Oldal 11 / 15 elsőelső ... 910111213 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201-220 / 291

Téma: II. Villapark Vértes Maraton | Várgesztes | 2012. május 12.

bentlakó TripleB avatarja
    Regisztrált
    2004-08-19
    Lakhely
    Varsány
    Üzenet
    9.066

Alapbeállítás

Tetszett a verseny, szép a táj, még nógrádi szemmel is. Első utam a szervizbe vezetett reggel, a teló kb 30 km-nél megadta magát...
    Jók a képek némelyiken magamat is felfedeztem.
    Túl sok göncöt aggattam magamra és volt, mikor vakrepülésben mentem a párás szemüveg miatt
    -=B.B.B.=-
    "Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

fórumfüggő balu75 avatarja
    Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Szfvár, Velencei hg, Vértes
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: mephisoft Üzenet megjelenítése
    Ha világító narancssárga kabátban volt, akkor az én kisfiam lehetett. - Ő is és a nővére is (szintén narancssárgában) érezte magát elveszettnek a verseny során (hogy hol, azt utólag nem sikerült rekonstruálnunk), el is pityeredtek, de szerencsére nem tévedtek el, és az utolsó pillanatban valaki útbaigazította őket, és így még helyezést sem veszítettek. - Köszönet a segítségért!

(Hiába no, csak be kellett volna járni velük a pályát a verseny előtt, de sehogy sem jött össze.)

Amúgy közép és hosszútávon valóban tökéletes volt a jelölés, még én sem tudtam eltévedni De lehet, hogy az ilyesmiben járatlan gyerekeknek még ennél is sűrűbb jelölés kellene. (Ha már a felelőtlen szüleik egyedül elengedik őket.)
    Az én lettem volna ... mármint az útbaigazító személy ... Bringával jártam és kontrolláltam a rövid ill. családi táv körét.

Nem tesz semmit! ez volt a szervezők feladata! üdv és gratulálok a helyezéshez! Bálint
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
    Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X

törzsvendég sysspo avatarja
    Regisztrált
    2006-11-01
    Lakhely
    Fürth, Tatabánya
    Üzenet
    848

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: balu75 Üzenet megjelenítése
    Az én lettem volna ... mármint az útbaigazító személy ... Bringával jártam és kontrolláltam a rövid ill. családi táv körét.

Nem tesz semmit! ez volt a szervezők feladata! üdv és gratulálok a helyezéshez! Bálint
    Veled beszélgettem akkor a Gesztesröl kivezetö hosszú emelkedö végén? Én ott fotóztam Te pedig vártál egy lemaradt/eltévedt kislányra. Mesélted, hogy reggel a verseny elött újra kellett szalagoznotok a pályát, mert a helyi erdészeti dolgozók nem voltak informálva az eseményröl és rengeteg jelölést eltávolítottak Ti pedig újra jelöltetek. Ahogy ezt a verseny így elsöre megrendeztétek az csak megbecsülést érdemelhet!

vendég
    Regisztrált
    2003-09-08
    Üzenet
    142

Alapbeállítás

tényleg remek versenyen tekerhettünk, az eldugott sütit megtaláltam, a pezsgőfurdo pedig klassz dolog
    azt hittem gyors pálya lessz, bár az is volt... csak az átlag V lett nagyon alacsony

még mindig léteznek első emelkedős versenyzők!

vendég
    Regisztrált
    2006-05-02
    Üzenet
    195

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: balu75 Üzenet megjelenítése
    Az én lettem volna ... mármint az útbaigazító személy ...
    Akkor még 1x köszi!

Mivel minden jó lehet még, jobb, eszembe jutott még egy dolog: az MTB feliratos, nyilas kis táblácskákkal kapcsolatban. Ahogy más is mondta, jó lenne ezekből előrejelző tábla, illetve maga a nyíl jó lenne ha nagyobb lenne. Többször volt, hogy láttam már a táblát, de a vaksi szememmel azt nem tudtam még eldönteni, merre mutat a nyíl, és ezért nagyobbat kellett fékezzek, mint feltétlenül muszáj lett volna, és nem tudtam a legjobb íven venni a kanyart. Egy ilyen helyen vagy négyen elmentek mellettem, öt percbe telt, míg újra megelőztem őket. - Persze ez csak apróság, mert nagyon jó buli volt. Szerintem azt is nagyon jól kitaláltátok (tudatos volt?), hogy a második kör volt lényegesen technikásabb, mint az első, hiszen jellemzően a rutinosabbak mennek a hosszabb távra.

