Oldal 1 / 4 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 67

Téma: Thury MaratonT a Bakonyban | Várpalota | 2011. szeptember 25.

vendég fecco avatarja
    Regisztrált
    2009-10-01
    Lakhely
    Pétfürdő
    Üzenet
    79

Smile Thury MaratonT a Bakonyban | Várpalota | 2011. szeptember 25.

törzsvendég Ariadne avatarja
    Regisztrált
    2006-05-15
    Lakhely
    Budapest, Magyarország, Európa, Föld bolygó, Naprendszer
    Üzenet
    302

Alapbeállítás

Találtam még plusz infót az útvonalról a teljesítménytúrázós honlapon Thury Maratont a Bakonyban 66MTB/33MTB - Őszköszöntő kerékpáros teljesítménytúra időméréssel (Új!) | TTT, ígéretesnek tűnik.
    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.919

Alapbeállítás

Info a szervezőktől:
    Vasárnap nyílt pályabejárás mindkét távon, találkozó 10kor a vár mögött.
    R VKE-NELSON....v...Blogom
    A sebesség mindent megold.
    "A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."

Feruccsó avatarja
    Regisztrált
    2010-08-02
    Lakhely
    Herend, Bakony
    Üzenet
    8

Alapbeállítás

Sziasztok!

Aki a gázlót szereti - rossz ember nem lehet, és persze szerintem ezen a túrán is ott a helye.
    Két bűvös szám, még látom senki nem írta le, 19, 30...
    Szuper szakaszokról suttognak szép tájakon, kíváló szervezőkkel, igen jónak ígérkezik a dolog!!
    Remélem minél többen leszünk!
    Ami nem öl meg, erősebbé tesz...

Ano
    Ano offline
    fórumfüggő Ano avatarja
    Regisztrált
    2003-06-16
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    1.651

Alapbeállítás

Csak én vagyok meglepődve hogy egy TT nevezési díja 3000 jó magyar forint, vagy másoknak is szemet szúrt??

lehet, hogy elmentem volna, de ennyiért tuti kihagyom ...
    Mert tekerni jó!

Regisztrált
    2006-05-15
    Lakhely
    Üzenet
    302

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Ano Üzenet megjelenítése
    Csak én vagyok meglepődve hogy egy TT nevezési díja 3000 jó magyar forint, vagy másoknak is szemet szúrt??

lehet, hogy elmentem volna, de ennyiért tuti kihagyom ...
    Thury Maratont a Bakonyban - Őszköszöntő kerékpáros teljesítménytúra időméréssel - gondolom ezért ennyi...

szerk.: Most nézem, szept. 18-ig kedvezményes, 2390 Ft a nevezés + saját szöveges rajtszám.
    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Ano
    Ano offline
    fórumfüggő Ano avatarja
    Regisztrált
    2003-06-16
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    1.651

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Ariadne Üzenet megjelenítése
    Thury Maratont a Bakonyban - Őszköszöntő kerékpáros teljesítménytúra időméréssel - gondolom ezért ennyi...

szerk.: Most nézem, szept. 18-ig kedvezményes, 2390 Ft a nevezés + saját szöveges rajtszám.
    ha abból indulok ki, hogy egy Gázló nevezési díjja 500ft és sok más TT-é is hasonló, akkor szerintem ha nagyon feltúrbózott TT-re nevez az ember se szívesen fizet ki 1000 Ft-nál többet

de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így ...
    Mert tekerni jó!

Regisztrált
    2006-05-15
    Lakhely
    Üzenet
    302

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Ano Üzenet megjelenítése
    ha abból indulok ki, hogy egy Gázló nevezési díjja 500ft és sok más TT-é is hasonló, akkor szerintem ha nagyon feltúrbózott TT-re nevez az ember se szívesen fizet ki 1000 Ft-nál többet

de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így ...
    Így nézve egy maraton is csak felturbózott tt, mert ugyanúgy az erdőben megy, csak szalagozott pályakijelölés van meg időmérés, arra mégis kifizetnek 4-9000 Ft-ot elég sokan hobbisták is. Engem mondjuk ez az összeg nem fog visszatartani, a Bakonyt kedvelem, táv/km viszonylatban is van az erőnlétemnek megfelelő, és amúgyis lassan vége a legjobb bringás időnek, ki kell használni.

törzsvendég laciklon avatarja
    Regisztrált
    2006-02-28
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    920

Alapbeállítás

Elkészült a honlap is! :
    Thury Maraton Várpalota - Főoldal
    Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

vendég fecco avatarja
    Regisztrált
    2009-10-01
    Lakhely
    Pétfürdő
    Üzenet
    79

Alapbeállítás

Ahoj!

Senkit ne tévesszen meg a TT jelző!
    Aki versenyezni akar az versenyezzen, aki túrázni szeretne az túrázzon és a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
    Lesz chip-es időmérés, lesz szalagozás, lesznek nyilacskák és lesznek nagyon fincsi lejtők felfelé + frissítési lehetőség.
    A pálya nagyon ideális maratonos nyomvonalon halad végig, amiben valószínűleg mindenki megtalálja a számítását.
    Nagyon vegyes a talaj típusa és nagyon vegyes képet alkot a nyomvonal jellege.
    Bárki bármelyik távot is választja biztosan boldog lesz amikor beér a célba, mert unatkozni nem kell a pályán az biztos.

(ui: a publikus pályabejárás nem került pízbe, így sokkal olcsóbb volt, mint a....................)

új vendég gmatti avatarja
    Regisztrált
    2011-09-06
    Lakhely
    Vértes - Bakony
    Üzenet
    9

Alapbeállítás

Jó kis pályabejárás volt, köszönet a szervezőknek.
    Mondjuk kicsit meleg volt !!!

vendég Sengakov avatarja
    Regisztrált
    2009-05-26
    Lakhely
    Budapest / Veszprém
    Üzenet
    244

Alapbeállítás

Az útvonalat láttam de nekem sokat nem mond! A rövid hasonló nyomvonalon megy mint az egykor volt Várpalota maraton, ami az egyik legszompatikusabb pálya volt vala! Azóta sem ettemkáposztás tésztát, pedig ott igen jó volt!

vendég fecco avatarja
    Regisztrált
    2009-10-01
    Lakhely
    Pétfürdő
    Üzenet
    79

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Sengakov Üzenet megjelenítése
    Az útvonalat láttam de nekem sokat nem mond! A rövid hasonló nyomvonalon megy mint az egykor volt Várpalota maraton, ami az egyik legszompatikusabb pálya volt vala! Azóta sem ettemkáposztás tésztát, pedig ott igen jó volt!
    Szia!

Sok hasonló rész lesz, például a városból kivezető út ............és nagyjából ennyi, mert eléggé más lesz.
    Tetszeni fog!

törzsvendég
    Regisztrált
    2006-05-22
    Lakhely
    www.deviantmtb.hu
    Üzenet
    434

Alapbeállítás

Valaki árulja már el legyen szíves, mi a fene az a "maratont", mert megesz a fene a kíváncsiságtól.

Egyébként nagyon örülök, hogy a 2 (?) évvel ezelőtti malőrök nem szegték kedvét a várpalotaiaknak, és a lehető legjobb formátumban tér vissza ez a rendezvény (vagy tavaly is volt, csak lemaradtam?), engem a verseny része hidegen hagy, csak szeretnék egy jót kirándulni. Ha csak annyira lesz jó, mint a tavaszi, akkor már nem megyek hiába :-)

Regisztrált
    2011-09-17
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Szia! Ugyanaz mint a be be be a BakonybE és itt is a Thury maratont-ban is,:-) " ami rossz az direkt van"

mod andris avatarja
    Regisztrált
    2005-06-29
    Lakhely
    Veszprém
    Üzenet
    10.500

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: (has)Pókember Üzenet megjelenítése
    Egyébként nagyon örülök, hogy a 2 (?) évvel ezelőtti malőrök nem szegték kedvét a várpalotaiaknak, és a lehető legjobb formátumban tér vissza ez a rendezvény ...
    más társaság a szervező, nem kell és nem is lehet hasonlítani a korábbi palotai versenyhez.

Regisztrált
    2011-09-17
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Köszönjük a dicsérő szavakat ,és ugyan gondossággal járunk el mint a korábbi rendezvényen is. ( be be be a BakonybE) Itt viszont a pálya igazán megérdemli a maratont nevet.Főleg aki a hosszútávot választja, nagyon izgalmas helyeken megy keresztül mint pl.Baglyas-hegy és van olyan hely ahol csak áthaladási engedélyünk van és ott csak a kijelölt úton szabad menni az útról letérni tilos!!!, de ezt a helyszínen úgyis elmondjuk mindenkinek.!

vendég
    Regisztrált
    2003-01-23
    Üzenet
    30

Alapbeállítás

Sziasztok!

Főként a kedves Szervezőket pingelném meg azzal kapcsolatban, hogy a RÖVID táv :
    1 mennyire járható trekking géppel?
    2 nagyon kezdő montis számára milyen kihívásokat tartalmaz? :- )

Köszönöm!

Üdv: Grig

Regisztrált
    2011-09-17
    Üzenet
    5

Alapbeállítás

Szia Grig! Köszönjük a kérdést. Az első kérdésedre a válaszom igen járható a rövidtáv ttrekkingel csak egy kicsit ballonosabb gumit szereljél fel a bringára a másodikra a válasz, kezdő részére járható csak az a kérdés mennyire kezdő de szerintem egy 33km-es szakaszt 4-5 óra alatt lehet teljesíteni két frissítő ponttal ekkor az átlag sebessége kb.6.5-7 km/óra. üdv:kocsitomi

törzsvendég laciklon avatarja
    Regisztrált
    2006-02-28
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    920

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: grigorow Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Főként a kedves Szervezőket pingelném meg azzal kapcsolatban, hogy a RÖVID táv :
    1 mennyire járható trekking géppel?
    2 nagyon kezdő montis számára milyen kihívásokat tartalmaz? :- )
    Köszönöm!

Üdv: Grig
    Kiegészíteném a válaszokat:
    1: Járható, de trekkinggel lesz tolós szakasz lefele, felfele, és vízszintesen is.
    2: Ne vállalja túl magát, inkább szálljon le és tolja ott ahol nem biztos magában. Figyeljen a gyorsabb versenyzőkre! Kezdőnek, komoly kihívás, de nem teljesíthetetlen..
    Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Oldal 1 / 4 123 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •