Sziasztok!
Szerintem már sokan vártunk erre:
Bringa: Az első magyar többnapos montis maraton! (2010. december 25.)
Kíváncsian várom a részleteket!
Sziasztok!
Szerintem már sokan vártunk erre:
Bringa: Az első magyar többnapos montis maraton! (2010. december 25.)
Kíváncsian várom a részleteket!
zsivány!
az igazi az lenne, ha letolatnák egyben! :-)
Ez egy hihetetlenül nagyszerü kezdeményezés,én személy szerint nagyon drukkolok hol jól sikerüljön a rendezvény,aki indult már ilyenen tudja hogy nagyon jó hangulatu versenyek az ilyenek ugyanakkor kemény is 4napon keresztül taposni a pedált.Jó felkészülést rá mindenkinek aki elindul majd rajta.
Ne elégedetlenkedj!
A 24h új helyen, új időben és most meg ez a 4 napos! Harang úgy látszik igyekszik, ezt inkább értékelni kéne.
Inkább kössétek fel a gatyát, gyanítom többen jönnek majd erre külföldről is, nem lesz sétagalopp.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Ha első nap kapsz egy Börzsönyt, utána Mátrát, a következőn Bükköt és a végén egy Zemplént, akkor gondolom a negyedik napon hálás leszel egy kis sík részért. A többit jól meg lehet oldani. Sajnos ennyi hegy van, ebből kell gazdálkodni. Különben pedig pont neked mondjam, hogy a hegységek közötti hullámos részeken is lehet lehet jól bringázni? (Dombság) Kérdés, hogy hová-merre kap engedélyt a Harang?
Egyébként jól mondod, nem a táv öl, hanem a tempó.
Ha már most elkezdünk fikázni......nos, az igazán magyaros lenne.![]()
Hajrá.Remélem eltudok menni.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Azért annyira nem nudli ez aki tekert már ilyenen tudja miről beszélek,minél nyugisabban tekersz annál több idöt vagy kint a pályán,és ez hatványozódik, napról napra kevesebb időd jut a pihenésre.Egyébként az ilyen versenyeken azon van a hangsuly hogy minél gyorsabban tekerd le a távot ugy van kialakitva a pálya nyomvonala.Konkrétan ahol voltam 4.nap az élboly a 75km-es távot 2óra 30perc alatt teljesitette!!!És egyébként elég sok aszfaltos rész is volt a 4nap alatt,amugy meg örüljünk hogy lesz egy ilyen verseny nálunk is.
Legutóbb joshua módosította; 2010-12-26 - 11:17.
hozzávetőleges útvonal és elképzelés a szintről szerintetek mikor lesz?
nem mindegy hogy ez a verseny a hosszú táv mezőnyének szól vagy szélesebb tömeget is megcéloz.
egyetlen útvonal lesz vajon vagy több nehézségi szint ?
minden esetre izgalmasan hangzik
trans hungaria maraton
szerintem nem kétséges, hogy Mo-n rendezik, nem?
tehát tuti nem lesz benne 120km-en 7654m szint.
A sportaktív honlapot érdemes lesz nézegetni, az időpont eddig aug.17-20. Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés, HAJRÁ! Már az ötletért is gratula, én szeretnék rajta indulni....és a párom is fűzögetem.
" A Cube el van vetve! "
Igen nagy kezdeményezés! Ott leszek, remélem megoldják a szállást is azoknak akik nem kocsival mennek, meg lesz több táv is (bár ha nem az sem lenne baj), Mondjuk ilyenek, hogy csomagmegőrző (nem tudom, hogy van-e ilyen szolgáltatás a TOP Maraton sorozat állomásain, még sosem vettem igénybe, de lehet egyszer rákényszerülök).
Remélem valami új, hosszan tartó dolog veszi kezdetét 2011-ben.
Sztem a távok azok fixek lesznek, mondjuk kb 4x121 km. Nem lenne jó, ha a négy etapot még külön betávoznák rövid-,közép-, és hosszútávra. Ez arról szól, hogy Nagymarostól végigtekerd Tokajig a távokat. Nos igen a csomagok szállítása már elgondolkodtató, de sztem úgy, mint a Korszakváltó Határon Túrán is csinálták, busszal szállították a csomagot. A beazonosításhoz meg elég lenne a rajtszám is, azt rögzítve a csomaghoz valahogyan, így egyszerű lenne. Kíváncsian várom a fejleményeket!
" A Cube el van vetve! "
Ott leszek én is.A csomag szállítást még aránylag könnyű megoldani, de pl mi van akkor ha Nagymarosra kocsival megyek le? Azt is utánam hozzák? Mert elég nehéz 4 napra találni valakit aki utánam hozza kocsit.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
b+, rövidtáv, thm-on :-)
hihetetlen!
akkor az 15 napos lesz, v. mi?
Ez egy jó kezdeményezés.
Lehet, hogy a táv nem igazán „deviant” a négy nap alatt (számomra az), de azért, ha megnézem a hosszútávos indulók számát maratonokon, akkor úgy gondolom ez a 90-100km naponta azért nem lesz olyan rossz. Ezenkívül ti is tudjátok, hogy jöhetnek sáros etapok, vagy az egész verseny az lesz és akkor mindjárt nem sétagalopp azért. A részletekre én is kíváncsi leszek.
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.