Regisztrált
    2006-11-01
    Lakhely
    Fürth, Tatabánya
    Üzenet
    848

Alapbeállítás

Ez a jelölés dolog mindig egy vita téma. Annyi bizonyos, hogy egy A4-es lap nyomtatása még egyszerü és ezek itt is mutatták az irányt. Én ott a Gesztes utáni emelkedö végén újra éreztem, hogy hiába a tábla és a "rossz" úton az "X" jel, még is mentek volna arra. Egyszerüen azért, mert az volt az út nyomvonala. Ezen az sem változtatott, hogy valamikor a nem helyes irányon keresztbe tevödött egy igazán méretes (10cm) faág. Sok induló szükséges ahhoz, hogy egy pályát 100%-osan jelölhessen a rendezö. És mindig lesz olyan, aki eltéved.

Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: sysspo Üzenet megjelenítése
    Veled beszélgettem akkor a Gesztesröl kivezetö hosszú emelkedö végén? Én ott fotóztam Te pedig vártál egy lemaradt/eltévedt kislányra. Mesélted, hogy reggel a verseny elött újra kellett szalagoznotok a pályát, mert a helyi erdészeti dolgozók nem voltak informálva az eseményröl és rengeteg jelölést eltávolítottak Ti pedig újra jelöltetek. Ahogy ezt a verseny így elsöre megrendeztétek az csak megbecsülést érdemelhet!
    Igen-igen Jók lettek a képek! Igazából a főerdésznél megragadt az infó
    De megoldottuk
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...

Regisztrált
    2006-11-01
    Lakhely
    Fürth, Tatabánya
    Üzenet
    848

Alapbeállítás

Az a baj, hogy ez az ország nem olyan vezetöi rétegböl áll, akik olyan komolyan és szakértelemmel vennék a feladataikat, mint Ti!

törzsvendég montimi avatarja
    Regisztrált
    2009-07-07
    Lakhely
    Tata
    Üzenet
    471

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: LustaTömzsi Üzenet megjelenítése
    tényleg remek versenyen tekerhettünk, az eldugott sütit megtaláltam, a pezsgőfurdo pedig klassz dolog
    azt hittem gyors pálya lessz, bár az is volt... csak az átlag V lett nagyon alacsony

még mindig léteznek első emelkedős versenyzők!
    Csak nem azokra a puklikról beszélsz amik rögtön az erdő elején voltak ? Írtam és csináltam róla fényképet is ezekről a kis sunyi emelkedőkről. Kicsi de erős

vendég
    Regisztrált
    2011-02-01
    Üzenet
    31

Alapbeállítás

Ez a jelölés dolog mindig egy vita téma. Annyi bizonyos, hogy egy A4-es lap nyomtatása még egyszerü és ezek itt is mutatták az irányt. Én ott a Gesztes utáni emelkedö végén újra éreztem, hogy hiába a tábla és a "rossz" úton az "X" jel, még is mentek volna arra. Egyszerüen azért, mert az volt az út nyomvonala. Ezen az sem változtatott, hogy valamikor a nem helyes irányon keresztbe tevödött egy igazán méretes (10cm) faág. Sok induló szükséges ahhoz, hogy egy pályát 100%-osan jelölhessen a rendezö. És mindig lesz olyan, aki eltéved.
    Tökéletes volt a jelölés, noha kb. tucatszor futottam rossz útra. A párával nehezített sárga szemüvegben a kék szalagot nem volt egyszerű észre venni, pedig mindig ott volt a kereszteződésben, elágazásban. De az A4-es X is csak akkor tudatosult a rossz irány jelzéseként, miután elrongyoltam mellette, és rámszóltak. Simán elkönyveltem magamban, hogy biztosan a kivágásra ítélt fát jelöli (miközben persze tudom, hogy nem). Pedig nem is ittam verseny előtt.

vendég
    Regisztrált
    2006-05-02
    Üzenet
    195

Alapbeállítás

A hosszút feltöltöttem (663 fotó). A Gesztes utáni hosszú emelkedö végén készültek. A többi holnap.

[SystemSport WEBshop]
    Megpróbáltam beregisztrálni, de nem jött meg az aktiváló kód. - Másnak sikerült?

