Oldal 1 / 57 1231151 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 1124

Téma: Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok | 2013. június 1.

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Smile Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok | 2013. június 1.

Ki megy erre e teljesítménytúrára ill. versenyre ?
    Megéri az 5 rugót a nevezés ?
    Milyen tempót szokott menni az élboly ?

Gondolkozom hogy erre menjek e vagy másnap a Békás-ok által szervezett Balaton 200-ra.

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Alapbeállítás Re:Tour De Pelso 2004.05.29

A Tour de Pelso-nak van honlapja, ott elég sok minden rajta van. KEmény, gyors versenynek igérkezik, eleje 40 körüli átlagot tép. Három frissítő állomás is van. Előnevezéssel a fele lett volna: 2,5e Ft. Egyébként egyben TT is.
    A másnapi TT-t szerintem nem a Békás rendezi. Ez azért nyugisabb lehet. Szempont lehet esetleg az időpont, szombat délelőtt elég forgalmas lehet...

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Aki Pestről (környékről) kocsival menne a Pelsora és lenne egy üres helye, vevő lennék rá!

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Befizettem a Pelsora az előnevezést
    (28-ig 3500)
    Nembaj ha kemény lesz, az első 30 km után úgyis leszakadok.
    6-7 óra alatt tervezem megcsinálni.
    Ha minden igaz én képviselem Vas ill. Zala megyét
    Remélem kisorsolnak vmi jó kis nyereményt.
    Úgynézki jó időnk lesz.

Regisztrált
    2004-05-02
    Üzenet
    3

én meg bazira megszivtam, ugyanis ez lett volna az első verseny amin el akartam indulni, teljesen beleéltem már magam, edzettem rendesen, ám a minap recsegő ropogó hangokra lettem figyelmes. hazaérve átnéztem a kerékpárt semmi különöset nem tapasztaltam, azonban pénteken este a kereékpár takaritása közben észrevettem a hiba okát, az alsó cső középen keresztberepedt. Nem akarok rossz reklámot csinálni a gyártónak ezért a vizsgálatok végéig nem adom ki a nevét, dehát baszki egy éves aluváz volt kb.6500-öt mentem vele, hallottatok már ilyet? :'(

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Hát ez szopás
    Nincs a vázra élettartam gari ?
    Vegyél Treket
    Lehet hogy jobb hogy nem indultál, mert embertelen volt végig esőben tekerni.
    Nem is értem miért kellett annyira ragaszkodni a 29.-hez, mert másnap príma idő volt.
    na mind1.
    Akárhogyis annak volt beállítva, ezt a versenyt nem az amatőröknek találták ki.
    Annyi volt a kib@szás hogy csapattagoknak 500 egyéniben meg 5000 volt a nevezés....
    No comment
    Biztosítókocsi 1 db volt öszvisz, motorost nem is nagyon láttam.
    Ennyi lóvéért jobban is meg lehetett volna szervezni.
    36-os átlagot ment az élboly helyenként csontszél is volt. Mondjuk nekem nem az a célom volt hogy szétszaggassam magam a mezőny elején, mivel én nem doppingoltam semmit D
    Nem fikázni akartam, azért jó kis verseny volt.
    Kár hogy kevés amatőr volt.

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

kissgergely: ez anyaghiba (vagy Mo-ra külön kellene vázat gyártani az utak miatt), vissza kelllene venni a gyártónak (van két tippem a márkájára).
    zsola: hidd el, a mezőny felvezetése átlagon felüli volt, itthoni szinten!, 3 motoros volt, hátul egy zárókocsi és mentő (ami az élbolyt zárta csak)! Ilyen máshol nincs. DE: utána semmi (ahogy a másik topikban már írtam), én is ezt szívtam meg rendesen (szerintem jóval többet mentem, mint a többiek: 3x +kilométerek). Ez nyílt, nemzetközi verseny volt (némileg gazdasági érdek), persze hogy nem amatőröknek találták ki...

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Ha tudom hogy ilyen "vérprofik" indulnak akkor vasárnap megyek indulok a "konkurens" versenyen ahol csak 1700 volt a nevezés.
    (Csak tudnám itt ki gazdagodott meg a nevezésekből.)
    De végülis láttam hogy lehet túrázóként is nevezni, gondoltam kipróbálom.
    1 srác akivel találkoztam annak elszakadt a lánca és lemaradt. (Nem te vagy az ?)
    Semmi technikai segítség nem volt a főmezőny után, azért ez furcsa volt.

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Nem én voltam, most nem volt technikai zűr. Egyébként még számítsd hozzá, hogy profik nem is voltak (fradi, postás, BVSC), ha a fradi sor ott lett volna, az elejétől 50 feletti a tempó! Így fiatal "bocis" srácok (17-19) irányították a versenyt ameddig én láttam! Mindenesetre bátrak voltak.
    A TT-vel az a baj, hogy még szervezetlenebb, arra mész amerre látsz és nem együtt indul a társaság, hanem ki mikor jön, erre 1700 ugyanúgy sok, mint 2,5/5e Ft. Az indulás eleje 7 órakkor volt! Ki ér oda?

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Milyen időt mentél ?

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Eltévedésekkel, keszthelyi "városnézéssel" 6:43 jött össze (telibe 30 átlag) :'(, saját méréssel. Aki többet tud, mi volt Keszthelytől (a bukás, Vanik eset)?

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Mi is 6 és fél körül mentünk, de Keszthelyen megálltunk. Én a 2. számú női versenyző "sor"-ával jöttem majdnem végig.
    Nem 2300-as Trekkel mentél ?
    Csak kevesen szakadtak le Keszthely után, azért nem tudok semmit hogy mi volt.
    Egy srác aki kb. feléig ment ő azt mondta hogy geci leszakítós taktika volt. (megállás majd hirtelen gyorsítás, emelkedőn fel ami a csövön kifér stb...)
    Szombaton tudtommal nem volt bukás csak vasárnap. De velemi baleset miatt megállították a mezőnyt.
    Vanik nem vasárnap indult ?

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Jól keverednek a dolgok, szerintem Vanik szombaton indult, meg a baleseti megállás is akkor lehetett. De ha még sokat olvasom a kerós siteket, magam sem fogom tudni
    Jó vicc, hogy "geci leszakítós technika", mert ez a verseny. Olyanon nem tud részt venni, amin nem ez menne. És nem unják meg! ;D
    Trek2300 voltam (sajnáltam is a nagy esőben, utána puceválhattam órákig)

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Akkor te szóltál be hogy váltsak már nagytányérra )
    Ki voltam készülve picit, próbáltam a sor végén maradni és pörgetni.
    Egyedül tévedtél el ? Csodálkoztam is mert mintha megelőztél volna minket, aztán később megint egyszer....
    Jövőre nem adod el a bicód ?
    Nagyon szép járgány. Mennyiért vetted ? 2003-as ?
    Nekem csak 1000-esem van azon meg a gagyi alkatrészeket cserélgetem le folyamatosan.
    Pl. a nagytányéromba belement egy 8-as 10e km után, kormánycsapágy beállt mint a beton, meg ilyenek.....
    Kiváncsi vagyok küldik e a pelso pólót.

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Én szóltam, mert síkon nem lehet vezetni kis tányérral elől, a vége meg 20 megy. Az már a 3. eltévedésem volt. Utolértek valakik, elmentem velük, de meg kellett állnom anyagcsere miatt, aztán egyedül mentem tovább a 71-esen, túlmentem, amikor le kellett volna fordulni valami mellékútra. Már visszafelé jöttem, amikor utolértetek, Siófokon is a főúton mentem végig, meg kellett egy járókelőtől kérdezni hol a torony, úgy hogy szemből jöttem a célba. Kalandos volt...
    2002 évjárat a Trek, nekem is olcsósítva volt az eredetihez képest: a kerék rolf helyett Open pro-s. Örülök hogy egyszer összetettem rá a pénzt, nehezen válnék meg tőle, meg egyébként sem hiszem hogy adnának annyit érte, amit megér.

törzsvendég potty avatarja
    Regisztrált
    2002-06-05
    Lakhely
    Siófok, Budapest
    Üzenet
    378

Szevasztok!

Sajnos én megijedtem az időtől és nem indultam. Mint hallom végig esett? Ott voltam a befutónál és Vanik indult, és nyert. Egy kérdés nem ők a postás csapat? (Vanik, Szabó Bakter...) Szóval baleset nem volt, legalábbis bringás nem. Két kocsi frontálisan ütközött és azért kellett az élmezőnyt megállítani. A nevezési díjak tényleg magasak voltak. (személy szerint tudom ki a fickó aki ebből meggazdakszik, de nem írom le ...) A sors fintora , hogy idén elég gáz volt a szervezés, kissé kevesen indultak.
    jó bringázást By

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-02
    Üzenet
    1.247

Potty: nagyon jól tetted, hogy nem indultál. Nem semmi, vannak őrültek, akik ennyi pénzért esőben végig tekernek + utazganak, + rengeteg idő, kellemetlenség, hogy valakinek több pénze legyen... A postás körülbelül megszűnt, mármint a felnőtt profi oúti részleg (hangsúly a profin), de van aki még teker benne, nem egyszerű felállás ???. Vanik már pécsi klubban nyomul és az elmondások szerint kizárták és nyert (?).

törzsvendég potty avatarja
    Regisztrált
    2002-06-05
    Lakhely
    Siófok, Budapest
    Üzenet
    378

Én se értettem végül is miért ő nyert. Én úgy tudom, hogy amikor megállították a mezőnyt az autóbaleset miatt, akkor ő nem állt meg. És a célba mi azt az infót kaptuk, hogy ezért megóvják, de aztán nem lett az óvásból semmi. Ehez inkább nem fűznék kommentárt. :-X

vendég
    Regisztrált
    2002-09-13
    Lakhely
    Vas, Zala
    Üzenet
    206

Hát visszagondolva elég nagy őrültség volt benevezni erre a versenyre.
    Vírusos megfázásba torkollott az egész (((
    Más:
    A honlapon 2 hete nem bírtak egy szaros eredménylistát kitenni, pólómat még mindig nem kaptam meg.
    no comment....

vendég Prohi avatarja
    Regisztrált
    2004-04-28
    Üzenet
    13

Amint elkészülnek a "Tour de Pelso" emblémával, küldjük a pólókat!!
    Tavaly is elküldtük a "későn" nevezőknek!!

Oldal 1 / 57 1231151 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •