ha végiggondoljuk, egy ilyennél alap, h nem te foglalgatod le magadnak 4 napra a szállást, mert ezt így lelogiztikázni elég necces, szerintem ez a szervezők feladata lenne, h lehetőséget biztosítsanak, a kaját se te fogod intézni magadnak éhesen mikor beértél, ill még alap lenne legalább egy különvonatot intézni legalább pestig az embereknek, hogy haza tudjanak jutni
ezeket végiggondolva, meg a 5-6-7 ezres nevezéseket a egy maratonra logikusnak tűnne mindenestül egy 50 pénzes nevezés, de tegyük hozzá, hogy ezek nagy valószínűséggel nem lesznek megoldva szervezői oldalról, úgyhogy simán 20-25
Nézzük meg! Egy Trans Germany azt hiszem 300 euró és abban sok minden benne van,hogy pontosan mi azt Mikusz tudja....akkor ez simán lesz 50e zseton.
Team chief in Sun city
Edzzömm A Besenyő Piustabácsi... : )
Más többnapos versenyeken is - pl.: CTR - sátras szállás van. Nincs azzal semmi baj.![]()
Na szóval mivel már 2*voltam Trans Germanyn valamennyi rálátásom van a dolgokra,a 300euróban tényleg sokminden benne van a vacsora az tutti,reggeli tavaly volt idén nem kajáztunk/reggelit megoldottuk magunknak/ nem tudom ez plussz költség-e,a szállást igaz hogy a rendezők intéznek/tornatermi+pénzért de itt kb 300-400ember fér el/a profik mindig szállodában a többiek ugy oldják meg ahogy tudják/tehát idöben elkell dönteni hol akarsz aludni különben lemaradsz/ de mondom itt kb 1500ember indul,nálunk szerintem ilyen veszély nem fog fenyegetni,a cuccot aki kért szállást/tornateremben/teherautókkal viszik a következő helyszin szállására de csak nekik.Mikor célbaértél az utolsó nap van visszaszállitás a rajt helyszinére ez is plussz.Amugy kint hihetetlen gördülékenyen mennek a dolgok,mindig jut kaja mindenkinek frissitőn célba és vacsinál is.Szóval nagyon nagy varázsa van egy ilyen többnapos versenynek.Ja és a bringák örzött tárolóban vannak,azzal nincs semmi gond.
Hogy ti milyen anyagiasak vagytok ...Még meg sincsen a versenykiírás és máris találgattok ...
Akkor tetézem a licitet!
Szóló, duó vagy 4 fős csapatnak?![]()
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
OFF
Az is verseny, el lehetett menni és meg lehetett nyerni gyerekek ... !! El is ment, meg is nyerte Buzsó, és meg is kapta a "messzirőljött" becenevet ...
Te is elmehettél volna ... de mint tudjuk a sportban nincsen volna ...
Így most van a szájkarate
Ilyen ez a show bussiness
ON
Ízi ... visszavághatsz érte majd a Trans-on![]()
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
Sajnos több ok is volt,hogy ne legyek ott...
A Transhoz kevés vagyok..
Marad Salzkammergut...![]()
Team chief in Sun city
Ezért is érdekelt a véleményed..ez amolyan "Boszorkány sziget"
Team chief in Sun city
sziasztok!
Egy másik topicban olvastam, hogy tegnap fent lesznek az infók a versenyről a sportaktivon, de nem látom. Nem tud valaki kicsit több infót a versenyről? vagy hogy mikor kerülnek fel az infók? Aki esetleg volt a BUÉK kupán tud mondani pár dolgot![]()
Előre leszögezhetjük (a szervezők ismeretében), hogy árban Európai lesz, szolgáltatásban kevésbé...
ha viszem magammal a laticelt/ háztartási kexet... csomagtartón, tuti lesz kedvezmény!
Na szóval fent vannak az infók a sportaktiv oldalon utvonal szintek egyebek hát lesznek benne érdekes dolgok annyi biztos
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Érdekes a harmadik szakasz, amelyet a buszozás szakít félbe és összesen vagy kétszáz kilométer szinte négyezer méternyi szinttel.