Regisztrált
    2006-11-01
    Lakhely
    Fürth, Tatabánya
    Üzenet
    848

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: mephisoft Üzenet megjelenítése
    Megpróbáltam beregisztrálni, de nem jött meg az aktiváló kód. - Másnak sikerült?
    Volt egy regisztrálási kísérlet, amit a szolgáltató (a német 1&1) alapból kiszürt, mivel az IP cím a spam listájukon van.
    Egy töredékét bemásolom a mail címnek. ....ce013.... Ha Te vagy ezért nem sikerült.

Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Sziasztok,

Feribá és Buzsó elkezdték ma visszabontani a pályát. Péntekre lesznek a jelzések teljesen eltávolítva.

Van pár cucc ami a verseny végeztével ott maradt, aki ráismer kérem jelezzen!
    Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

köszi Bálint

vendég kzkvh2 avatarja
    Regisztrált
    2010-11-21
    Lakhely
    Halásztelek
    Üzenet
    24

Alapbeállítás

A Spyral pumpát én találtam - a hosszún volt, úgy a 35. km körül.
    Egyébként nagyon korrekt, hogy így is megpróbálod eljuttatni a gazdájukhoz a talált tárgyakat!

vendég
    Regisztrált
    2006-05-02
    Üzenet
    195

Alapbeállítás

Volt egy regisztrálási kísérlet, amit a szolgáltató (a német 1&1) alapból kiszürt, mivel az IP cím a spam listájukon van.
    Egy töredékét bemásolom a mail címnek. ....ce013.... Ha Te vagy ezért nem sikerült.
    Nem, nem én voltam. Viszont az imént megtaláltam az aktiválós levelet a spam levelek között.

Feri01 avatarja
    Regisztrált
    2008-12-09
    Lakhely
    Visegrádi-hg.
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Szia!
    Leht kérni eredeti méretűt a 25. és a156. számú képekből?
    Köszi. fzatyko@gmail.com
    Feri

Idézet Eredeti szerző: kezso Üzenet megjelenítése
    Sziasztok.

Tőlem is pár kép
    https://picasaweb.google.com/1077559...esMaraton2011#

Kezso

vendég gllo avatarja
    Regisztrált
    2010-09-21
    Lakhely
    Komárom
    Üzenet
    27

Alapbeállítás

Hahó,

Nem tudja valaki, hol és mennyit változott a tavalyi pálya???
    Mikortól lesz kijelölve?
    Közös pálya bejárás?

vendég
    Regisztrált
    2010-01-22
    Üzenet
    57

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: gllo Üzenet megjelenítése
    Hahó,

Nem tudja valaki, hol és mennyit változott a tavalyi pálya???
    Mikortól lesz kijelölve?
    Közös pálya bejárás?
    Hello Laci,

Nem lesz kijelölve a pálya, csak a versenyt megelőző utolsó napokban. Meg ugye az erdőben tilos biciklizni
    Pályabejárás sajnos nem fér bele, mert minden hétvégén versenyen vagyunk.

Nem sokban változott a pálya. Nagy része a tavalyi nyomvonalon halad. Az első kör teljesen azonos, a másodikban van változás.
    (Írj egy mail-t az info@burzsolti.hu -ra)

Várunk mindenkit!!!
    Buzso

vendég
    Regisztrált
    2010-01-22
    Üzenet
    57

Alapbeállítás

II. VILLAPARK VÉRTES MARATON - VÁRGESZTES

2012.05.12.

Második alkalommal várjuk a Villaparkba, az MTB maraton kedvelőit, a Vértes hegység változatos, gyönyörű tájaira. A célban az Nutrixxiont frissítővel, sok-sok tortával és süteménnyel, bablevessel kedveskedünk minden résztvevőnek

A verseny helye és ideje: Várgesztes Villapark, 2012. 05. 12. (szombat) 10 óra.

A Villapark szállásajánlata ide kattintva letölthető, vagy ezen a linken keresztül megtekinthető.

Nevezési díj:

Előnevezés Helyszíni nevezés

Óvodás futam: 1 km 12:00 ___ ___

Mozgássérült: 23km 10:15 ___ ___

Rövidtáv: 13km 10:30 1.500.- 2.000.-

Középtáv: 23 km 10:15 3.500.- 4.500.-

Hosszútáv: 58 km 10:00 3.500.- 4.500.-

Nevezési csomag tartalma: rajtszám-chippel, Nutrixxiont gél, Hell energidrink, a verseny emblémájával ellátott zokni, biztosítás, és csoki.

Nevezni előzetesen:

az odinsport.eu oldalon regisztrációt követően lehet 2012.05. 02.ig.

Helyszíni nevezés:

a várgesztesi Villaparkban 8:30-tól -10:00-óráig lehet.

Útvonal:

Pálya, 55 km: I. kör 23 km, II. kör 32 km, kiskör 13 km.

Rajt: A Várgesztes Villaparktól sárga jelzésen Vérteskozmáig, zöld jelzésen jobbra tovább, az aszfalt útról balra zöldön és sárgán vissza az aszfalt útig, aszfalton 500 m, után jobbra szalaggal jelölve tovább jelöletlen földúton, az országos kékig, kéken a Gesztesi vár aljáig, a sárga jelzésen tovább a Kaloda vágásig, onnan szalaggal jelölt, jelöletlen földúton a Villaparkig.

Második körben Villapark hátsó kapun át, a sárga jelzésen Vérteskozmáig, itt balra a zöld jelzésen Sárkánylyuk-völgyön át, Kapberek-pusztán át, kékkereszten Körtvélyes pusztáig, tovább az országos kéken Vitányvár, Mátyás-kút, Várgesztes, Villaparkig, (cél).

A PÁLYÁT CSAK RAJTSZÁMMAL ELLÁTOTT KERÉKPÁRRAL LEHET HASZNÁLNI !

A 2012 -es hivatalos UCI kategóriák az érvényesek!!!

Díjazás:

A kategóriák I - III. helyezettje érmet és serleget kap. Hosszú távon, az abszolút I. 50.000.-, II. 30.000.-, III. 20.000.-, IV. 10.000.-, V. 10.000.-, VI. 10.000.- Ft pénzdíjat vehet át. Az egyes távokon, a célvonalon elsőként áthaladó női és férfiversenyző a győztes, a további helyezések érkezési sorrendben. Az abszolút első nő és férfi a Villapark felajánlásából, négy-négy fővel, egy hétvégét tölthet el a Villaparkban. A rajtszámmal minden versenyző ingyen veheti igénybe a szaunát és az élményfürdőt.

Eredményhírdetés: kb. 14 órakor.

Óvás írásban, az adott futam eredmény listájának kifüggesztését követő 30 percen belül, az óvási díj 10.000.- Ft.

A verseny végén mindenki kedvére fogyaszthat bablevest, sütit, tortát, üdítőt, ajándéksorsolás lesz a résztvevők között, fődíj, egy négyszemélyes hétvége a Villaparkban.

A rendezvény informatikai támogatója az EKdigital Webáruház, frissítő itala az Nutrixxiont.

Szálláslehetőség a festői környezetben elterülő, és a verseny helyét biztosító Várgesztesi Villaparkban elérhető!

VILLAPARK VÁRGESZTES
    2824 Várgesztes, Villapark
    Tel: 06-34-494-494,
    06-34-494-495
    Mobil: 06-30-682-8481
    Fax: 06-34-593-200

Részvételi szabályzat:

a versenyen üzemképes, biztonságos 26” ill. 29” MTB kerékpárral, saját felelősségére és elhatározásából bárki elindulhat. Fejvédő viselése a verseny teljes időtartama alatt kötelező! A fejvédő használatának mellőzése, azonnali kizárást von maga után! Balesetért a rendezők felelősséget nem vállalnak! Kártérítés semmilyen jogcímen nem követelhető!!! A maraton verseny szabályzatát ismerem és magamra nézve kötelezőnek tekintem. A maraton verseny nehézségi fokát ismerem és tisztában vagyok vele. A második körre 2:15 perc versenyidő után már nem engedünk ki versenyzőt. A versenyző tudomásul veszi, hogy kizárásra kerül, ha nem teljesíti a verseny kijelölt teljes távját, rajtszámát nem a kormányra erősíti, összehajtja vagy eltakarja. A nevezési lap kitöltésével a versenyző elismeri, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre edzésekkel felkészült, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, ill. balesetért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. A versenyző elfogadja, hogy a versenyről készült film és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásán szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kap.

MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK!

vendég gllo avatarja
    Regisztrált
    2010-09-21
    Lakhely
    Komárom
    Üzenet
    27

Alapbeállítás

Köszi Zsolti az info-t!

Írtam mailt...

Oldal 11 / 15 elsőelső ... 910111213 ... UtolsóUtolsó