Szerintem meg:
Mátra- nem kell kistányér, leszámítva a Galyatető előtti mászókát. Meg rövid is a verseny.
Bükk-Szilvás kb. egyforma. Előbbi kb. 1,5 óra mászással indul, mindkettőben van Ördögoldal, és a végük sem egyszerű. Talán Szilvás nehezebb, mert hosszabb a pálya
Duna maraton közel ugyanaz a nehézség, talán egy kicsit erősebb. Időben az előző kettő között teljesíthető, de hogy ténylegesen nehezebb lenne, azt nem mondanám. Viszont sárban etalon szívás.
Izomhod, nem a bringán múlik! Én már csak tudom.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Tán azért egy picit igen...
" A Cube el van vetve! "
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani , hogy jövőre lehetséges e az , hogy a Duna maraton rajtja visszajön a Budai várba?
Előre is köszi
Hogyan menne...XD
Jobb lenne sokkal, szerettem mikor pestről indult, de nem fogják megcsinálni. Sem jövőre, sem máskor.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Igaz. XT/XTR között nincs annyi különbség hogy versenyt lehessen nyerni vele. Idén én is 12 kg-os Lx-es brinyóval mentem, nem mondom hogy nem lett volna könnyebb egy 9 kg-os brinyót hajtani, de ezzel is meg lehetett oldani a dolgokat.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
ahogy elnéztem, tényleg.
én csak a bükkön indultam, le is fost@m a bokám rendesen.
Természetesen igaz, a felkészültségi szintet kell javítgatni sok-sok tekeréssel.
" A Cube el van vetve! "
Minden kedves bringástársamnak Békés, boldog Karácsonyt, és kilóméterekben gazdag új esztendőt kívánok!!!!
" A Cube el van vetve! "
mikor szokott elkészülni a versenynaptár::?
Kela barátom többi topikt nam szokos olvasni ?
XCO versenyek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Lehet, hogy én vagyok a béna, de a Zemplén marcsit nem láttam a versenynaptárban. Elmaradna? ne máááá
" A Cube el van vetve! "
kedves maratonos "ismerősök"!
segitségeteke szertném kérni,jövőre tehát 08,pár rövidtávú marcin szeretnék elindulni.
sose ültem,de talán 1x cc bringán,jelenleg egy scott octane+travis bringát hajtok.több nagyobb fr túrát (20-60km)szoktunk tekerészni,"nagybiciklivel"(faith,demo,asx,bullit, v10),fel-le,itt a Mecsekben.
úgy néz ki hogy csapatban tudok jövőre veresnyezni,ebben kérném a segítésgeteket.felkészülés,bringa-valami kezdő alap cc\maraton,bár egy tomac váz már van,többi hiányzik köszerakni,illetve a téli edzéseket hogy alakítsam át.edig javarészt (heti 3x konditerem,erősítés,2x kardio)edzéseket csináltam,csak ugye a dh-hoz egész más jellegű izomzat szükséges..
illetve még hogy a hoszabb távú versenytempős menéshez mik a "trükkök"
kösz
Sex is not the answer.Sex is the question.Yes is the answer
http://megatron.blog.hu/
igen ezen túl vagyok...
nagybicóval megvan a havi 150-200,meló mellet,szal valami konkrétabbra gondoltam...![]()
Sex is not the answer.Sex is the question.Yes is the answer
http://megatron.blog.hu/
sztem, egy egész picivel több km-re gondolt ;-)
legtöbbünknek egy hétvége alatt összejön a 150-200km
egy xc-s gép mindenképpen kell hozzá![]()