Szia!
Az ezévi mezekről lehet már tudni valami közelebbit? Azon kívül, hogy lesznek!
Üdv.!
Zoli
Szia!
Az ezévi mezekről lehet már tudni valami közelebbit? Azon kívül, hogy lesznek!
Üdv.!
Zoli
:lol1:
... hát még én!
Most kezdjük el a grafika tervezését. Természetesen az elképzelés régóta megvolt, de most állt össze a támogatói kör és harmonizálnia illenék a színeknek, formának is ...
... egyébként: ajándék lónak...
Nézd meg az elmúlt évek mezeit http://www.tourdepelso.hu/index.php?...magyar&lang=hu , nem szeretnénk rosszabbat készíttetni!
Proha, a mezt külön is lehet vásárolni, vagy csak a nevezéshez jár egy?
Ha igen milyen formában lehet megtenni?
Köszi!
Elméletileg lehet, gyakorlatilag a készlet erejéig, ill. megfelelő mennyiség (több megrendelőtől bármilyen méretben - összesen min. 10 db) megrendelése esetén után-gyártatunk.
Azoknak akik a rendezvény bármely távjára beneveztek 5.417,- Ft + Áfa = 6.500,- Ft. "Külsősnek" 7.083,- Ft + Áfa = 8.500,- Ft-ért lehet megvásárolni az emblémázott kerékpáros mezt.
Után-gyártás esetén a megrendelt mezeket csomagban juttatjuk el a megadott címre, a csomagolás és szállítási díjat átvételkor kell kifizetni.
Versenykiírásban, 10. bukó kötelező!
Egy tadpol-lal indulnék,( 3 kerekű rekumbens,) akkor is kell a bukó?
Kedves Proha!
A hét elején hajnalok-hajnalán elküldtem a nevezésem, és a nevezési díjat is átutaltam.
A bank (OTP) vissza is igazolta, hogy regisztrálta, rögzítette, végrehajtotta. Kedves jó barátom nálam később regisztrált, és utalt, DE Ő már ott van a benevezettek között, ellenben én még mindig a regisztrált nevezők között pihenek.
Ez miért van? És ugye a fő szempont. Elfogadjátok még a nevezésem? És kapok ajándék mezt? ehh...
No, mert ugye a lényeg az lenne, hogy az utalás kilencedikén éjfélig megtörténjen. (Eddig érvényes a kedvezményes nevezési díj, illetve jár az ajándék mez). De a szombat már nem banki nap, tehát, ha eddig nem utalt a bank, akkor jól jártam.
Az is vicces kicsit, hogy az átutalást én már ötödikén reggel 5:07-kor megcsináltam, a bank pedig csak hatodikán rögzítette az átutalási kérést. Na nem baj, "...megbízunk egymásban...".
Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2009-05-09 - 16:22.
Hozzászólásodat 15 percig módosíthatod.
Milyen "ajándék lónak"?
10500 a teljes nevezési díj annak aki nem tudja előre hónapokkal,hogy el tud -e indulni a versenyen.Bármi közbe jöhet,betegség,munkahelyi elfoglaltság,családi probléma,stb.
Miért nem lehet választani,hogy mondjuk nem kell előnevezés esetén az a qva ronda/zöld,fekete???/"ingyen mez",inkább legyen kevesebb a nevezési díj.
De legalább a helyszíni nevezésnél vonnák le a mez árát,ha már egyszer nem jár...
Sokan ezért nem indulnak el,mert ha hozzászámoljuk az utazási,kísérő autói költséget akkor már egész szép summa jön ki.A kis egyesületek /a miénk is/ezért nem indul,mert
6-8 fő versenyeztetése a pelson nem fér be a keretbe.
Normális nevezési díjakat a mozgássérültek kategóriában láttam.
De gondolom,nem nagyon érdekli a véleményem,mert nyilván rentábilis a rendezvény..
Igen. A helyszíni nevezési díj tényleg halálos.
Kedves Kismaki!
1., Addig amíg nem kapsz olyan e-mailt tőlünk, hogy "nem fizetted be a nevezési díjat ezért törölni fogunk a nevezési listából" nincs baj.
2., Bíztam benne, hogy elolvasod a versenykiírást vagy az ellenőrző e-mailt, amit a nevezésed után a rendszer küldött és akkor tudnád, hogy a nevezés után 5 munkanapon belül kell befizetni a nevezési díjat! (aki 9-én 23:59-kor nevez, annak 15-éig kell befizetni és utána még 1-3 munkanap amire nálunk megjelenik a nevezési díj.)
3., Mi még május 30-án is elfogadunk előnevezést, csak annak -ha kér mezt- utángyártással és postai kiszállítással tudjuk biztosítani. Te máj 9-e előtt neveztél, így a regisztrációnál veheted át a mezt (csak személyesen)
4., A dolgom most már olyan sok, hogy csak 2-3 naponta nézem meg az átutalásokat és utána kerülnek a regisztrált nevezők a benevezettek közé...
de "...megbízunk egymásban..."
Kedves Orbea orca!
A véleménye mindenkinek érdekel, de úgy véleményt alkotni, hogy egy csövön keresztül nézed a világot... nem tudok mit kezdeni.
Március 28-áig minden egyéb kedvezmény nélkül 6.000,- Ft-ért, 6-8 fős csapattal 5.400,- Ft-ért, esetleg az olcsó Amatőr Kupa 3 fordulóján elindulva 4.000,- Ft-ért indulhattál volna és akkor is kaptál volna mezt!
Csak időben kell nevezni!!! A versenyzők 80%-a már márciusban benevezett - ők nem a napsütésre vártak!
Ízlések és pofonok... én még az első -három évvel ezelőtti- mezben a mai napig látok bringásokat tekerni... minden évben más színű és formavilágú a mez. Természetesen nem tetszhet mindenkinek mindegyik...
Szerencsére itthon dúskálunk a jobbnál jobb országúti kerékpáros rendezvényekben, válogass kedvedre!
Igen, szerencsére úgy néz ki, hogy rentábilis lesz az idei rendezvény - most már a 2. az eddigi nyolcból. Nem tudom, Te miért dolgozol - szerelemből vagy azért, hogy megélj belőle?
A nevezési díj ezen a rendezvényen nem lesz olcsóbb, legalábbis jelentősen nem. Az "üzletpolitikánkat" lehet fikázni, de nem lehet olyan rossz, ha már most több előnevezésünk van, mint tavaly indulók és még vissza van 4 hét!
Lehet, hogy Te "csak" versenyezni szeretnél, akkor eljönne 150 bringás, de a 2-3000 Ft-os nevezési díjból támogatók nélkül nem lenne 5-6 rendőr, 20-25 motoros rendező, 5 felvezető kocsi, 2 motoros mentő, egy esetkocsi, egy ambuláns-sátor, mez, frissítő, ingyenes gyúrás, ajándéksorsolás, kerékpár-kiállítás és vásár, ebéd, stb... ja visszatérve, és nem lenne -ebben a pillanatban - 871 előnevező!
A rajtnál kb.: 1200-1400-an leszünk!!!!!
Kedves Orbea orca, nézz körül a világban, szerintem elhaladt melletted...
Mindenkinek jó felkészülést és eredményes részvételt kívánok!
Így igaz, és nem véletlenül...
Szeretnénk a legtöbbeket az előnevezésre ösztökélni. Külföldön, a legtöbb versenyen nincs is helyszíni nevezés, sőt a rendezvény napján már a rajtszámot sem adják ki csak előtte 1-2 nappal. Mi is erre felé tartunk, de csak szépen fokozatosan.
A helyszíni nevezési díj az bünti!![]()
Kedves Proha!
Ó! Már minden világos! A hiba az én készülékemben volt!
Természetesen elolvastam a nevezési feltételek és szabályok minden pontját, illetve a nevezés után megkapott e-mailt is átolvastam.
Én értettem félre a dolgokat, mert én úgy értelmeztem, hogy a "Kedvezményes előnevezési díjak" táblázatban feltüntetett időpontig a nevezés mellett a nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlátokra. (Ugyanis vannak olyan kerékpáros események, pl.: Balatonkör, ahol a megadott időpontig az átutalt összegnek is meg kell érkeznie, ellenben már nem érvényes a kedvezményes nevezési díj).
Tehát én attól tartottam, hogy nehogy elkéssek a kedvezményes nevezéssel azért, mert a bank egy hét alatt sem tudja a pénzt átutalni.
És még valami.Csak, hogy minden félreértést elkerüljünk.
Láttam, hogy a válaszodban Te is odaírtad, hogy "mert mi megbízunk egymásban". Ezt természetesen NEM neked, vagy a rendezőknek szántam!!
Ez a bankom (igen, van már orvosom, gyógyszerészem is) reklámja, és azért írtam, mert elég lassan őrölnek a bank malomkerekei. Tehát ezt ne vedd magadra!
Kedves Péter!
Nem vettem magamra! - legalábbis amit Te írtál azt nem
Láttam én is reklámot, tudtam, hogy honnan jön az idézet...
Igen a Balatonkörön -szerintem rossz megközelítéssel - a pénz beérkezését vették figyelembe, pedig az már nem rajtunk múlik...
Már a benevezettek között vagy!:bananadan
"Már a benevezettek között vagy!:bananadan"
Igen!Nagy kő esett le a szívemről!
Találkozunk hatodikán!![]()