MAtúztól? Akkor ismerem a stílust, "csak neked, tesó, olyan szimpi fejed van, okosságok, álomváz", meg hasonló... Eléggé el van szállva az árakkal, azért akármennyire is jó (10-20-25 éves) olasz vázakat adni használtan 60-150e Ft között, nem piskóta, igaz, egy-két dolog azért van korrekt árban.
ti meg elmenetek minden bizbaszert a "beetetős álomgyárba"
a beetetős alomgyarban szerintem kisebb vagy máshol nem beszerezhető dolgokat érdemes venni. pl 26.6os nyerezcsövet máshol biztos nem találtam vna belátható időn belül, ott meg turkáltam egy újszerú 4csavaros selcofot4000ért. Vázat pl biztos nem vennék, beteg árak vannak. 15ért ajánlgatott egy a mostani vázanhoz hasonlóan kopottas darabot, ami ráadásul kint van az udvaron egész télen... viszont kinyeretem belőle egy kicsit foltos, de funkcionálisan tökéletes campa fejcsapágyat, a rozsdás ken kontraanyát pedig újra cserélem. Ezek azok a dolgok amit érdemes ott venni vagy ha sok pénzed van akkor bármit. Jó hely az csak halyén kell kezelni. Az én Puch vázan 4 volt villa kormánycsapágy, nyeregcső egy pár fék és egy stucni társaságábam, plusz ingyen lehozták nekem Szegedre.
na csak találkozzunk megkerghetlek a Millin!
a kergetőzésben én is benne vagyok, elvégre én is bűnös vagyok mert dunakeszin vásároltam
Az van, hogy van aki beugrik neki, és van aki ért hozzá. Én asszem nem jártam rosszul. 16centis a homlokcsövem +3 cm kormánycsapágy + 4 centi a stucni, és még nincs alatta alátét. Volt a te alu villád nyaka 23 centi? Mert én olyat nem találtam. Na mindegy aza lényeg, ha észnél vagy nem ver át, és tényleg az apró alkatrészeket kell onnan beszerezni. Én se vennék tízezrekért levált festékű vázat még ha colnago is, akkor sem. Mellesleg eza villa nagyon könnyű, és nekem jó.
Asszem találtam egy vázat. Nem tudom, hogy milyen, fogalmam sincs, de csúsztató papucsos az biztos. Ha érdekel megkérdezem az árát ill. csinálok közelibb képeket is. Hát érdekes.
Ja ha valakinek pályaváz kell nyugodtan nézze meg, bár lehet hogy csak egy parasztkergető.
ya ez egy parasztkergető.
de nehogy eladd/ayándekozd. ebből egy városi kontrásat lehetne csinálni(mint ahogy eredetileg is az)
vagy meg talán fixinek is..bár en saynálnek füzetni kerekeket bele.
amugy az uy bikemag számban lessz iyen bringa elég...
Óramutató járásával ellentétes, hasonlóképpen az összes atlétikai pályával és egyéb velodrommal. Hogy miért éppen így alakult ez ki azt nem tudom, mondjuk talán a hajdan sokfelé elterjedt baloldali közlekedésre tudnék tippelni. (Magyarországon is baloldalon nyomultak 1942-ig) Egy biztos, óramutató járásával megegyező irányban nem tudnék felmászni a kanyarban...
Én sem tudtam volna elképzelni, másik irányt pedíg még sosem láttam pálya versenyt, csak a szilviét az olimpián de arra már nem emlékszem. Biztos azért van, hogy a nézők lássák a lánctányért. Persze az enyémet nem fogják. hehe Amúgy viccen kívül tuti eza szabvány minden körpályán, a nascaron is így mennek, az atlétika pályán is, és a korcsolyázók is meg a salakmotorosok is.
Amúgy az én villám is csak 20,5 centi csak megtoldottam. Hogy áll a bicód yvorl?
Lofarkasnak uzenem (ha olvassa ezt a forumot), hogy a friscoi boltban valoban igen korrekt a palyacucc-valasztek, nem veletlenul: ugyanis van nekik egy velodrome-juk. Ojjan elkepesztoen gyonyoru Colnago palyavazat lattam, hogy ihaj, igaz, az arat mar nem mertem megkerdezni ;-] Egyebkent sem szivbajosak, volt peldaul kiallitva egy hatso telikerek, csekely 999 dollarert. Viszont a penzem nagy hirtelen elfogyott, ugyhogy mostantol zsirosdeszka, csapviz, es persze napi min. masfel ora a Langsteren ;-]
MOst voltam kinnt, még kb 30 %kos a milli "hólefedetsége". Az azt jelenti, hogy jövőhétre tuti jó lesz föleg ha addíg esik egy kis eső! De, még használat előtt nem kéne lesöpörni róla a faleveleket?