én vagyok az egyik vidéki kezdeményező, 11előt nem nagyon tudok kiérni peak fórumtárssal, de megyünk!
remélem sokan vagytok kint, sayna én nemde felvonulni el megyeköreg benottommal...
lehet összefutunk
köv. össznépi találka a ynitóoldalon is olvasható::
![]()
Az van hogy asszem csak hárman voltunk szombaton a millin, egy győri, egy szögödi, meg egy pilisi. Tehát egy pestinek sem futotta a drága idejéből, no mindegy. Viszont bezárták a hátsó kaput, úgyhogy ha nincs ksi akkor mászni kell sajna.
MÁJUS 6.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most látom, hogy előbb a másik topikba írtam. Szóval:
Tegnap összemásoltam a pálya VB anyagot egy DVD-re. 2,5 óra lett. Van benne ffi csapat sprint, női 3000 üldöző, ffi pont, ffi repülő, női scratch.
Idáig ketten szóltak, hogy érdekli őket. Mindenkinek lemásolom egy csere DVD-ért (vagy 200 Ft), csak írjátok ide. Május 6-án megpróbálok menni a Millire. Ott mi is körözhetünk vagy nekünk csak csápolni lehet?
Üdv Mindenkinek,
Jelen állapot szerint, be lehet menni a Millenárisba szabadon tekerni,vagy sem? Régebben (pár éve) mentünk benne párszor és soha nem szólt senki érte,de tegnap délután elég határozottan kiordibált minket egy biztonsági őr, pedig akkor éppen csak fennt a pálya szélén ücsörögtünk. Hogy van ez most? Amatőröknek tiltott terület lett,vagy csak rossz embert fogtunk ki, esetleg rossz időben? Tegnap estére eléggé elvette ez a móka a kedvemet,az egésztől, túl sok választási lehetősége nincs az embernek ha "pályázni" szeretne.![]()
Ádám
eddig iyen nem volt, de lehet hogy azért mert eddig nem voltunk, és nem használtuk a páyát, meg lehet azt hitte hogy "huligánok" vagytok, sörösüveget dobálni a páyra....
de akkor kell menni amikor edzések lesznek......
Én vasárnap délután voltam kinn. Szabó József felőli kiskapu zárva volt. Átgurultam a portán, látom ám, hogy a másik kapun vadiúj lakat van. Sebaj, a Földtani Intézet felé kezdtem kerülni a létesítményt. Semmiféle kerítés nincs itt, és egyszercsak balról van egy ugyanolyan lépcső, mint a KSI faház felől. Felmásztam, innentől kezdve ugyanaz a recept, mintha a faház felől támad az ember. Körözés közben láttam egy karbantartóféle embert, aki az épületből jött ki, de azzal a lendülettel el is tünt. Pályaversenyzőnek álcáztam magamat, úgy tűnik hiteles alakítás volt...
nervex
Remélem csak pechünk volt. Talán azért mert már lassan kezdett sötétedni. Passsz... Minden esetre teszek majd még egy próbát valamikor.
Azt megértem,hogy meg kell védeni a pályát a vandáloktól (bár sajnos már nem nagyon van mit tönkretenni), de hogy azoktól is,akik szívesen sportolnának. Szeretem ezt a pályát. Lehet,hogy éppen a lepukkantsága, kihaltsága miatt,van egy extra... akár még kisértetiesnek is mondható hangulata.
![]()
En kint voltam, de be volt zarva a kapu es nem tudtam, hogy merre lehet meg bemenni.Eredeti szerző: rastafari
Simplon, OnOne
http://www.szume.hu
mi is elkeresgétük egy ideig, főleg, mert először voltunk ott, de aztán a pálya másik oldalán hátul egy lépcsőn fölmásztunk a nézőtérre, aztán onnan be a pályára. Utána jöttünk rá, hogy a másik oldalról is lehet támadni.
A hangulat érdekes volt, nemcsak azért, mert egyedül voltunk, hanem a nézőtér állapota miatt (maga a pálya ahhoz képest tip-top)...
Lehet indulni a versenyen bárkinek!!!!!!!!!!!!
Hétfőn beszéltem a Yasecos csapatból valakivel.
Ló feltétel? Csak kifejezetten pályavázas bringák jöhetnek, vagy országútira épített szerkezetek is?!
Múltkori esetnél azt is megkaptuk a "helyi erőktől",hogy ezen a pályán csak és kizárólag eredeti pályavázas bringákkal lehet menni, mert mással életveszélyes. Hmm... de akkor vajon hogy rendeztek ott pár éve futárbajnokságot ill. versenyeket abszolút mindenféle városi,meg monti gépekkel is?! Illetve mit kerestek ott nemrég pl. krossz motorosok? Szóval nem igazán éreztem jogosnak...
Legutóbb csalloa módosította; 2006-05-03 - 11:00.
Mert ez így van jól.
Tudtommal csak az a lényeg, hogy egyszerre ne legyenek fenn vegyesen pálya és országúti gépek.
nervex
most indulok a Millire.
aki a tud csatlakozhat szerintem 16.45-re kint vagyok.
Ha nem mész magasra a kanyarban, akkor belefér az outi is, de az a fő probléma, hogy mivel alacsonyan van a középcsapágy, nagyon könnyen leér a pedál, és bizony ott nagyot lehet esni. Gondolj bele, hogy a pálya dőlésszöge a kanyarban 40-45 fok, egy országútival akkor tudja az ember megdönteni a gépét ilyen meredeken, ha a pedál a megfelelő szögben áll, dehát pályán ennek semmi értelme... mert ha a kanyarban nem tekersz, igen hamar leesel az ívről :-)Eredeti szerző: csalloa
Ámerikában még a 170-es hajtókarral is alig akartak ráengedni a kék vonalra, pedig a Langster sokkal inkább pályageometriájú, mint nem, nem is ért le a pedál, talán azon az 5mm-en nem múlik :-)
Vasárnap voltam kinn este, Fradi/BVSC edzett. Az egyik maca országútival nyomta esetenként közvetlenül a piros vonal alatt. Életben maradt. A pályabringák ötven százalékánál úgy veszem észre, hogy elfelejtik megfelelő magasságra tenni a középcsapágyházat, az én gépem is 27,5 a haveromé meg 27,2 körüli. Néha az olaszoknak sem jön össze. A pedálleérés veszélye valós dolog, de megfelelő sebességnél automatikusan dől annyit az ember, hogy ennek csekély az esélye. A Milli dölésszöge amúgy 36.6 ha jól emlékszem.
nervex
ma KSI edzés volt..velem
15-16 éves srácok + lány
pénteken is megyek 3.00 tól akkor is KSI edzés lessz.
3 óra? jól hangzik... Megpróbálok én is kimenni, bár nálam sosem tudni...
nervex
Yobi: szombaton kint leszel? megyek énis
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->