Oldal 5 / 6 elsőelső ... 3456 UtolsóUtolsó
Eredmény 81-100 / 103

Téma: Vakond futam | Kőbánya | 2012. február 26.

törzsvendég fabian cancellara avatarja
    Regisztrált
    2011-01-16
    Lakhely
    ahol a bringáim vannak
    Üzenet
    380

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zsééé Üzenet megjelenítése
    "tetszik" gomb megnyomva
    Nem rossz sőt tök jó
    Elég jó részletesen leírtad

vendég flyingroosters avatarja
    Regisztrált
    2004-06-28
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    59

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: fabian cancellara Üzenet megjelenítése
    Nem rossz sőt tök jó
    Elég jó részletesen leírtad
    Ha feljebb pörgettek a baloldali naptárban, több versenyleírást, beszámolót is találhattok KakLac néven 2007-től kezdve. Jó olvasgatást!
    Jellemzően minden fontosabb versenyen, ahol ott vagyok, írok vmi kis szösszenetet.
    kaklac

Regisztrált
    2011-01-16
    Lakhely
    ahol a bringáim vannak
    Üzenet
    380

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: flyingroosters Üzenet megjelenítése
    Ha feljebb pörgettek a baloldali naptárban, több versenyleírást, beszámolót is találhattok KakLac néven 2007-től kezdve. Jó olvasgatást!
    Jellemzően minden fontosabb versenyen, ahol ott vagyok, írok vmi kis szösszenetet.
    Jók!
    Teljesen jól leírod a lényeget
    Király lett Grat

mod andris avatarja
    Regisztrált
    2005-06-29
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    10.500

Alapbeállítás Bringás farsang a föld alatt: február végén ismét Vakond futam Kőbányán

„Télen is lehet biciklizni, csak nem a szabadban, hanem a föld alatt.” A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét megrendezésre kerül az ország egyik legkülönlegesebb téli kerékpáros eseménye, a McDonald’s BringaMánia Vakond futam.

Február 26-án újra várják a szervezők a télen is bringázni vágyókat Kőbányán, a Bánya utcából nyíló bányarendszerben. A kilátogatók egy izgalmas bringás farsangi rendezvényen ismerkedhetnek meg ezzel a különleges helyszínnel. Ha ott voltál tavaly, akkor tudod, miért kell eljönnöd idén is, ha nem, most ott a helyed! A föld alatt, közel 30 méter mélyen kanyargó, széles, kivilágított járatok különleges élményt nyújtanak.

A McDonald’s BringaMánia Vakond futama jó alkalom arra, hogy akkor is együtt pedálozzon a család, ha az időjárás miatt még nem tudnak a szabadban bringázni, mégis szeretnék a hétvégi kikapcsolódást aktívvá tenni. A földalatti farsang résztvevői megmérkőzhetnek a virtuális, 500 méteres bringapárbajon és kipróbálhatják, milyen is az egyre népszerűbb Spinning – a látogatók megmozgatásáról sztáredzők gondoskodnak.
    Farsangi időszak lévén a jelenlévők számára a védőfelszerelésen túl jelmez viselete előnyt jelent, mivel a nézők között megbúvó zsűritagok folyamatosan vizsgálják a résztvevők, nézők ruházatát és a legötletesebb, legviccesebb jelmezek gazdái értékes különdíjakat kapnak.

A Vakond futam szervezői azokra is gondoltak, akikben túlteng a versenyszellem, ha biciklizésről van szó, a család minden tagja talál a korának megfelelő versenykategóriát. Rajthoz állhat a legkisebbektől a profi versenyzőkig mindenki, akinek van egy használható bringája, egy fejvédője és legalább két barátja, akikkel egy csapatban nevezhet. A 15 évnél idősebbek részére a verseny egy 1200 méteres körpályán zajlik, amely magában foglal egy rövid lépcsőzést is. A fiatalabbak futamait a biztonságérzetük, és a szülők megnyugtatása érdekében ennél jóval kisebb körön rendezik.

Február végén ismét rajtol a Vakond futam Kőbányán
    A szurkolóktól minimális elvárás, hogy ha már 30 méterrel a föld alá ereszkednek, akkor hangosan biztassák kedvenceiket. Síp, dob és más szurkolói felszerelés használata ajánlott – már csak a jó hangulat érdekében is.
    Mivel a múlt évi eseményhez hasonlóan legfeljebb 1000 néző és résztvevő juthat be ebbe a különleges környezetbe, így ha nem szeretnél lemaradni az eseményről, akkor érdemes időben regisztrálni a szervező Vuelta Sportiroda honlapján. A korlátozott befogadó képesség miatt a regisztráció a nézők számára is kötelező!

További információk a rendezvényről és nevezés a szervező Vuelta Sportiroda oldalán és a Bringamánia –n.

fórumfüggő MC Pite avatarja
    Regisztrált
    2006-06-08
    Lakhely
    Gerecse [Nyergesújfalu]
    Üzenet
    3.191

Alapbeállítás

A gyengébbek kedvéért (jelen) hol is lehet nézőt regisztrálni?!
    "A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]

mod andris avatarja
    Regisztrált
    2005-06-29
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    10.500

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MC Pite Üzenet megjelenítése
    szerintem simán csak lekéstél róla...
    (nem találtam én sem sehol)

vendég
    Regisztrált
    2011-02-01
    Üzenet
    31

Alapbeállítás

Úgy regisztrálhatsz, mintha neveznél, csak az adatok megadása után/alatt a nézőséget választod nevezési kategóriaként.
    Hogy van-e még szabad hely, nem tudom.

Regisztrált
    2006-06-08
    Lakhely
    Gerecse [Nyergesújfalu]
    Üzenet
    3.191

Thumbs up

Köszi, megvan!
    "A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]

vendég penczbike avatarja
    Regisztrált
    2004-10-12
    Lakhely
    Dabas-Pest
    Üzenet
    236

Alapbeállítás

Pite!

Jöttök oda? Végre találkozhatnánk is, én ott leszek!

Regisztrált
    2006-06-08
    Lakhely
    Gerecse [Nyergesújfalu]
    Üzenet
    3.191

Alapbeállítás

Megyünk, megyünk!
    OK!

Regisztrált
    2004-10-12
    Lakhely
    Dabas-Pest
    Üzenet
    236

Alapbeállítás

Aki volt tavaly, megoszthatna 1-2 infót, pl. milyen gumival érdemes menni, milyen a talaj, mennyire lesz bent hideg a kinti levegőhöz képest, milyenek a látási viszonyok... Meg ilyenek...

vendég
    Regisztrált
    2011-04-12
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: penczbike Üzenet megjelenítése
    Aki volt tavaly, megoszthatna 1-2 infót, pl. milyen gumival érdemes menni, milyen a talaj, mennyire lesz bent hideg a kinti levegőhöz képest, milyenek a látási viszonyok... Meg ilyenek...
    Helló!
    Tavaly: a bánya alja betonozott, de helyenként igen sima, de helyenként sz.. minőségű, kátyús. Néhol kis vízelvezetők vannak. Nyirkos nagyon, így csúszik is kellőképp!
    Bent 2 hete jég is volt... Tavaly olyan 0-5 fok lehetett.
    Látási viszonyok: kivilágított járatok vannak, de tavaly volt egy rövid szakasz, ahol lekapcsolták a fényeket, és csak az irányjelző táblák világítottak.

Nem tudok tippeket adni, hogy milyen gumi, stb.
    A tapasztalatom az, hogy baromira csúszik a sík, nyirkos talaj. ha hosszú ideig akarsz lent lenni, jól fel kell öltözni. A hangulat meg remek
    Remélem, tudtam segíteni!

Regisztrált
    2004-10-12
    Lakhely
    Dabas-Pest
    Üzenet
    236

Alapbeállítás

OK, köszönöm!

Regisztrált
    2011-01-16
    Lakhely
    ahol a bringáim vannak
    Üzenet
    380

Alapbeállítás

Tavaly is rövid rucis idő volt. szerintem idén sem lesz másképp. 6-8 fok tuti van lent, szél nem fúj, csúszós talaj megvan. mi kell még?
    jótip 2,5 Bár fölé ne fújd a kerekeidet! Kisebb nyomáson jobban tapad, bár egyenesbe kis hátrány

Idézet Eredeti szerző: aneszta Üzenet megjelenítése
    Helló!
    Tavaly: a bánya alja betonozott, de helyenként igen sima, de helyenként sz.. minőségű, kátyús. Néhol kis vízelvezetők vannak. Nyirkos nagyon, így csúszik is kellőképp!
    Bent 2 hete jég is volt... Tavaly olyan 0-5 fok lehetett.
    Látási viszonyok: kivilágított járatok vannak, de tavaly volt egy rövid szakasz, ahol lekapcsolták a fényeket, és csak az irányjelző táblák világítottak.

Nem tudok tippeket adni, hogy milyen gumi, stb.
    A tapasztalatom az, hogy baromira csúszik a sík, nyirkos talaj. ha hosszú ideig akarsz lent lenni, jól fel kell öltözni. A hangulat meg remek
    Remélem, tudtam segíteni!
    Legutóbb andris módosította; 2012-02-25 - 22:32.

vendég Kimura avatarja
    Regisztrált
    2009-04-06
    Lakhely
    város
    Üzenet
    93

Regisztrált
    2006-06-08
    Lakhely
    Gerecse [Nyergesújfalu]
    Üzenet
    3.191

Alapbeállítás

Elég mérsékelt számban csorognak a képek... Link
    Ffi felnőtt díjátadásról megköszönnék egy képet ha valakinek készült egy használható!

Szervezőknek: korábbiakhoz annyit tudnék hozzátenni, hogy ahogy tavaly, idén sem sikerült rendesen a versenyzők tudomására adni a váltás módját, körök számát, stb. (Ugye volt egy olyan verzió is hogy 4 kört kell menni, stb.)
    Ezeket vagy a honlapra ki lehetne rakni pár sorban, vagy bemondani. Ezt (és a dobogó kivilágítását) leszámítva remek volt!
    Legutóbb MC Pite módosította; 2012-02-27 - 14:06.

törzsvendég Robooo avatarja
    Regisztrált
    2007-07-06
    Lakhely
    Hajdúszoboszló
    Üzenet
    360

Alapbeállítás

Itt van pár: https://plus.google.com/photos/11366...09450134495457

Elég mérsékelt számban csorognak a képek... Link
    Ffi felnőtt díjátadásról megköszönnék egy képet ha valakinek készült egy használható!

Szervezőknek: korábbiakhoz annyit tudnék hozzátenni, hogy ahogy tavaly, idén sem sikerült rendesen a versenyzők tudomására adni a váltás módját, körök számát, stb. (Ugye volt egy olyan verzió is hogy 4 kört kell menni, stb.)
    Ezeket vagy a honlapra ki lehetne rakni pár sorban, vagy bemondani. Ezt (és a dobogó kivilágítását) leszámítva remek volt!

kpal33 avatarja
    Regisztrált
    2011-07-11
    Üzenet
    4

Alapbeállítás

Gratulálok mindenkinek!
    Pár kép:
    https://picasaweb.google.com/Pal.Kir...CLvqtdmu3fnOCQ

vendég Kimura avatarja
    Regisztrált
    2009-04-06
    Lakhely
    város
    Üzenet
    93

Alapbeállítás

Vakond futam @PálG - Ride4Life

Face beszámolója az eseményről

vendég flyingroosters avatarja
    Regisztrált
    2004-06-28
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    59

Alapbeállítás

Sziasztok, Master1 csapatváltó dobogós képe van vkinek, vagy sprintpárbaj győztes dobogós fotója Vaderrel?

Hol az a sok fotós, akik kattogtattak?
    Küldjetek linket, az anyagiakat meg megbeszéljük.
    üdv
    KakLac

Szeretném én is elérhetővé tenni a baszámolómat, de kép nélkül?
    kaklac

Oldal 5 / 6 elsőelső ... 3456 UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •