Oldal 55 / 56 elsőelső ... 54553545556 UtolsóUtolsó
Eredmény 1.081-1.100 / 1102

Téma: Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok | 2012. június 2.

bentlakó hozé avatarja
    Regisztrált
    2003-09-17
    Lakhely
    ahol általában vagy. Pl. Fót.
    Üzenet
    5.743

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: montimi Üzenet megjelenítése
    BRM 600

CSAK ŐRÜLTEKNEK !!!!!!!!
    Kár, hogy a 400-as májusban volt, azt megpróbáltam volna.
    "Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nő jó-e.
    De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég Cseya avatarja
    Regisztrált
    2005-10-16
    Lakhely
    Rákosborzasztó
    Üzenet
    111

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Mukunda Üzenet megjelenítése
    Eredményhírdetés utáni zenekar nevét tudja valaki ???
    Részemről passz, de a "Poker face" erős volt...

vendég Beken avatarja
    Regisztrált
    2009-09-28
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Kerülnek fel a TdP oldalára idén képek?

törzsvendég montimi avatarja
    Regisztrált
    2009-07-07
    Lakhely
    Tata
    Üzenet
    471

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Beken Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Kerülnek fel a TdP oldalára idén képek?
    ha vissza olvasol találsz majd 700 képet a xiont-os sráctól.

vendég Beken avatarja
    Regisztrált
    2009-09-28
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Szia!
    Azokat láttam. Csak várom, hogy kerüljenek fel a TdP oldalára is képek.

vendég becsap avatarja
    Regisztrált
    2011-05-19
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    34

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kissattila Üzenet megjelenítése
    Sziasztok !

Feltettem a netre a Balaton Maratonon, nyereg alá rögzített géppel, automatikus, 10 másodpercenkénti expozícióval, készült fényképeimet. Az aksi kb Vonyarcvashegyig vagy Balatongyörökig bírta, vagyis majdnem a táv feléig.
    A link:
    https://picasaweb.google.com/1083660...tonMaraton2011
    A képeket le kellett kicsinyítenem, hogy fel tudjam tenni a netre. Ha valakinek kell az eredeti, közel 2 MB méretű kép, akkor írjon egy e-mailt a fénykép sorszámának megjelölésével a bringas.fotok@gmail.com címre és elküldöm neki.
    Üdv,
    Attila
    Szia!
    174-es képet ( két montis hülye gyerek) el tudnád küldeni a csaba.kerekpar@freemail.hu e-mail címre?
    Előre is köszi
    Csabi

Regisztrált
    2011-06-09
    Üzenet
    3

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: becsap Üzenet megjelenítése
    Szia!
    174-es képet ( két montis hülye gyerek) el tudnád küldeni a csaba.kerekpar@freemail.hu e-mail címre?
    Előre is köszi
    Csabi
    Szia,

elküldtem

Üdv,
    Attila

törzsvendég Proha avatarja
    Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: aneszta Üzenet megjelenítése
    egy pár szó egy "túrázótól": 1-2 versenyen indultam már, és nem a dobogó volt megcélozva, hanem a teljesítés. Itt kezdődött a kálvária azzal, hogy a már márciusban leadott regisztációmat, és az ezzel járó névre szóló mez stb kiadták másnak...és eleinte meg akartak győzni, hogy tudathasadásos vagyok, mert már felvettem másfél órája... Ott helyben kaptam végül másik számot, és ígéretet, hogy természetesen pótolják a mezt majd (fél év???). Tudtommal nem egyedül én jártam így.
    Menet közben sikerült találkoznom "önmagammal" aki történetesen szintén ugyanúgy hívnak, mint engem, és bár észlelte, hogy nem az van a mezre írva, amit kért, nem is annyi szerepel a számlán, amit befizetett, meg semmi nem stimmel-nem szólt. szóval vannak ilyen sporttársak is. És ezzel a névvel, csak 1 szerepelt a listán, a visszaigazolás a rajtszámmal stimmelt, amit nekem küldtek.
    Én a sor vége felé, csak az idővel küzdve mentem. A harmadik frissítőpontnál nem volt víz... konkrétan akkor vették elő az utolsó 3 litert, itt kb 35fok volt. a mentősök osztogattak vizet...
    Az utolsó kilométereken egyedül mentem, csak a táblákat követve. Ismerős nem vagyok Siófokon, így csak ezekre tudtam támaszkodni, és a cél helyett a rajthoz tértem vissza... Ugyan azt mondták, hogy ez az idő is számítani fog majd, de szerettem volna a célba befutni...
    Időközben beszéltem telefonon a társammal, aki szintén a táblákat követte, majd amikor a többiek másfele mentek követte őket, és beért a célba. Jelezte, hogy nem erre mutatnak a táblák, és közölték vele, hogy TUDJÁK!!! valami vicces ember elforgatta őket-de semmit nem tettek ellene.
    Úgy gondolom, nem ez volt a legjobban szervezett verseny. amin eddig részt vettem. Így és ennyit még sehol nem szívtam, mint itt.
    Kedves Aneszta!
    Sajnáljuk, hogy ilyen malőr előfordult, ez sajnos a mi hibánk. Annak viszont örülök, hogy a helyszíni regisztrációnál gyorsan orvosolták a problémát és kaptál új rajtszámot.
    Természetesen a névre szóló mezedet meg fogod kapni. Az utángyártást a mezgyártó nem fix időpontra vállalja, hanem a többezres megrendelései közötti holtidőben tudja legyártani. Ez várhatóan július vége, augusztus közepe. Ez sajnos az elmúlt 4 évben így volt. Kérjük megértésedet és türelmedet.
    Szokták mondani, hogy a baj nem jár egyedül... Te úgy látszik a néhány hibába ami egyedi volt vagy időlegesen állt elő, mindegyikbe beleszaladtál.
    A vizet a 3. frissítőpontnál 10 percen belül pótoltuk. - de a hiány okáról a sporttársaid felkészületlensége és mindenáron a "gyorsabb" teljesítés célja miatt történt: Az 1. és 2. frissítőponton nagyon sokan nem álltak meg és nem frissítettek. Ez ahhoz vezetett, hogy 135 km-hez már az enyhe kiszáradás jelével megérkezve 2-2,5 l vizet is elfogyasztottak, ellocsoltak, töltöttek a kulacsaikba. A 2. frissítőpontról csak az utolsó résztvevő elhaladása után tudtak a rendezők vizet átszállítani. Ebben a rövid intervallumban voltál a 3. frissítőponton, de szerencse, hogy onnan 300 m-re volt + vízvételezési lehetőség is.
    A rendezvény útvonalán több mint 150 tábla van kihelyezve. Más az útvonala a Panoráma Túrának, más a Tihany Túrának és más a Balaton Maratonnak. Minden táblához nem tudunk embert állítani. Arra sem volt lehetőségünk, hogy a 3 útvonalon járőrözzünk és az esetlegesen leszedett táblákat pótoljuk, az elforgatott táblákat visszaigazítgassuk. A főutakon egyébként hivatalosan tilos táblákat kihelyezni, az útburkolatra jeleket festeni. Ezek mellett a jogszabályok mellett mi megpróbáljuk maximálisan segíteni a résztvevők tájékozódását, amellett, hogy ez előre a résztvevő dolga is! Nem nagy dolog: 7-es, 76-os, 71-es és újra 7-es főút, a Balaton a jobb kezed felé essen végig. Ennyi.

Üdvözlettel:
    Prohi

törzsvendég Proha avatarja
    Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

TdP 2011 összefoglaló a TV-ben!

SPORT1:
    június 26. (vasárnap) 10:30,
    június 27. (hétfő) 10:30,
    június 30. (csütörtök) 6:00,
    július 01. (péntek) 9:15

SPORT2:
    június 30. (csütörtök) 8:30,
    július 01. (péntek) 13:00

SPORTM:
    június 26. (vasárnap) 14:30,
    június 27. (hétfő) 6:30 és 8:30,
    június 28. (kedd) 11:30,
    június 29. (szerda) 21:15

Regisztrált
    2011-06-26
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

nagyon jó kis összefoglaló
    YouTube - ‪Tour de Pelso 2011 - Flavantic

Regisztrált
    2010-04-06
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Mi volt a kulacsotokba?
    Verseny kozbe is meg akartam kerdezni, h alvadt ver-e, de aztan elmaradt.

Regisztrált
    2011-06-26
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

(Flavantic- gabomix) még az is elképzelhető

vendég Beken avatarja
    Regisztrált
    2009-09-28
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Andrej Üzenet megjelenítése

Nagyon jó kis videó!
    És még én is rajta vagyok!

vendég Beken avatarja
    Regisztrált
    2009-09-28
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Andrej Üzenet megjelenítése
    És most esett le, hogy egy Flavantic lány jött be mögém a célegyenesben. Még mondta, hogy össze is kevert valakivel.

vendég
    Regisztrált
    2003-01-23
    Üzenet
    30

Alapbeállítás

Sziasztok!

Milyen hírek vannak a TDP mezek kiszállításáról? Én még mindig nem kaptam meg....

Üdv!

vendég
    Regisztrált
    2007-07-14
    Lakhely
    Keszthely, Budapest
    Üzenet
    53

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: grigorow Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Milyen hírek vannak a TDP mezek kiszállításáról? Én még mindig nem kaptam meg....

Üdv!
    Ez engem is érdekelen, tekintettel, hogy a szervezőnek is írtam a hivatalos oldalán kereszül a verseny után -lassacskán két hónapja, válasz sem jött..-. Sajnálatos módon nem tudtam elmenni, nem hogy még rész is venni a versenye, de ettől függetlenül a mezet elvileg kipostáznák...

vendég
    Regisztrált
    2003-01-23
    Üzenet
    30

Alapbeállítás

Kedves Szervezők!

Én még azóta sem kaptam meg ezt a mezt....

Mit lehetne tenni a helyzet gyors rendezéséért?

Köszönöm a választ!

Üdv: Grigorow

vendég
    Regisztrált
    2003-01-23
    Üzenet
    30

Alapbeállítás

Kedves Szervezők!

És még egyszer.....:

Én még azóta sem kaptam meg ezt a mezt....

Mit lehetne tenni a helyzet gyors rendezéséért? Akár a pénzem visszautalásának formájában....

Köszönöm a választ!

Üdv: Grigorow

vendég
    Regisztrált
    2002-10-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    184

Alapbeállítás

Szervusztok!
    Hol lehet nevezni a 2012-es Pelsora? mert a honlapjukon már jó ideje csak töltik, de semmi.
    Köszi:
    Nemfáj voltam, tisztelettel!

Regisztrált
    2010-06-04
    Üzenet
    8

Alapbeállítás

ok, én próbálok előre felkészülni. kérdés:

a honlapon megadott szintkülönbség térképen http://www.tourdepelso.hu/images/utv...bseg_200km.pdf mit jelent a kb. 60 km-nél lévő zöld útvonal?

köszi

L.

Idézet Eredeti szerző: Proha Üzenet megjelenítése
    Kedves Aneszta!
    Sajnáljuk, hogy ilyen malőr előfordult, ez sajnos a mi hibánk. Annak viszont örülök, hogy a helyszíni regisztrációnál gyorsan orvosolták a problémát és kaptál új rajtszámot.
    Természetesen a névre szóló mezedet meg fogod kapni. Az utángyártást a mezgyártó nem fix időpontra vállalja, hanem a többezres megrendelései közötti holtidőben tudja legyártani. Ez várhatóan július vége, augusztus közepe. Ez sajnos az elmúlt 4 évben így volt. Kérjük megértésedet és türelmedet.
    Szokták mondani, hogy a baj nem jár egyedül... Te úgy látszik a néhány hibába ami egyedi volt vagy időlegesen állt elő, mindegyikbe beleszaladtál.
    A vizet a 3. frissítőpontnál 10 percen belül pótoltuk. - de a hiány okáról a sporttársaid felkészületlensége és mindenáron a "gyorsabb" teljesítés célja miatt történt: Az 1. és 2. frissítőponton nagyon sokan nem álltak meg és nem frissítettek. Ez ahhoz vezetett, hogy 135 km-hez már az enyhe kiszáradás jelével megérkezve 2-2,5 l vizet is elfogyasztottak, ellocsoltak, töltöttek a kulacsaikba. A 2. frissítőpontról csak az utolsó résztvevő elhaladása után tudtak a rendezők vizet átszállítani. Ebben a rövid intervallumban voltál a 3. frissítőponton, de szerencse, hogy onnan 300 m-re volt + vízvételezési lehetőség is.
    A rendezvény útvonalán több mint 150 tábla van kihelyezve. Más az útvonala a Panoráma Túrának, más a Tihany Túrának és más a Balaton Maratonnak. Minden táblához nem tudunk embert állítani. Arra sem volt lehetőségünk, hogy a 3 útvonalon járőrözzünk és az esetlegesen leszedett táblákat pótoljuk, az elforgatott táblákat visszaigazítgassuk. A főutakon egyébként hivatalosan tilos táblákat kihelyezni, az útburkolatra jeleket festeni. Ezek mellett a jogszabályok mellett mi megpróbáljuk maximálisan segíteni a résztvevők tájékozódását, amellett, hogy ez előre a résztvevő dolga is! Nem nagy dolog: 7-es, 76-os, 71-es és újra 7-es főút, a Balaton a jobb kezed felé essen végig. Ennyi.

Üdvözlettel:
    Prohi

Oldal 55 / 56 elsőelső ... 54553545556 UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •