halál precizen elmagyárázta hogy valami bemelegitő folyadék. :cry:

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Na szóval. Megyek DM pályabejárni. Átlagtempót specifikáljuk VV, nagyon szüttyögőset nem akarok (egyrészt verseny előtt edzeni szeretnék, másrészt Múzeumok Éjszakája) - azaz ha mondjuk ez a 10:00-es rajt élő dolog, én mondjuk 3-fél4-re mindenképpen Visegrádon szeretnék már lenni. Gondolom a bő 5 órába senki sem pusztul bele, de azért egy alsó limitet határozzunk meg. Én ki is tekerek Visegrádra, még nemtom merről, lehet csatlakozni, nem lesz széttépős a tempó.

Viszonyításképpen - a múltkori Mátra nekem "túrázós" tempó volt, s kb egy hasonlót mennék.

Egyébként több csapat is tervez DM pályabejárni akkor (pl Papp Feriék is - na ők lezavarják a hosszútávot is 3-ig...), de inkább veletek mennék, úgyis ritkán látom a randa biciklijeiteket.

Hurka! Orby hogy csinálja ezt mindig? Jobbulást neki!

törzsvendég Balage_ avatarja
    Regisztrált
    2005-01-03
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    290

1 adag déem nevezés van eladó felnőtt ffi középtáv.
    írj privit

B

Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Szerintem a mátrai tempó jó lesz, de okulva az ott történtekből, most kisbringával megyek. 5 óra alatt tényleg illene lezavarnunk, mert az elég nudli idő.

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Rendben van, majd hajcsárkodom. ("menjünk már, menjünk már") Núdli idő, de a tapasztalat azt mondja, hogy ha sokan leszünk, ez is húzós lesz.

VV - kő egy V-fék?

Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Kisbicón van jóféle Avid, a Hayes meg Sala doktorbácsinál. Megreparálja, és kap szép Goodridge fékcsövet elö/hátul.

Regisztrált
    2004-12-27
    Lakhely
    Bp. XIV ker.+ a HHH
    Üzenet
    275

Alapbeállítás

Egy kis nosztalgia: 2002-ben indultam először ezen a maratonon, (életem 2. marcija volt) akkor még a várból. Egy darabka bannánnal nyomtam végig, így gyakorlatilag élő halottként estem be 489.nek középtávon a célba. Mit tudtam én még akkor az eléhezésről, erőbeosztásról, pulzusmérésről...
    http://www.mtb.c2.hu/2002/duna/ha.htm
    A rekettyés mellett pl nem bírtam feltekerni, amikor meg jött végre a lefelé a hármasról beparáztam a sziklás, gyökeres részen, s inkább letoltam .
    Egyébként hatalmas élmény volt, eléggé megfertőződtem.

Zed
    Zed offline
    fórumfüggő Zed avatarja
    Regisztrált
    2001-11-04
    Lakhely
    itt
    Üzenet
    1.692

Alapbeállítás

Na ja, a nosztalgia. Mennyivel jobban festek azon a listán, mint mostanában. Elit 24. Azok a régi szép idők. Amikorm ég tudtam biciklizni Hiába, öreg vagyok én már ehhez a sporthoz. Asszem sakkoznom kéne.
    Ausztria, Kenguruk földje!

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Zed Üzenet megjelenítése
    Na ja, a nosztalgia. Mennyivel jobban festek azon a listán, mint mostanában. Elit 24. Azok a régi szép idők. Amikorm ég tudtam biciklizni Hiába, öreg vagyok én már ehhez a sporthoz. Asszem sakkoznom kéne.
    ahhoz meg nem elég az izom....
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed
    Zed offline
    fórumfüggő Zed avatarja
    Regisztrált
    2001-11-04
    Lakhely
    itt
    Üzenet
    1.692

Alapbeállítás

Dehogynem! Ha elég az izom, te hozod a szabályokat! :rofl:
    Ausztria, Kenguruk földje!

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

igen erre magam is gondoltam, mikor egyszer próbálkoztam sakkozással.
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-04-09
    Üzenet
    555

Alapbeállítás

Nosztalgia. Előző télen, 2001-ben vettem az MTB-met, talán épp az előző évi DM beszámolók miatt. Nekem is 2. maratonom (az első a Szilvásvárad 100km volt), a hosszún. Mivel Harang akkor még nem ismerte a szünetmentes táp fogalmát (talán a mai napig így van), se időm, se beérkezésem nincs regisztrálva.

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

"változtassunk taktikát R2 - hagyjuk nyerni a wookie-t"

Oldal 3 / 146 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •