A Tour de Pelso-nak van honlapja, ott elég sok minden rajta van. KEmény, gyors versenynek igérkezik, eleje 40 körüli átlagot tép. Három frissítő állomás is van. Előnevezéssel a fele lett volna: 2,5e Ft. Egyébként egyben TT is.
A másnapi TT-t szerintem nem a Békás rendezi. Ez azért nyugisabb lehet. Szempont lehet esetleg az időpont, szombat délelőtt elég forgalmas lehet...
Befizettem a Pelsora az előnevezést
(28-ig 3500)
Nembaj ha kemény lesz, az első 30 km után úgyis leszakadok.
6-7 óra alatt tervezem megcsinálni.
Ha minden igaz én képviselem Vas ill. Zala megyét
Remélem kisorsolnak vmi jó kis nyereményt.
Úgynézki jó időnk lesz.
én meg bazira megszivtam, ugyanis ez lett volna az első verseny amin el akartam indulni, teljesen beleéltem már magam, edzettem rendesen, ám a minap recsegő ropogó hangokra lettem figyelmes. hazaérve átnéztem a kerékpárt semmi különöset nem tapasztaltam, azonban pénteken este a kereékpár takaritása közben észrevettem a hiba okát, az alsó cső középen keresztberepedt. Nem akarok rossz reklámot csinálni a gyártónak ezért a vizsgálatok végéig nem adom ki a nevét, dehát baszki egy éves aluváz volt kb.6500-öt mentem vele, hallottatok már ilyet? :'(
Hát ez szopás
Nincs a vázra élettartam gari ?
Vegyél Treket
Lehet hogy jobb hogy nem indultál, mert embertelen volt végig esőben tekerni.
Nem is értem miért kellett annyira ragaszkodni a 29.-hez, mert másnap príma idő volt.
na mind1.
Akárhogyis annak volt beállítva, ezt a versenyt nem az amatőröknek találták ki.
Annyi volt a kib@szás hogy csapattagoknak 500 egyéniben meg 5000 volt a nevezés....
No comment
Biztosítókocsi 1 db volt öszvisz, motorost nem is nagyon láttam.
Ennyi lóvéért jobban is meg lehetett volna szervezni.
36-os átlagot ment az élboly helyenként csontszél is volt. Mondjuk nekem nem az a célom volt hogy szétszaggassam magam a mezőny elején, mivel én nem doppingoltam semmit D
Nem fikázni akartam, azért jó kis verseny volt.
Kár hogy kevés amatőr volt.
kissgergely: ez anyaghiba (vagy Mo-ra külön kellene vázat gyártani az utak miatt), vissza kelllene venni a gyártónak (van két tippem a márkájára).
zsola: hidd el, a mezőny felvezetése átlagon felüli volt, itthoni szinten!, 3 motoros volt, hátul egy zárókocsi és mentő (ami az élbolyt zárta csak)! Ilyen máshol nincs. DE: utána semmi (ahogy a másik topikban már írtam), én is ezt szívtam meg rendesen (szerintem jóval többet mentem, mint a többiek: 3x +kilométerek). Ez nyílt, nemzetközi verseny volt (némileg gazdasági érdek), persze hogy nem amatőröknek találták ki...
Ha tudom hogy ilyen "vérprofik" indulnak akkor vasárnap megyek indulok a "konkurens" versenyen ahol csak 1700 volt a nevezés.
(Csak tudnám itt ki gazdagodott meg a nevezésekből.)
De végülis láttam hogy lehet túrázóként is nevezni, gondoltam kipróbálom.
1 srác akivel találkoztam annak elszakadt a lánca és lemaradt. (Nem te vagy az ?)
Semmi technikai segítség nem volt a főmezőny után, azért ez furcsa volt.
Nem én voltam, most nem volt technikai zűr. Egyébként még számítsd hozzá, hogy profik nem is voltak (fradi, postás, BVSC), ha a fradi sor ott lett volna, az elejétől 50 feletti a tempó! Így fiatal "bocis" srácok (17-19) irányították a versenyt ameddig én láttam! Mindenesetre bátrak voltak.
A TT-vel az a baj, hogy még szervezetlenebb, arra mész amerre látsz és nem együtt indul a társaság, hanem ki mikor jön, erre 1700 ugyanúgy sok, mint 2,5/5e Ft. Az indulás eleje 7 órakkor volt! Ki ér oda?
Eltévedésekkel, keszthelyi "városnézéssel" 6:43 jött össze (telibe 30 átlag) :'(, saját méréssel. Aki többet tud, mi volt Keszthelytől (a bukás, Vanik eset)?
Mi is 6 és fél körül mentünk, de Keszthelyen megálltunk. Én a 2. számú női versenyző "sor"-ával jöttem majdnem végig.
Nem 2300-as Trekkel mentél ?
Csak kevesen szakadtak le Keszthely után, azért nem tudok semmit hogy mi volt.
Egy srác aki kb. feléig ment ő azt mondta hogy geci leszakítós taktika volt. (megállás majd hirtelen gyorsítás, emelkedőn fel ami a csövön kifér stb...)
Szombaton tudtommal nem volt bukás csak vasárnap. De velemi baleset miatt megállították a mezőnyt.
Vanik nem vasárnap indult ?
Jól keverednek a dolgok, szerintem Vanik szombaton indult, meg a baleseti megállás is akkor lehetett. De ha még sokat olvasom a kerós siteket, magam sem fogom tudni
Jó vicc, hogy "geci leszakítós technika", mert ez a verseny. Olyanon nem tud részt venni, amin nem ez menne. És nem unják meg! ;D
Trek2300 voltam (sajnáltam is a nagy esőben, utána puceválhattam órákig)
Akkor te szóltál be hogy váltsak már nagytányérra )
Ki voltam készülve picit, próbáltam a sor végén maradni és pörgetni.
Egyedül tévedtél el ? Csodálkoztam is mert mintha megelőztél volna minket, aztán később megint egyszer....
Jövőre nem adod el a bicód ?
Nagyon szép járgány. Mennyiért vetted ? 2003-as ?
Nekem csak 1000-esem van azon meg a gagyi alkatrészeket cserélgetem le folyamatosan.
Pl. a nagytányéromba belement egy 8-as 10e km után, kormánycsapágy beállt mint a beton, meg ilyenek.....
Kiváncsi vagyok küldik e a pelso pólót.
Én szóltam, mert síkon nem lehet vezetni kis tányérral elől, a vége meg 20 megy. Az már a 3. eltévedésem volt. Utolértek valakik, elmentem velük, de meg kellett állnom anyagcsere miatt, aztán egyedül mentem tovább a 71-esen, túlmentem, amikor le kellett volna fordulni valami mellékútra. Már visszafelé jöttem, amikor utolértetek, Siófokon is a főúton mentem végig, meg kellett egy járókelőtől kérdezni hol a torony, úgy hogy szemből jöttem a célba. Kalandos volt...
2002 évjárat a Trek, nekem is olcsósítva volt az eredetihez képest: a kerék rolf helyett Open pro-s. Örülök hogy egyszer összetettem rá a pénzt, nehezen válnék meg tőle, meg egyébként sem hiszem hogy adnának annyit érte, amit megér.
Sajnos én megijedtem az időtől és nem indultam. Mint hallom végig esett? Ott voltam a befutónál és Vanik indult, és nyert. Egy kérdés nem ők a postás csapat? (Vanik, Szabó Bakter...) Szóval baleset nem volt, legalábbis bringás nem. Két kocsi frontálisan ütközött és azért kellett az élmezőnyt megállítani. A nevezési díjak tényleg magasak voltak. (személy szerint tudom ki a fickó aki ebből meggazdakszik, de nem írom le ...) A sors fintora , hogy idén elég gáz volt a szervezés, kissé kevesen indultak.
jó bringázást By
Potty: nagyon jól tetted, hogy nem indultál. Nem semmi, vannak őrültek, akik ennyi pénzért esőben végig tekernek + utazganak, + rengeteg idő, kellemetlenség, hogy valakinek több pénze legyen... A postás körülbelül megszűnt, mármint a felnőtt profi oúti részleg (hangsúly a profin), de van aki még teker benne, nem egyszerű felállás ???. Vanik már pécsi klubban nyomul és az elmondások szerint kizárták és nyert (?).
Én se értettem végül is miért ő nyert. Én úgy tudom, hogy amikor megállították a mezőnyt az autóbaleset miatt, akkor ő nem állt meg. És a célba mi azt az infót kaptuk, hogy ezért megóvják, de aztán nem lett az óvásból semmi. Ehez inkább nem fűznék kommentárt. :-X
Hát visszagondolva elég nagy őrültség volt benevezni erre a versenyre.
Vírusos megfázásba torkollott az egész (((
Más:
A honlapon 2 hete nem bírtak egy szaros eredménylistát kitenni, pólómat még mindig nem kaptam meg.
no comment....