Kedves Potty!
Legyél szíves nekem is megírni, hogy ki az aki ebből meggazdagszik! Ezt azért szeretném tudni, mert akkor valaki az általam megszervezett és megrendezett kerékpáros rendezvényből nagy hasznot húz és szeretném tőle visszaigényelni a pénzt amit ezek szerint jogtalanul eltett!
Ezt csak azért írom, mert sajnos én ebből nemhogy nem gzdagodtam meg, de a befektetett pénzemet sem tudtam még kivenni, nem beszélve a munkáról!
Mielőtt személyeskednél és bárkit is célba vennél a megjegyzéseiddel, kérlek tájékozódj!
Ha ott sem voltál (csak a befutónál), honna veszed, hogy a szervezés elég gáz volt?
A nevezési díjak "sajnos" nem magasak 2500,- Ft, amiért 2500,- Ft-os szemüveget, frissítést, teljesítés esetén pólót és kis szerencsével a kb.: 1.500.000,- Ft-nyi ajándékból is nyerhetsz valamit.
Az, hogy hányan indulnak az csak rajtatok múlik! Egyébként 102 fő indult el. Az időjáráshoz képest ez szerintem nem is rossz szám. A történelemben nincsen ha, de jó idő esetén kb.: 250-350-en indultak volna, csak a tókerülésen.
Prohi, a Tour de Pelso főszervezője.

Válasz idézettel
>