Idén július 1-én!
(Gondoltam nem írok topcinévbe évszámot, így nem évül el évetne...)
Egy féloff kéréssel nyitnék: A tavalyi női pólóról tudna vki képet prezentálni, mert én nem találtam!Kedvesemet próbálom motiválni és ez elég jó eszköz hozzá
![]()
Idén július 1-én!
(Gondoltam nem írok topcinévbe évszámot, így nem évül el évetne...)
Egy féloff kéréssel nyitnék: A tavalyi női pólóról tudna vki képet prezentálni, mert én nem találtam!Kedvesemet próbálom motiválni és ez elég jó eszköz hozzá
![]()
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]
Ha hazamentem küldök egy képet.Az asszony-nak kuncsorogtam egyet,adtak is szó nélkül...
rosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]
Eladó egy rövidtáv-nevezés 2500 ft-ért! Ha érdekel, írj !
Kérek egy mail cimet-küldöm a képet!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
16-ig van csak előnevezés, úgyhogy aki 5ezer forintból szeretné megúszni a nevezést az csütörtökig tegye meg (már ha 2 nap alatt odaér a pénz).
16. add fel a pénzt, hogy mikor ér oda az már annyira nem számít, ugyan is te eleget teszel a 16. való befizetésnek! Én valamiért mindig így fizetek ha nem tudom jóval hamarabb elutalni a pénzt akkor mindig az uccsó(x dátumig kell befizetni) napon megyek utalni, eddig nem volt baj, mármint nem szólt még senki hogy oke befizetted a határidőig, de mi csak 2 nappal később kaptuk meg. Gondolom ezért zárul az előnevezés 2 héttel korábban, annyi idő alatt japánból is ideér a pénz!![]()
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Nincs meg valakinek a középtáv pontos útleirása ? Térképen berajzolva ? Ha van küldjétek már el. Köszi
Június 23-án középtáv pályabejárás. Találkozó 3/4 10 - 10 óra között Visegrádon, a kompkikötő parkolójában. A cél a pálya megtekintése túrázós tempóban. A versenyen ráérünk széjjelszaggatni magunkat.![]()
Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2007-06-13 - 17:42.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
sziasztok!
en is beneveztem mar, de sajnos kozbejott valami ugyhogy nem tudok elmenni.
tenyleg at lehet ruhazni a nevezest masra (eladni..)? ha igen, ez hogyan mukodik?
egyebkent ffi, felnott, kozeptav.
Női felnőtt rövidtávos nevezés érdekelne ha van vkinek eladó...
"Kedves Versenyzők!
Ha nevezéssel kapcsolatos problémátok van este 19-21 óra között hívhatjátok a regisztrációs infóvonalunkat, a 30-8152997 számon. Ez a szám a Duna Maraton napjáig, július 1-ig él. Reméljük ezzel az új szolgáltatásunkkal is elősegíthetjük, hogy a nevezéssel kapcsolatos esetleges problémákat idejében kezelni tudjuk.
Duna Maraton technikai információk
Csütörtöktől feltesszük a pályarajzot és a szintrajzot is, valamint a frissítőállomások pontos helyszínét, km-megjelöléssel.
Egyéb friss hír:
- a Magellan Dual-Trial verseny szombatról átkerül vasárnap 12 órára!!! Reméljük, hogy így minél többen láthatják a versenyt, akik a célterületen maradnak, amíg a maratonosok a pályán vannak.
- Rendkívül rangos mezőny áll rajthoz az idei Duna Maratonon. Horvát, cseh, lengyel, osztrák, szlovák, német, román versenyzők mellett a verseny történetében először, Dél-Afrikai induló is lesz és rajthoz áll a teljes magyar élmezőny.
Üdvözlettel:
Harangvölgyi András
főszervező"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]