Oldal 42 / 56 elsőelső ... 32404142434452 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 821-840 / 1102

Téma: Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok | 2012. június 2.

vendég minerel avatarja
    Regisztrált
    2009-03-19
    Lakhely
    hol itt, hol ott
    Üzenet
    78

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: fzsolt75 Üzenet megjelenítése
    Tihany túra;
    "A nevezési díj: 5.000,- Ft/fő; előnevezési díjak a táblázatokban.

tartalmazza: az

- indulási lehetőséget,
    - chipes időmérést,
    - ingyenes kompátkelést Szántód-Tihany irányában (csoportos átkeléssel),

- frissítést (Balatonalmádi Shell benzinkútnál)
    - ebédet,
    - ingyenes lábmasszázst,
    - sorjegyet -3 db- a sorsoláshoz (1 db-ot a regisztrációnál kapsz és azt a regisztrációnál kell a gyűjtőládába bedobni, 2 db-ot teljesítés után kapsz)
    - emblémázott pólót az előnevezőknek (máj. 30-ig) vagy
    - lehetőséget az emblémázott kerékpáros mez kedvezményes megrendelésére (május 30-áig)."

Ezekből két dolog nem valósúlt meg, a chipes időmérés és a 3 darab sorsjegy (én csak egyet kaptam).
    Nem tudja valaki miért nem így volt? Pedig az interneten így hirdették, és 2008-ban is volt chipes időmérés a Tihany túrásoknak is!

A 3db sorsjegy megvolt. A befutó sátornál a cél után zebránál balra adták a frissítőknél. Be kellett diktálni a mez számot és kitötötték, be is dobták a gyűjtőbe. Ezt sajnos te nézted be.
    A chipek meg elfogytak. Szerintem nem számoltak ennyi nevezővel. Nekem ugyan nem hiányzott,mértem magamnak :-)

fórumfüggő bloke avatarja
    Regisztrált
    2003-06-08
    Üzenet
    4.822

Alapbeállítás

Ő nem arra gondolt a chipekkel kapcsolatban. Állítólag nincsenek időeredmények, mert beszart a rendszer.

vendég minerel avatarja
    Regisztrált
    2009-03-19
    Lakhely
    hol itt, hol ott
    Üzenet
    78

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: bloke Üzenet megjelenítése
    Ő nem arra gondolt a chipekkel kapcsolatban. Állítólag nincsenek időeredmények, mert beszart a rendszer.
    Jaa az más. Az tényleg gáz. Főleg a 200-asoknak.

törzsvendég Proha avatarja
    Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: fzsolt75 Üzenet megjelenítése
    Tihany túra;
    "A nevezési díj: 5.000,- Ft/fő; előnevezési díjak a táblázatokban.

tartalmazza: az

- indulási lehetőséget,
    - chipes időmérést,
    - ingyenes kompátkelést Szántód-Tihany irányában (csoportos átkeléssel),

- frissítést (Balatonalmádi Shell benzinkútnál)
    - ebédet,
    - ingyenes lábmasszázst,
    - sorjegyet -3 db- a sorsoláshoz (1 db-ot a regisztrációnál kapsz és azt a regisztrációnál kell a gyűjtőládába bedobni, 2 db-ot teljesítés után kapsz)
    - emblémázott pólót az előnevezőknek (máj. 30-ig) vagy
    - lehetőséget az emblémázott kerékpáros mez kedvezményes megrendelésére (május 30-áig)."

Ezekből két dolog nem valósúlt meg, a chipes időmérés és a 3 darab sorsjegy (én csak egyet kaptam).
    Nem tudja valaki miért nem így volt? Pedig az interneten így hirdették, és 2008-ban is volt chipes időmérés a Tihany túrásoknak is!
    Sajnos a chipes időmérők -habár a cég ugyanaz volt mint az elmúlt 3 évben, az idén más alkalmazottak jöttek és ez lett az eredménye. Én is csak csütörtök éjjel tudtam meg, amikor megérkeztek. Nem hoztak elég chipet magukkal, ezért nem kaptak a Tihany Túrások, de teljesen mindegy volt - ahogy a jelenlegi ábra mutatja, mert a Balaton Maratonosoknak még eredményük sincs... :-(

Sajnáljuk ami történt, ill. azt hogy nem történt...

vendég
    Regisztrált
    2006-10-09
    Üzenet
    82

Alapbeállítás

Sajnáljátok? Ennyi? hmmm... ilyen durva "baki" után ennyivel le lehet rendezni? Attól tartok, jövőre nem lesz rekord nevezőszám.

Balesetek:

Fonyód környékén egy óriási tömegbukta, 20-30-an is átestek egymáson, én még épp ki tudtam kerülni. Valaki elbénázott valamit az út szélén, és dőlt a kártyavár.

Keszthely környékén is volt egy kis bukfenc, ezt nem láttam, csak mesélték.

Almádi után egy srác nagyon csúnyán elesett, bukó nélkül, előttem ment kb. 500 méterrel. Remélem rendbejött ő is. Egy fehér autó mögött ment stéherbe, gondolom volt valami gixer és befeküdt mögötte :S Lehet hogy csak én nem figyeltem a nagy pánik közepette, de nekem úgy tűnt, hogy a baleset után a fehér autó köddé vált...

Hogy mondjak valami jót is: azt leszámítva, hogy kissé zsíros volt a kaja, és le akart mászni a tányérról (sokaknál sikerült is ) - nah ez megint rossz :P - na szóval nekem nagyon ízlett, sokkal jobb volt mint tavaly

vendég OJani avatarja
    Regisztrált
    2006-08-03
    Üzenet
    24

Alapbeállítás

Tetszett a 200-as Pelso, ez volt életem első országútis versenye.
    5 perccel lekéstük a rajtot Navigátor kollegámmal, a mentőautó után indultunk, előttünk volt az egész mezőny, dugóstul, mindenestül. A déli part utolsó emelkedőjére csoportelsőként értem fel, 30 m-es előnnyel. Az első frissítéskor szétszakadó grupettó újra összekovácsolásában volt némi érdemem, többször vezettem is több-kevesebb ideig. A végére elfáradtam, de lendületesen hagytam le másodmagammal Siófokhoz közeledve teljesen kimerült sporttársaimat, köztük az első emelkedő után előre szökött, de a végére elfáradt kollegát is, végül is - levonva az 5 percet - éppen 6 órán belül voltam.

A negatívumok:
    - a második frissítő után sok-sok görcs, főleg emelkedőkön
    - napszúrás közeli állapot ugyanekkor, remegés, hidegrázás
    - gyenge szervezés, már az elején a sorbanállás a rajtszámért hosszadalmas volt
    - nem értem ezt a chipes blamát, most akkor hiába tekertünk, helyezés óhne?

Feltétlen pozitívum viszont, hogy tapasztalatokat szereztem, az a néhány elismerő szó, és az, hogy én is segítettem másoknak. Összességében élvezetes volt pár óra alatt bringán körbejárni a Balcsit...

Nem tudom, jövőre indulok-e.

hoy
    hoy offline
    vendég
    Regisztrált
    2004-06-15
    Üzenet
    71

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Proha Üzenet megjelenítése
    Sajnos a chipes időmérők -habár a cég ugyanaz volt mint az elmúlt 3 évben, az idén más alkalmazottak jöttek és ez lett az eredménye. Én is csak csütörtök éjjel tudtam meg, amikor megérkeztek. Nem hoztak elég chipet magukkal, ezért nem kaptak a Tihany Túrások, de teljesen mindegy volt - ahogy a jelenlegi ábra mutatja, mert a Balaton Maratonosoknak még eredményük sincs... :-(

S ilyenkor a nevezőknek jár valami anyagi jóváírás?

bentlakó hozé avatarja
    Regisztrált
    2003-09-17
    Lakhely
    ahol általában vagy. Pl. Fót.
    Üzenet
    5.743

Alapbeállítás

Proha,
    én ismét jól éreztem magam.
    Amivel eddig gondom volt azt most megoldottátok: 2 perc alatt megkaptam mindent, rajtszámot, mezt, chipet.
    A kaja, a masszázs, rendben volt. A célban rögtön a kezembe nyomtak egy innivalót,életmentő volt.
    Kicsit bosszant a chipes dolog, de többség szintjén szerintem mindegy.
    Nem érdekel, hogy 5:59 volt, vagy 6:01, nem ezen múlik.
    A sok balesetről nyilván nem a rendezők tehetnek, hanem mi.
    A többség nem tud bolyozni. Honnan is tudna, hiszen ez az egy országúti verseny
    amin elindul.
    Nekem szerencsém volt, én megúsztam. Bár voltak tornamutatványok előttem is.
    "Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nő jó-e.
    De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

v.i.n. avatarja
    Regisztrált
    2009-06-01
    Lakhely
    ahol általában elérhető vagyok
    Üzenet
    5

Smile

Idézet Eredeti szerző: Proha Üzenet megjelenítése

Sziasztok!

Szerintem jóóó volt!
    Hát az élmezőnynek és akinek nagyon számított ez a mért eredmény és helyezés öszinte résztvétem de tényleg! Nekem személyszerint nem volt probléma, még arra sem számítottam h 7ésfél óra alatt sikerül (saját mért) , most indultam ezen a rendezvényen elöször és montival. Igaz nem szakítottam szét magam teljesen, de mindvégíg kellemesen erős tempót próbáltam diktálni. Asszem jövőre is mennék, de akkor azért edzek is kicsit rá!
    GARTULÁLOK MINDENKINEK!!!
    ...jah vmi olyat hallottam h azért párnapon belül talán mégis lesz sorrend ?! ...majd szólj Proha ha sikerült
    Legutóbb v.i.n. módosította; 2009-06-07 - 11:25. Megjegyzés: ...nyomtam véletlen egy entert rosszhelyen :S

Regisztrált
    2009-06-04
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Először is, én nagyon jól éreztem magam, eltekintve attól, hogy a révfülöpi frissítő állomás abból állt, hogy a benzinkút mosdójában megtölthettem a kulacsaimat...
    A végén a masszázs hatalmas segítség volt, ma reggel frissen, minden izom fájdalom nélkül keltem fel
    Az időméréssel kapcsolatban egy kérdés: csak átmeneti a probléma, és hamarosan elérhetőek lesznek az eredmények, vagy ne várjuk? Engem nagyon érdekel, hogy a korcsoportomban (ahogy valaki korábban írta - a vén f***-ok között) hányadik lettem.
    Remélem, lesznek eredmények...

v.i.n. avatarja
    Regisztrált
    2009-06-01
    Lakhely
    ahol általában elérhető vagyok
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

...hát én emlékszem egy olyan-ra amikor bejelentették ott a verseny végefelé mikrofonon h sajna a mért eredmények sőt a sorrend is elmarad, (ezáltal megeggyezés alapján csak a férfiaknál lesz eredményhírdetés) szóval h elhangzott, "dolgoznak a problémán és a honlapon párnap múlva lesznek meg az eredmények" , utólag az érintett nyertesek óvhatnak v megkapják a nyereményüket.
    ...nem lenne rossz legalább ha idő nincs is de egy sorrend (ha más nincs akkor ömlesztve)

vendég minerel avatarja
    Regisztrált
    2009-03-19
    Lakhely
    hol itt, hol ott
    Üzenet
    78

Alapbeállítás

Azt nem tudja valaki,hogy a Tihanyosoknál mikor ért be kb. az első?

Ha vannak fotóitok ne sajnáljátok megosztani azokat velünk. :-)

Regisztrált
    2009-06-03
    Üzenet
    4

Alapbeállítás

Egy tegnapi helyszíni hivatalosnak tűnő ember szerint jövőre 30 % -de legalább 1000 Ft díjkedvezményt kapnak az idén résztvevő Tihanyosok és a Pelso-sok az időmérés-és egyéb!- problémák miatt!!

Szerintem jogos is!!!! Minimum!!!

vendég
    Regisztrált
    2003-12-30
    Lakhely
    Pécs
    Üzenet
    127

Alapbeállítás

Szerintem nem ennek a versenynek kellene életed első versenyének lennie, nem ezen a verseny kell megtanulni bolyozni. Lehet szeparáltabban kellene elindítani a mezőnyt, mert úgy veszem észre évről-évre többen vagyunk különböző versenykilométerekkel, rutinnal. A betonexpressz hiánya is érződött mert a szentgyörgyi és földvári dombon is nagyon gyengén mentünk fel. Problémát okozott a fekvő bringások láthatatlansága is a mezőnyben, ezért aztán ők kaptak hideget/meleget.
    Személy szerint engem az eredmény már nem érdekel annyira, órám szerint 5:11, első 30, de ettől függetlenül sajnálom, hogy nincs pontos eredmény és tudom, hogy sok embernek (csapattársaimnak) ez számított volna. Egyébként sokáig ezért volt szimpatikus a pelso, mert más versenyeknél számtalanszor előfordult, hogy sorsolásos eredményhirdetés volt. Végülis ez Mo.n legnívósabb amatőr országúti versenye, ráadásul a sport1 is kint volt.
    Sajna a csapatom hülyesége miatt én csak a chipet és rajtszámot kaptam meg.
    Megtudnátok mondani mi volt még a szatyorban, pl. mezt mindenki kapott vagy feláras volt?
    Egyébként hangulatos verseny volt, aranyosak voltak a masszőrök, jó volt a kaja és tetszettek a kiállított kerékpárok és a shimano szervíz is, sajna az autó sorsolásról saját hibám miatt kimaradtam.

vendég minerel avatarja
    Regisztrált
    2009-03-19
    Lakhely
    hol itt, hol ott
    Üzenet
    78

Alapbeállítás

Én még nem versenyeztem. Nem is ezért mentem de élveztem, hogy jó, tempós iramot lehetett tartani a versenyszelleműbb kerós kollégákkal. Magamtól sosem mentem volna néha 40km/h-val montival de beálltam egy otis srác mögé aki elég jól és egyenletes tempóval haladt és így mögötte szélárnyékában jó volt menni:-) Persze egy erősebb emelkedőn ellépett...
    Azért később is igyekeztem nem egyedűl menni mert úgy fárasztóbb volt. Eddig csak baráti körben kényelmesen, pihenőkkel tekergettem errefelé de így is nyagyon élveztem. Egyre jobban érlelődik bennem egy országúti gép vásárlása:-)

törzsvendég geoff avatarja
    Regisztrált
    2007-07-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    400

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: hozé Üzenet megjelenítése
    Proha,
    én ismét jól éreztem magam.
    Amivel eddig gondom volt azt most megoldottátok: 2 perc alatt megkaptam mindent, rajtszámot, mezt, chipet.
    A kaja, a masszázs, rendben volt. A célban rögtön a kezembe nyomtak egy innivalót,életmentő volt.
    Kicsit bosszant a chipes dolog, de többség szintjén szerintem mindegy.
    Nem érdekel, hogy 5:59 volt, vagy 6:01, nem ezen múlik.
    A sok balesetről nyilván nem a rendezők tehetnek, hanem mi.
    A többség nem tud bolyozni. Honnan is tudna, hiszen ez az egy országúti verseny
    amin elindul.
    Nekem szerencsém volt, én megúsztam. Bár voltak tornamutatványok előttem is.
    Mennyit mentél végül ? az aláírásodban nem látom

Amúgy tényleg gáz, h nem tudnak bolyozni, de nem csak versenyen lehet azt megtanulni. Én abszolút nem vagyok egy rutinos outis, de ha vki elmegy pár Flóriános körre télen és néha használja az eszét is (lehet ez esik nehezükre ?) akkor simán menne. Nem egy rakétatudomány az a bolyozás azért valljuk be.

vendég
    Regisztrált
    2007-07-14
    Lakhely
    Keszthely, Budapest
    Üzenet
    53

Alapbeállítás

Nekem tetszett. Bár nagyon nem azzal az eredménnyel értem célba, amivel akartam, ezt magamnak köszönhetem.
    Valóban nem kevés baleset lehetet. Balatonkeresztúr elött is volt valami komolyabb történet, mentő is volt, meg rendőr is. Sajnos, tényleg sokan nem tudnak bolyozni, nem egy nagy nehézségű valami, néhány óra gyakorlással megtanulható. Mondjuk sokat voltam elől, főleg a déli parton, így ott nem veszélyeztetnek, de nem egy versenyen csak a atapasztalatom segített elkerülni a balesetet, mikor egy-egy esetlenkedő bringás szerencsétlenkedik elöttem...

Elhiszem, hogy sokak számára fontos az időeredmény, de elhihetnék, ha elő tudnák bányászni az adatokat, előszednék (ami számítógépre kerül, az ott is marad egy darabig, szal csak egy kis szakértelem kell és meg lennének az adatok).
    A frissítés, megint egy sarkalatos kérdés, de azt frissítőpontokon is mondták, hogy tavaly is kevés volt, ez ügyben simán lehetett volna mit tenni.
    Említem a tombolát, mert ezt is felvetették. 200-on indultam, és elvileg még 6 v 7 tombolát kellett volna kapnom, ha szintidőn belül érkezem, mondjuk semmit nem kaptam, de momentán ez megint pont nem érdekel, mert nem amúgy sem vártam meg a tombola húzást. De másoknak szintén lehet nagy szívfájdalom, és ez is egy olyan, amin simán lehet orvosolni, hoszen egy "fecni volt" az egész.
    Végül pedig a kitáblázottság... ez valoban egy sarkalatos pont, mert találkoztam olyan csoporttal, akik kikerülték a Szentgyörgyi emelkedőt ezzel spóroltak némi szintet, és pár km-t. Valóban voltak olyan helyek, ahol se irányító, se tábla nem volt, mondjuk kedden végigjártam a pályát, meg jól is ismerem egyes részeit, így engem nem zavart. De voltak olyanok akik Balatonvilágos környékén nagyon is elkeveredtek... oda bizony nagyon is el kellett volna tábla, vagy irányító. Vagy egy részletesebb térkép az útvonalról. Mert pl a keszthelyi elkerülőröl jött mailben, de szerintem a világosi is egy necces pont volt.

Így összeségében, számomra a legfontosabb hiányosság a frissítés, és a kitáblázottság problémája a legfontosabb, mert ezeket előrelátással el lehetett volna kerülni.

vendég x-iont avatarja
    Regisztrált
    2008-07-07
    Lakhely
    Gárdony
    Üzenet
    117

Alapbeállítás

Sziasztok!
    A versenyen készült képek:
    http://www.x-iont.hu/fotok/outi_2009...lso/index.html
    Ha eredetiben szeretnétek, légyszi egy mailt a tirszin@x-iont.hu -ra az aktuális kép oldalának linkjével vagy a kép nevével (IX6I...).
    Gratulálok a távot teljesítőknek!
    Nem lehetett egyszerű ebben a hirtelen jött melegben.

vendég
    Regisztrált
    2009-05-24
    Üzenet
    23

Thumbs up

Idézet Eredeti szerző: minerel Üzenet megjelenítése
    Azt nem tudja valaki,hogy a Tihanyosoknál mikor ért be kb. az első?

Ha vannak fotóitok ne sajnáljátok megosztani azokat velünk. :-)
    kb 11:30 és 11:50 magasságában,
    a 200-asoknak a szintidejük pedig 5óra 04 körül volt kb

Regisztrált
    2009-06-02
    Üzenet
    2

Alapbeállítás TdP

Sziasztok, gratulálok minden elindulónak!

A férjem 19.28-kor ért célba - ő nem versenyista, inkább turista :-) és már nem volt frissítő, sorsjegy - a tombola már javában zajlott - masszázslányok sem - sztem ezt sajnálta a legjobban, mert így én masszíroztam, de egész éjjel görcsölt a vádlija, a combja.

Saint_MCP igazad van, a férjem is elkeveredett Világosnál, pluszban ment 5 km-t, mire észrevette, hogy nem ott van, ahol kell.

Proha, azt nagyon sajnálom, hogy a 18 óra után érkezőknek már nem volt hangosbemondó, és mikrofonba gratuláció, de mi Kismakival azért ott voltunk és minden beérkezőnek tapsoltunk!!!

Oldal 42 / 56 elsőelső ... 32404142434452 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •