Szia!
Azokat láttam. Csak várom, hogy kerüljenek fel a TdP oldalára is képek.
Szia!
174-es képet ( két montis hülye gyerek) el tudnád küldeni a csaba.kerekpar@freemail.hu e-mail címre?
Előre is köszi
Csabi
Kedves Aneszta!
Sajnáljuk, hogy ilyen malőr előfordult, ez sajnos a mi hibánk. Annak viszont örülök, hogy a helyszíni regisztrációnál gyorsan orvosolták a problémát és kaptál új rajtszámot.
Természetesen a névre szóló mezedet meg fogod kapni. Az utángyártást a mezgyártó nem fix időpontra vállalja, hanem a többezres megrendelései közötti holtidőben tudja legyártani. Ez várhatóan július vége, augusztus közepe. Ez sajnos az elmúlt 4 évben így volt. Kérjük megértésedet és türelmedet.
Szokták mondani, hogy a baj nem jár egyedül... Te úgy látszik a néhány hibába ami egyedi volt vagy időlegesen állt elő, mindegyikbe beleszaladtál.
A vizet a 3. frissítőpontnál 10 percen belül pótoltuk. - de a hiány okáról a sporttársaid felkészületlensége és mindenáron a "gyorsabb" teljesítés célja miatt történt: Az 1. és 2. frissítőponton nagyon sokan nem álltak meg és nem frissítettek. Ez ahhoz vezetett, hogy 135 km-hez már az enyhe kiszáradás jelével megérkezve 2-2,5 l vizet is elfogyasztottak, ellocsoltak, töltöttek a kulacsaikba. A 2. frissítőpontról csak az utolsó résztvevő elhaladása után tudtak a rendezők vizet átszállítani. Ebben a rövid intervallumban voltál a 3. frissítőponton, de szerencse, hogy onnan 300 m-re volt + vízvételezési lehetőség is.
A rendezvény útvonalán több mint 150 tábla van kihelyezve. Más az útvonala a Panoráma Túrának, más a Tihany Túrának és más a Balaton Maratonnak. Minden táblához nem tudunk embert állítani. Arra sem volt lehetőségünk, hogy a 3 útvonalon járőrözzünk és az esetlegesen leszedett táblákat pótoljuk, az elforgatott táblákat visszaigazítgassuk. A főutakon egyébként hivatalosan tilos táblákat kihelyezni, az útburkolatra jeleket festeni. Ezek mellett a jogszabályok mellett mi megpróbáljuk maximálisan segíteni a résztvevők tájékozódását, amellett, hogy ez előre a résztvevő dolga is! Nem nagy dolog: 7-es, 76-os, 71-es és újra 7-es főút, a Balaton a jobb kezed felé essen végig. Ennyi.
Üdvözlettel:
Prohi
TdP 2011 összefoglaló a TV-ben!
SPORT1:
június 26. (vasárnap) 10:30,
június 27. (hétfő) 10:30,
június 30. (csütörtök) 6:00,
július 01. (péntek) 9:15
SPORT2:
június 30. (csütörtök) 8:30,
július 01. (péntek) 13:00
SPORTM:
június 26. (vasárnap) 14:30,
június 27. (hétfő) 6:30 és 8:30,
június 28. (kedd) 11:30,
június 29. (szerda) 21:15
nagyon jó kis összefoglaló
YouTube - ‪Tour de Pelso 2011 - Flavantic
Mi volt a kulacsotokba?
Verseny kozbe is meg akartam kerdezni, h alvadt ver-e, de aztan elmaradt.![]()
(Flavantic- gabomix)még az is elképzelhető
![]()
Sziasztok!
Milyen hírek vannak a TDP mezek kiszállításáról? Én még mindig nem kaptam meg....
Üdv!
Ez engem is érdekelen, tekintettel, hogy a szervezőnek is írtam a hivatalos oldalán kereszül a verseny után -lassacskán két hónapja, válasz sem jött..-. Sajnálatos módon nem tudtam elmenni, nem hogy még rész is venni a versenye, de ettől függetlenül a mezet elvileg kipostáznák...
Kedves Szervezők!
Én még azóta sem kaptam meg ezt a mezt....
Mit lehetne tenni a helyzet gyors rendezéséért?
Köszönöm a választ!
Üdv: Grigorow
Kedves Szervezők!
És még egyszer.....:
Én még azóta sem kaptam meg ezt a mezt....
Mit lehetne tenni a helyzet gyors rendezéséért? Akár a pénzem visszautalásának formájában....
Köszönöm a választ!
Üdv: Grigorow
Szervusztok!
Hol lehet nevezni a 2012-es Pelsora? mert a honlapjukon már jó ideje csak töltik, de semmi.
Köszi:
Nemfáj voltam, tisztelettel!
ok, én próbálok előre felkészülni. kérdés:
a honlapon megadott szintkülönbség térképen http://www.tourdepelso.hu/images/utv...bseg_200km.pdf mit jelent a kb. 60 km-nél lévő zöld útvonal?
köszi
L.