Még nem dőlt el, de legrosszabb esetben autóba beül és levezet. Ez esetben jöhet velem más is. Attól függ, hogy a közelebbi barátaim tudnak-e jönni végül.
A 220 az öngyilkosság enyhébb formája - szerintem a 110 az igazi, 2800m szinttel. Lehet még kevesebbre, 4x és 2x-re is menni, de azért nem lri meg kimenni és kifizetni a nevezést szvsz. Ezt a maratont túrásra fogom venni, inkább csodálom az Alpokot, mint hogy pár hellyel előrébb legyek. Talán még fényképezőgépet is viszek
Hali!
Lehet,hogy az egyesületemmel megyek,de lehet,hogy kocsival.De valszeg a 220as távon.
Üdv:Thy
Olaf:Ha tudsz már árat akkor írd már meg légyszi!
Köszi
Én a neten neveztem: http://www.salzkammergut-trophy.at
32 ejuró 100 km-re, meg lesz egy 45 EU-s deposit a chipkártyára, amit verseny után visszaadnak.
pcycle:
Van 1 fajta perverziója annak a 220km-nek.
Kb. olyan, mint a Velencei tó 10szer, vagy a Tour de Flúgos.
1ébként tavaly a 220km-es verseny rajtja reggel 5:00kor volt ! ! !
A Velencex10 össze nem lehet hasonlítani egy alpi terep 220-szal (szerintem). A Velencét meg lehet csinálni emberi módon.... Az ötórai indulás pedig totál kizáró ok. ;D
Gondolni kell azokra is, akik esetleg technikai gonddal szenvednek valahol a dzsungel közepén 2-3 órát.
1ébként még soha senki nem maradt bennt az erdőben éjszakára, a pálya minden cm-ét átvizsgálják, kapsz 1 chip-et, amit a kormányra erősítesz(kb 20g), és 15-20km-ként van ellenőrzőpont, tehát percre pontosan tudják, hogy hol haladtál át utoljára-->melyik szekcióban vagy éppen.
Az 5 órai indulás nem hülyeség, bőven vannak még este 7-8-9kor is célbaérkezők, megfáradt versenyzők.
Van ám más verseny is ausztriában nem csak a Salzkammerguti, a mountainbike-challenge.at címen megtalálhatóak. Illetve a Salzkammerguti igen kemény dolog, nem hiszem hogy csak úgy a magyar "dombok" után jó ötlet belevágni.