MTB piknik 2011 június 25 szombat
MTB Piknik Vértesboglár | MTB piknik
MTB piknik 2011 június 25 szombat
MTB Piknik Vértesboglár | MTB piknik
Ha valaki megy esetleg Bpről kocsival úgy, hogy egy az 50 km-es távot túratempóban teljesíteni tervező ember + bringa elfér még (Thule tetősín van), csatlakoznék, persze költségekbe beszállva.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Valaki átutalta már a nevezési díjat? Azért kérdezem, mert a honlapon csak számlaszám szerepel név nélkül.
En igen, es eddig nem dobta vissza a rendszer. Nevkent beirtam, hogy MTB piknik. Nem vagyok otthon banki ugyekben, nem tudom mennyire fontos ez. Szerintem a lenyeg a szamlaszam.
Ha mar itt vagy: Fehervarrol aszfalton mennyire dombos az ut Vertesboglarig Zamolyon keresztul? Labon mennek ki, es meg akarom tippelni, mennyi ido lesz kiernem.
Közben rájöttem, hogy OTP-sként meg tudom nézni, hogy melyik OTP-s számla kinek a nevén van.
33km. Zámolyig végig emelkedik, aztán utána enyhén dombos. Max 1,5óra alatt ott vagy erős szembeszélben is. Én is gondolkoztam azon, hogy kitekerek, de kicsit sok lenne bemelegítésnek. Így valakivel elvitetem magam, hazafelé meg vitorlázni fogok.
Nem. Most eredmény centrikusan indulok.![]()
Ma eldőlt. Megyek! Várom, jólessz!![]()
Milyen idő lesz?
Mert gondolkozom rajta, mert hazafelé pont útba esik, csak ha előtte esni fog vagy akkor, nem szeretném a gépet most szétgenyázni. Nem vagyok papírkutya, csak hát utánna 10 napra megyek tekerni a csehekhez, és nem lenne jó leamortizált géppel menni!
Úgy tudom, a gyakorlatban sosem dobja vissza a rendszer az utalást a név hibája miatt, akár Hófehérkét és a hét törpét is be lehet írni névnek, önmagában a szám elég (azt viszont kb. lehetetlen elrontani, olyan szabályok szerint van kialakítva, hogy egy-két szám elütésével sem tud félremenni a pénz).
Apropó, a kiírás szerint 06.23-ig meg kell érkeznie a pénznek, nem elég átutalni.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)
Nekem külföldi számlára nem ment el a pénz, aztán írt a tulaj, hogy a felesége nevén van a számla, így el is ment a pénz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Ariadne, találtál fuvart?
Ti milyen gumival mentek? Sár lesz?![]()
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Még lehet![]()
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Kimegyek kicsit felpörögni, mert kellene egy picit nyomatósabbat menni. Nagyon sokat bírok már menni (heti 5-700 km monti), de be vagyok lassulva. Persze ez is volt a cél. Azt nem tudom, hogy lehet ezt a távmennyiséget felgyorsítani, ha rájövök, majd jövőre megmondom.Szerintem munka mellett vagy-vagy, legalábbis, most ezt gondolom.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás