+ Szólj hozzá
Oldal 40 / 55 elsőelső ... 30 38 39 40 41 42 50 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 781-800 / 1098

Téma: Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok | 2012. június 2.

vendég
    Regisztrált
    2009-05-24
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Sziasztok!
    A visszaigazoló emailnek mennyi idő alatt kéne megjönnie?ugyanis tegnap mikor neveztem a végén valami szerver hibás képernyő jelent meg ami egy kicsit olvashatatlan volt szétestek rajta a betük,mondjuk valami számlaszámot kitudtam olvasni de hülyeséget nem akarok csinálni.A regisztrált nevezések között látom magam de mailt nem kaptam,vagy ne legyek türelmetlen?

Regisztrált
    2009-05-11
    Üzenet
    4

Alapbeállítás

Tor de Pelso nevezés átadó!

Sajnos nem tudok részt venni a versenyen, de a nevezési díjamat nem szeretném elveszíteni, ezért átruháznám egy vállalkozó kedvű bringásnak! A nevezési díjam tartalmazza a mez árát is. Kikiáltási ár: 7 000 ft. Érdeklődni: hpeter86@gmail.com

Péter

vendég kzolee3x avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Lakhely
    Debrecen és környéke
    Üzenet
    13

Smile Rajtszámok!

Üdv.!

Egy kérdés "gyötör" napok óta engemet! Szerintem nem vagyok ezzel egyedül az indulók között! (Azért aludni tudtam tőle )

Milyen logika alapján kerültek kiosztásra a rajtszámok? Próbálta jobbról balra számolni, még az abakuszt is elővettem, a szögmérőről meg a színes ceruzákról nem is beszélve, de nem tudtam rájönni.

Az tuti, hogy nem a korcsoport, nem a nevezési idő és nem is a sebesség szerint.

Mi a megoldás erre a matematikai feladványra?
    :lol1:

vendég Kismaki avatarja
    Regisztrált
    2007-04-07
    Lakhely
    Dunaújváros
    Üzenet
    39

Alapbeállítás Visszaigazolás

Spirite!

Nekem az e-mail rögtön a nevezés után megérkezett.
    Szerintem, ha a neved már ott van a regisztrált nevezők között, akkor aggodalomra semmi okod. Persze a rajtszámodra szükséged lesz, hiszen az utalásnál a megkapott rajtszámot kell a megjegyzés rovatba írnod.
    (A számlaszám pedig a honlapon is elérhető).

törzsvendég Proha avatarja
    Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Merida-harcos Üzenet megjelenítése
    Nagyon szépen köszönöm Proha a gyors és részletes választ ! rosze:
    Internetes banki utalás esetén hogyan tudok erről valami igazolást szerezni ? Esetleg bízzak benne, hogy nem lesz technikai probléma ?
    Nem lesz! :-) de ami biztos az biztos, szerezz róla igazolást valahogy...

Idézet Eredeti szerző: kzolee3x Üzenet megjelenítése
    Üdv.!

Egy kérdés "gyötör" napok óta engemet! Szerintem nem vagyok ezzel egyedül az indulók között! (Azért aludni tudtam tőle )

Milyen logika alapján kerültek kiosztásra a rajtszámok? Próbálta jobbról balra számolni, még az abakuszt is elővettem, a szögmérőről meg a színes ceruzákról nem is beszélve, de nem tudtam rájönni.

Az tuti, hogy nem a korcsoport, nem a nevezési idő és nem is a sebesség szerint.

Mi a megoldás erre a matematikai feladványra?
    Hát pedig az első szám a férfi mezőnyben az a korcsoport. A többi meg a korcsoporton belüli indulók számával egyenes arányban nő.... a mai napig. A hölgyeknél 2-vel kezdődik a rajtszám és utána jön a kategória száma, aztán a többi...
    Az 1000-esek a Tihany Túrások, az 1-től pedig lesznek a Panoráma Túrások.

A sebesség szerinti elkülönítést a depó besorolás adja majd: Balaton Maraton A, B, C - Tihany Túra D - Panoráma Túra E
    Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2009-05-25 - 23:06.

vendég kzolee3x avatarja
    Regisztrált
    2009-03-16
    Lakhely
    Debrecen és környéke
    Üzenet
    13

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Proha Üzenet megjelenítése
    Nem lesz! :-) de ami biztos az biztos, szerezz róla igazolást valahogy...

Hát pedig az első szám a férfi mezőnyben az a korcsoport. A többi meg a korcsoporton belüli indulók számával egyenes arányban nő.... a mai napig. A hölgyeknél 2-vel kezdődik a rajtszám és utána jön a kategória száma, aztán a többi...
    Az 1000-esek a Tihany Túrások, az 1-től pedig lesznek a Panoráma Túrások.

A sebesség szerinti elkülönítést a depó besorolás adja majd: Balaton Maraton A, B, C - Tihany Túra D - Panoráma Túra E
    OK! Már értem. Köszi!
    :lol1:

bentlakó hozé avatarja
    Regisztrált
    2003-09-17
    Lakhely
    ahol általában vagy. Pl. Fót.
    Üzenet
    5.743

Alapbeállítás

Ajajj.
    Én meg azt hittem, hogy a 70xx sorszámmal valami nagyon "fsza csávó vagyok", most meg kiderült, hogy simán csak "vén fsz".

Köszi Proha.
    "Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nő jó-e.
    De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég Krisz85Bp avatarja
    Regisztrált
    2009-01-02
    Lakhely
    Budapest :D 18. kerület
    Üzenet
    36

Alapbeállítás

Egy igen érdekes kérdés

Lehet nem néztem eléggé az oldalt, de a rendezvényközpont, ahol a rajtszámot is átvesszük Siófokon belül merre lesz?

vendég
    Regisztrált
    2009-05-24
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Krisz85Bp Üzenet megjelenítése
    Egy igen érdekes kérdés

Lehet nem néztem eléggé az oldalt, de a rendezvényközpont, ahol a rajtszámot is átvesszük Siófokon belül merre lesz?
    rendezvényközpont Kálmán Imre Kulturális Központ - Fő tér 2.

Kismaki! Köszike

vendég
    Regisztrált
    2009-05-24
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Hali,a 3-as rajtszám kétszer szerepel!

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: hozé Üzenet megjelenítése
    Ajajj.
    Én meg azt hittem, hogy a 70xx sorszámmal valami nagyon "fsza csávó vagyok", most meg kiderült, hogy simán csak "vén fsz".

Köszi Proha.
    Ha el tudnék indulni már én is csak a vén f@szok között indulhatnék... :beer:

Idézet Eredeti szerző: Krisz85Bp Üzenet megjelenítése
    Egy igen érdekes kérdés

Igen, nem olvastad eléggé (vagy nagyon nem olvastad) :
    ...
    5. Program:
    2009. június 4-én 1400 - 2100; helyszíni nevezés; előnevezettek: regisztráció; rajtszámok, időmérő chipek és ajándékcsomag átvétele
    Siófok, Kálmán Imre Kulturális Központ - Fő tér 2.
    ... és még 2x 5-én... 6-án...

A színt és a kiemelést csak most igazítottam a szövegre... ezt is csak azért írom, nehogy azt mondhassátok, hogy nem így néz ki a Balaton maraton versenykiírásában...

Idézet Eredeti szerző: Spirite Üzenet megjelenítése
    Hali,a 3-as rajtszám kétszer szerepel!
    Köszi!!!!

Már javítjuk is!

Örömmel értesítem a bringás társadalmat, hogy ma átléptük a bűvös 1000 fős határt!!! :bananadan

Pontosan 1050 benevezett és regisztrált nevezője van a TdP-nek, de nincs megállás...
    Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2009-05-27 - 10:18.

vendég
    Regisztrált
    2009-05-24
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Oké,Oké de a befizetésen pont a régi rajtszámot írtam,ami közbe másé lett nem lessz gond?(sajnos később vettem észre)

[QUOTE=Proha;868787]

Köszi!!!!

Már javítjuk is!

QUOTE]

Regisztrált
    2009-05-27
    Üzenet
    1

Alapbeállítás "Versenyló" kerestetik

Sziasztok!

A fenti cím arra utal, hogy van egy csapatunk (PSE - pénzügyőrök volnánk), ahol én vagyok a tartalék ember, ha valaki a rajtig kiesne...
    Van egy komolyabb erőfesítésre is képes emberünk, akinek viszont az ígért versenybringáját visszamondták.
    Két lehetőség van, ami három:-) :

1. elindul a saját montijával, és jóval lassabban, többet küszködve, a csapat tagjainak segítségére sietni képtelen állapotban végignyomja a távot.

2. Én mint tartalékversenyző, nekiadom a bringámat, amivel csapatszintű teljesítményre lesz képes, és így nagyobb elégedettség, sikerélmény, satöbbi várható, csak mi van akkor ha tartalékként szükség lesz rám? Az utolsó 10 nap edzés kimaradna, ami az én esetemben a biztos túratempós teljesítés kockára tételét jelentené, plusz vmelyikőnknek a verseny előtt közvetlenül kellene megszokni a kiesett ember járgányát, ha egyáltalán az használható állapotban van...

3. megpróbálunk ismerőstől, ismeretlentől két napon belül felkutatni egy használható versenykerékpárt, és akkor nálam maradhatna a sajátom, és indulhatnék én is, a kolléga pedig egy hétvégét és néhány hétköznap délutánt kaphat megszokásra egy másik bringához.

Jelenleg a harmadik pont alatti verziót próbáljuk megvalósítani, de eddig nem sok sikerrel, ezért:

Ha valakinek akad budapesten, vagy szűk környezetében egy május végétől június 8-9-ig nélkülözhető versenykerékpárja, amely:
    - alapkarbantartást követően megbízható műszaki szinten képes teljesíteni a felkészülés utolsó hetét és a versenyt
    - nem túl nagy vázas (kb. 180 cm-es embernek lesz)
    - és a gazdája nem bánja, hogy valaki mással a nyergében vesz részt a versenyen

akkor annak jelentkezését szívesen várjuk május 28-án csütörtökön reggel nyolc órától minél hamarabbig az alábbi telefonszámokon:

06-70-329-4805
    06-1-472-6290

Lőrincz Csaba

A többit ott megbeszéljük...

Előre is nagyon szépen köszönjük, hogy idáig eljutva az olvasásban, magatokévá tettétek a problémánkat, és külön köszönöet annak,a ki ennél még tovább jut, és esetleg segít nekünk...

(mert ha tuti nem esik ki senki, akkor még én is szívesen beneveznék)

Mindenkinek jó hátszelet, és balesetmentes kerekezést kívánunk,!
    Találkozzunk a mindkét parton! :-)

törzsvendég Merida-harcos avatarja
    Regisztrált
    2007-03-06
    Lakhely
    Peremarton
    Üzenet
    291

Alapbeállítás

Hello!

Csak egy gyors kérdésem lenne még. Csomagmegőrzési lehetőség lesz ? Mostani állás szerint a helyszínre is bringával érkezek, ezért lenne rá szükségem.

A választ köszi előre is!

Regisztrált
    2005-04-15
    Üzenet
    342

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Merida-harcos Üzenet megjelenítése
    Hello!

Csak egy gyors kérdésem lenne még. Csomagmegőrzési lehetőség lesz ? Mostani állás szerint a helyszínre is bringával érkezek, ezért lenne rá szükségem.

A választ köszi előre is!
    Igen, a Kultúrházban este 8-ig.

törzsvendég Merida-harcos avatarja
    Regisztrált
    2007-03-06
    Lakhely
    Peremarton
    Üzenet
    291

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Proha Üzenet megjelenítése
    Igen, a Kultúrházban este 8-ig.
    Nagyon köszi! Tökéletes!

Regisztrált
    2009-06-01
    Üzenet
    3

Alapbeállítás

Sziasztok! Budapesti indulással, van hely a kocsimban, a szombati túrára! 30-670-3753 Imre

Regisztrált
    2009-06-02
    Üzenet
    1

Alapbeállítás

Sziasztok,

Megvenném Peti nevezését, mert egy kicsit bealudtam és én már nem tudok nevezni, ugyanis lezártátok:-( Megoldható-e, most hogy látom milyen tudományos a rajtszámkiosztás, ha én más nemű, korú, edzettségű vagyok és még az is lehet, hogy más távra neveznénk....ja és a póló méret sem stimmel

Vagy van más megoldás a későn észbekapóknak esetleg?

Köszönöm: Rita

Idézet Eredeti szerző: Peti_86 Üzenet megjelenítése
    Tor de Pelso nevezés átadó!

Sajnos nem tudok részt venni a versenyen, de a nevezési díjamat nem szeretném elveszíteni, ezért átruháznám egy vállalkozó kedvű bringásnak! A nevezési díjam tartalmazza a mez árát is. Kikiáltási ár: 7 000 ft. Érdeklődni: hpeter86@gmail.com

Péter

fórumfüggő emptytrash avatarja
    Regisztrált
    2006-02-01
    Lakhely
    Balatonalmádi
    Üzenet
    1.768

Alapbeállítás

Hétvégére, versenyre szervezzen valaki napsütést!
    Ahogy elnézem nem fog hiányozni az UV-védelem!

vendég
    Regisztrált
    2009-05-24
    Üzenet
    11

Alapbeállítás

Szia Rita! a helyszínen is tudsz nevezni még aznap is, kivéve a Panoráma túrát amire csak elöző napokban lehet,de a versenykiírásoknál találsz bővebb infót.Sok sikert!

+ Szólj hozzá
Oldal 40 / 55 elsőelső ... 30 38 39 40 41 42 50 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid