Voltak többen is akik GPS-el a kormányon tekerték végig. Valaki elmagyarázná, hogy miért?
Voltak többen is akik GPS-el a kormányon tekerték végig. Valaki elmagyarázná, hogy miért?
Köszi köszi, Istennő vagy!
Többieknek is köszi a képeket!
Röfi: Valamelyikhez sima küllős érzékelő is van, egy részük biztos ezért...
Köszi amúgy a szurkolást, szerintem másoknak is jól esett hogy a nevükön biztattad! Maxrespekt! Nem rekedtél be?![]()
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)
Szuper képek itt is: www.underworldkupa.hu
Még a bringadobáló kolléga is rajta van! :-)
ITT MEG VAGY 8 VIDEÓ, MEG TÉVÉS ANYAG: Ismt nagyon sok kpanyag kszlt!
Este 8ra értünk így is haza,még pár pontot útba kellett ejtenünk; egyébként maradtam volna levezetni![]()
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]
Mindenkit szeretettel várunk a bullejba!
Mountainbike Challenge 2011
Jól hangzik,ott leszek!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a győzelem örökké megmarad."
Ha valaki tervezi az indulást és mindösszesen az akadályozza meg a részvételben hogy 2 ember még kell maga mellé akkor szóljon,mert egynek ittvagyok én
(remélem 2 ember szeretne indulni,ugyanis 3 fős csapatokban indulhatnak a hobby versenyzők)
You'll never walk alone!
Dehogy! Az a vakond futam.
Ez az eredeti! Nem összekeverni! :-)
Én kérek elnézést!Akkor a vakond futamra keresek jelentkezőt
Várom továbbra is a csapatom 2/3át!
You'll never walk alone!
Már dübörög a nevezés a versenyre! Jelentkezz ha nem akarsz lemaradni!
www.underworldkupa.hu