ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
erre nem tudok mást mondani. Isteni egy csajszi
Még nem tudom, hogy megyek e, de ha igen, akkor csak róla csinálok vagy 100fotót
VIGYÁZAT, MÉG KISKORÚ (17) úgyhogy mindent a szemnek !!!!!!!!!!
A másik, ha tetszik az osztrákoknak (a napokban küldjük róla a képeket nekik) a Kisnána OX vezér hastáncosa lesz. Ő egy kicsit más kategória, de azért Hmmmm.
Én is szeretnék idén kijutni erre az álommaratonra. Pixel, meg a többiek, akik már veteránok ezen a versenyen: kb. mennyiből jön ki a dolog tokkal vonóval egy személyre? (benzin, kaja, szállás, nevezés ecceteraeccettera)
A szavatokból, akkor jól veszem ki, hogy az ottani 60-as táv végigtekerése, kb olyan, mint itthon egy 100-as kimerülés szempontjából?
Háááát...nem tudom, ki mennyit (és hogyan) teker itthon, de hogy mostanában kezdjünk el felkészülni a 220-ra... : :-X
Persze mindenkinek a legjobbakat!!!
Péter
Oda-vissza kb. 1200km Bad Ischl a rajt helyszíne. A városi sport pályán ingyen lehet sátrazni.
Vagyis 2 tank benzin, kb. 20000 (de ha 2-en vagyunk min. a kocsiban csak 10000 fejenként), nevezés 13000, egyéb kaják, költőpénz 5000. Mondjuk ez 28000 ft/fő. Ja van még a chip kaució 45 EUR de abból 40EUR visszajár.
Ez az összeg persze egy röpke hétvégéért nem kevés de ez azért a világ legjobban szervezett maratonja és full extrás ellátás van a pályán.