Oldal 38 / 56 elsőelső ... 28363738394048 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 741-760 / 1102

Téma: Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok | 2012. június 2.

vendég kzolee3x avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Lakhely
    Debrecen és környéke
    Üzenet
    13

Alapbeállítás Mez

Szia!

Az ezévi mezekről lehet már tudni valami közelebbit? Azon kívül, hogy lesznek!

Üdv.!

Zoli
    :lol1:

vendég Bazsika avatarja
    Regisztrált
    2008-10-07
    Lakhely
    Balatonfűzfő
    Üzenet
    12

Alapbeállítás

Erre én is kíváncsi volnék...

törzsvendég Proha avatarja
    Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Bazsika Üzenet megjelenítése
    Erre én is kíváncsi volnék...
    ... hát még én!

Most kezdjük el a grafika tervezését. Természetesen az elképzelés régóta megvolt, de most állt össze a támogatói kör és harmonizálnia illenék a színeknek, formának is ...
    ... egyébként: ajándék lónak...
    Nézd meg az elmúlt évek mezeit http://www.tourdepelso.hu/index.php?...magyar&lang=hu , nem szeretnénk rosszabbat készíttetni!

vendég kzolee3x avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Lakhely
    Debrecen és környéke
    Üzenet
    13

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Proha Üzenet megjelenítése
    ... hát még én!

Most kezdjük el a grafika tervezését. Természetesen az elképzelés régóta megvolt, de most állt össze a támogatói kör és harmonizálnia illenék a színeknek, formának is ...
    ... egyébként: ajándék lónak...
    Nézd meg az elmúlt évek mezeit http://www.tourdepelso.hu/index.php?...magyar&lang=hu , nem szeretnénk rosszabbat készíttetni!
    Valami közelebbit??? Színvilágban esetleg???

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kzolee3x Üzenet megjelenítése
    Ezüstszürke, egy kis karbon minta, kék...

vendég kzolee3x avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Lakhely
    Debrecen és környéke
    Üzenet
    13

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Proha Üzenet megjelenítése
    Ezüstszürke, egy kis karbon minta, kék...
    Jól hangzik! Aztán meg majd jól meglátjuk!:klony:

Regisztrált
    2009-04-15
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Proha, a mezt külön is lehet vásárolni, vagy csak a nevezéshez jár egy?
    Ha igen milyen formában lehet megtenni?

Köszi!

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Csabi21 Üzenet megjelenítése
    Proha, a mezt külön is lehet vásárolni, vagy csak a nevezéshez jár egy?
    Ha igen milyen formában lehet megtenni? Köszi!
    Elméletileg lehet, gyakorlatilag a készlet erejéig, ill. megfelelő mennyiség (több megrendelőtől bármilyen méretben - összesen min. 10 db) megrendelése esetén után-gyártatunk.

Azoknak akik a rendezvény bármely távjára beneveztek 5.417,- Ft + Áfa = 6.500,- Ft. "Külsősnek" 7.083,- Ft + Áfa = 8.500,- Ft-ért lehet megvásárolni az emblémázott kerékpáros mezt.

Után-gyártás esetén a megrendelt mezeket csomagban juttatjuk el a megadott címre, a csomagolás és szállítási díjat átvételkor kell kifizetni.

Regisztrált
    2008-12-14
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    8

Thumbs down ?

Versenykiírásban, 10. bukó kötelező!
    Egy tadpol-lal indulnék,( 3 kerekű rekumbens,) akkor is kell a bukó?

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Karesz74 Üzenet megjelenítése
    Versenykiírásban, 10. bukó kötelező!
    Egy tadpol-lal indulnék,( 3 kerekű rekumbens,) akkor is kell a bukó?
    Igen. A Balaton Maratonon kötelező.

vendég Kismaki avatarja
    Regisztrált
    2007-04-07
    Lakhely
    Dunaújváros
    Üzenet
    39

Alapbeállítás

Kedves Proha!

A hét elején hajnalok-hajnalán elküldtem a nevezésem, és a nevezési díjat is átutaltam.
    A bank (OTP) vissza is igazolta, hogy regisztrálta, rögzítette, végrehajtotta. Kedves jó barátom nálam később regisztrált, és utalt, DE Ő már ott van a benevezettek között, ellenben én még mindig a regisztrált nevezők között pihenek.
    Ez miért van? És ugye a fő szempont. Elfogadjátok még a nevezésem? És kapok ajándék mezt? ehh...

No, mert ugye a lényeg az lenne, hogy az utalás kilencedikén éjfélig megtörténjen. (Eddig érvényes a kedvezményes nevezési díj, illetve jár az ajándék mez). De a szombat már nem banki nap, tehát, ha eddig nem utalt a bank, akkor jól jártam.

Az is vicces kicsit, hogy az átutalást én már ötödikén reggel 5:07-kor megcsináltam, a bank pedig csak hatodikán rögzítette az átutalási kérést. Na nem baj, "...megbízunk egymásban...".
    Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2009-05-09 - 16:22.

Isten ostora Valeria Victrix avatarja
    Regisztrált
    2004-11-27
    Lakhely
    Budapest, Dunakanyar
    Üzenet
    9.169

Alapbeállítás

Hozzászólásodat 15 percig módosíthatod.

Orbea orca avatarja
    Regisztrált
    2009-05-09
    Lakhely
    Országút:-)Pécs-Orfű-Komló környéke leginkább
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kzolee3x Üzenet megjelenítése
    Milyen "ajándék lónak"?
    10500 a teljes nevezési díj annak aki nem tudja előre hónapokkal,hogy el tud -e indulni a versenyen.Bármi közbe jöhet,betegség,munkahelyi elfoglaltság,családi probléma,stb.
    Miért nem lehet választani,hogy mondjuk nem kell előnevezés esetén az a qva ronda/zöld,fekete???/"ingyen mez",inkább legyen kevesebb a nevezési díj.
    De legalább a helyszíni nevezésnél vonnák le a mez árát,ha már egyszer nem jár...
    Sokan ezért nem indulnak el,mert ha hozzászámoljuk az utazási,kísérő autói költséget akkor már egész szép summa jön ki.A kis egyesületek /a miénk is/ezért nem indul,mert
    6-8 fő versenyeztetése a pelson nem fér be a keretbe.
    Normális nevezési díjakat a mozgássérültek kategóriában láttam.
    De gondolom,nem nagyon érdekli a véleményem,mert nyilván rentábilis a rendezvény..

vendég Kismaki avatarja
    Regisztrált
    2007-04-07
    Lakhely
    Dunaújváros
    Üzenet
    39

Alapbeállítás

Igen. A helyszíni nevezési díj tényleg halálos.

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Kismaki Üzenet megjelenítése
    Kedves Proha!

A hét elején hajnalok-hajnalán elküldtem a nevezésem, és a nevezési díjat is átutaltam.
    A bank (OTP) vissza is igazolta, hogy regisztrálta, rögzítette, végrehajtotta. Kedves jó barátom nálam később regisztrált, és utalt, DE Ő már ott van a benevezettek között, ellenben én még mindig a regisztrált nevezők között pihenek.
    Ez miért van? És ugye a fő szempont. Elfogadjátok még a nevezésem? És kapok ajándék mezt? ehh...

No, mert ugye a lényeg az lenne, hogy az utalás kilencedikén éjfélig megtörténjen. (Eddig érvényes a kedvezményes nevezési díj, illetve jár az ajándék mez). De a szombat már nem banki nap, tehát, ha eddig nem utalt a bank, akkor jól jártam.

Az is vicces kicsit, hogy az átutalást én már ötödikén reggel 5:07-kor megcsináltam, a bank pedig csak hatodikán rögzítette az átutalási kérést. Na nem baj, "...megbízunk egymásban...".
    Kedves Kismaki!

1., Addig amíg nem kapsz olyan e-mailt tőlünk, hogy "nem fizetted be a nevezési díjat ezért törölni fogunk a nevezési listából" nincs baj.
    2., Bíztam benne, hogy elolvasod a versenykiírást vagy az ellenőrző e-mailt, amit a nevezésed után a rendszer küldött és akkor tudnád, hogy a nevezés után 5 munkanapon belül kell befizetni a nevezési díjat! (aki 9-én 23:59-kor nevez, annak 15-éig kell befizetni és utána még 1-3 munkanap amire nálunk megjelenik a nevezési díj.)
    3., Mi még május 30-án is elfogadunk előnevezést, csak annak -ha kér mezt- utángyártással és postai kiszállítással tudjuk biztosítani. Te máj 9-e előtt neveztél, így a regisztrációnál veheted át a mezt (csak személyesen)
    4., A dolgom most már olyan sok, hogy csak 2-3 naponta nézem meg az átutalásokat és utána kerülnek a regisztrált nevezők a benevezettek közé...

de "...megbízunk egymásban..."

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Orbea orca Üzenet megjelenítése
    Milyen "ajándék lónak"?
    10500 a teljes nevezési díj annak aki nem tudja előre hónapokkal,hogy el tud -e indulni a versenyen.Bármi közbe jöhet,betegség,munkahelyi elfoglaltság,családi probléma,stb.
    Miért nem lehet választani,hogy mondjuk nem kell előnevezés esetén az a qva ronda/zöld,fekete???/"ingyen mez",inkább legyen kevesebb a nevezési díj.
    De legalább a helyszíni nevezésnél vonnák le a mez árát,ha már egyszer nem jár...
    Sokan ezért nem indulnak el,mert ha hozzászámoljuk az utazási,kísérő autói költséget akkor már egész szép summa jön ki.A kis egyesületek /a miénk is/ezért nem indul,mert
    6-8 fő versenyeztetése a pelson nem fér be a keretbe.
    Normális nevezési díjakat a mozgássérültek kategóriában láttam.
    De gondolom,nem nagyon érdekli a véleményem,mert nyilván rentábilis a rendezvény..
    Kedves Orbea orca!

A véleménye mindenkinek érdekel, de úgy véleményt alkotni, hogy egy csövön keresztül nézed a világot... nem tudok mit kezdeni.
    Március 28-áig minden egyéb kedvezmény nélkül 6.000,- Ft-ért, 6-8 fős csapattal 5.400,- Ft-ért, esetleg az olcsó Amatőr Kupa 3 fordulóján elindulva 4.000,- Ft-ért indulhattál volna és akkor is kaptál volna mezt!

Csak időben kell nevezni!!! A versenyzők 80%-a már márciusban benevezett - ők nem a napsütésre vártak!

Ízlések és pofonok... én még az első -három évvel ezelőtti- mezben a mai napig látok bringásokat tekerni... minden évben más színű és formavilágú a mez. Természetesen nem tetszhet mindenkinek mindegyik...

Szerencsére itthon dúskálunk a jobbnál jobb országúti kerékpáros rendezvényekben, válogass kedvedre!

Igen, szerencsére úgy néz ki, hogy rentábilis lesz az idei rendezvény - most már a 2. az eddigi nyolcból. Nem tudom, Te miért dolgozol - szerelemből vagy azért, hogy megélj belőle?
    A nevezési díj ezen a rendezvényen nem lesz olcsóbb, legalábbis jelentősen nem. Az "üzletpolitikánkat" lehet fikázni, de nem lehet olyan rossz, ha már most több előnevezésünk van, mint tavaly indulók és még vissza van 4 hét!
    Lehet, hogy Te "csak" versenyezni szeretnél, akkor eljönne 150 bringás, de a 2-3000 Ft-os nevezési díjból támogatók nélkül nem lenne 5-6 rendőr, 20-25 motoros rendező, 5 felvezető kocsi, 2 motoros mentő, egy esetkocsi, egy ambuláns-sátor, mez, frissítő, ingyenes gyúrás, ajándéksorsolás, kerékpár-kiállítás és vásár, ebéd, stb... ja visszatérve, és nem lenne -ebben a pillanatban - 871 előnevező!
    A rajtnál kb.: 1200-1400-an leszünk!!!!!

Kedves Orbea orca, nézz körül a világban, szerintem elhaladt melletted...

Mindenkinek jó felkészülést és eredményes részvételt kívánok!

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Igen. A helyszíni nevezési díj tényleg halálos.
    Így igaz, és nem véletlenül...
    Szeretnénk a legtöbbeket az előnevezésre ösztökélni. Külföldön, a legtöbb versenyen nincs is helyszíni nevezés, sőt a rendezvény napján már a rajtszámot sem adják ki csak előtte 1-2 nappal. Mi is erre felé tartunk, de csak szépen fokozatosan.

A helyszíni nevezési díj az bünti!

vendég Kismaki avatarja
    Regisztrált
    2007-04-07
    Lakhely
    Dunaújváros
    Üzenet
    39

Alapbeállítás Megértettem! :)

Kedves Proha!

Ó! Már minden világos! A hiba az én készülékemben volt!
    Természetesen elolvastam a nevezési feltételek és szabályok minden pontját, illetve a nevezés után megkapott e-mailt is átolvastam.
    Én értettem félre a dolgokat, mert én úgy értelmeztem, hogy a "Kedvezményes előnevezési díjak" táblázatban feltüntetett időpontig a nevezés mellett a nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlátokra. (Ugyanis vannak olyan kerékpáros események, pl.: Balatonkör, ahol a megadott időpontig az átutalt összegnek is meg kell érkeznie, ellenben már nem érvényes a kedvezményes nevezési díj).
    Tehát én attól tartottam, hogy nehogy elkéssek a kedvezményes nevezéssel azért, mert a bank egy hét alatt sem tudja a pénzt átutalni.

És még valami. Csak, hogy minden félreértést elkerüljünk.
    Láttam, hogy a válaszodban Te is odaírtad, hogy "mert mi megbízunk egymásban". Ezt természetesen NEM neked, vagy a rendezőknek szántam!!
    Ez a bankom (igen, van már orvosom, gyógyszerészem is) reklámja, és azért írtam, mert elég lassan őrölnek a bank malomkerekei. Tehát ezt ne vedd magadra!

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Kedves Proha!

Ó! Már minden világos! A hiba az én készülékemben volt!
    Természetesen elolvastam a nevezési feltételek és szabályok minden pontját, illetve a nevezés után megkapott e-mailt is átolvastam.
    Én értettem félre a dolgokat, mert én úgy értelmeztem, hogy a "Kedvezményes előnevezési díjak" táblázatban feltüntetett időpontig a nevezés mellett a nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlátokra. (Ugyanis vannak olyan kerékpáros események, pl.: Balatonkör, ahol a megadott időpontig az átutalt összegnek is meg kell érkeznie, ellenben már nem érvényes a kedvezményes nevezési díj).
    Tehát én attól tartottam, hogy nehogy elkéssek a kedvezményes nevezéssel azért, mert a bank egy hét alatt sem tudja a pénzt átutalni.

És még valami. Csak, hogy minden félreértést elkerüljünk.
    Láttam, hogy a válaszodban Te is odaírtad, hogy "mert mi megbízunk egymásban". Ezt természetesen NEM neked, vagy a rendezőknek szántam!!
    Ez a bankom (igen, van már orvosom, gyógyszerészem is) reklámja, és azért írtam, mert elég lassan őrölnek a bank malomkerekei. Tehát ezt ne vedd magadra!
    Kedves Péter!

Nem vettem magamra! - legalábbis amit Te írtál azt nem

Láttam én is reklámot, tudtam, hogy honnan jön az idézet...

Igen a Balatonkörön -szerintem rossz megközelítéssel - a pénz beérkezését vették figyelembe, pedig az már nem rajtunk múlik...

Már a benevezettek között vagy!:bananadan

vendég Kismaki avatarja
    Regisztrált
    2007-04-07
    Lakhely
    Dunaújváros
    Üzenet
    39

Alapbeállítás

"Már a benevezettek között vagy!:bananadan"
    Igen! Nagy kő esett le a szívemről!
    Találkozunk hatodikán!