Oldal 3 / 33 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 644

Téma: Kelly's Bakonyerdő Maraton | Bakonybél | 2012. május 19.

bentlakó
    Regisztrált
    2006-01-03
    Üzenet
    7.543

Alapbeállítás

a gázlók megint megszívattak, Jani ugye neked köszöntem még a verseny előtt? Ismerős voltál, de nem 100%

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.919

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kela14 Üzenet megjelenítése
    a gázlók megint megszívattak, Jani ugye neked köszöntem még a verseny előtt? Ismerős voltál, de nem 100%
    Igen.
    Megint estél?
    R VKE-NELSON....v...Blogom
    A sebesség mindent megold.
    "A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."

bentlakó
    Regisztrált
    2006-01-03
    Üzenet
    7.543

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MJani01 Üzenet megjelenítése
    Igen.
    Megint estél?
    nem csak majdnem belezúgtam egy kisodródás után egy padba.. Mázli, hogy csak a külsővel találtam el.. meg egy picit lejött a festék a villáról,. Mikor mentem volna tovább, fel akartam tenni a láncot nagytányérra,majd beszorult a hajtómű mellé. Sajnálom,mert vagy 20 ember előzött vissza...Hányadik lettél?

maximus MJani01 avatarja
    Regisztrált
    2005-05-02
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    13.919

Alapbeállítás

nem csak majdnem belezúgtam egy kisodródás után egy padba.. Mázli, hogy csak a külsővel találtam el.. meg egy picit lejött a festék a villáról,. Mikor mentem volna tovább, fel akartam tenni a láncot nagytányérra,majd beszorult a hajtómű mellé. Sajnálom,mert vagy 20 ember előzött vissza...Hányadik lettél?
    Nem tudom (valahol 15-18. helyezés között lehetek), a versenyen sajnos nem írták ki az eredményt, remélem hamar felteszik a netre.
    R VKE-NELSON....v...Blogom
    A sebesség mindent megold.
    "A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."

törzsvendég laciklon avatarja
    Regisztrált
    2006-02-28
    Lakhely
    Várpalota
    Üzenet
    920

Alapbeállítás

A gázlók engem is megtréfáltak. Összejött egy felütés, ezért az utolsó 3 patakátkelést már futva teljesítettem, mivel a belsőcserével sem értem volna be korábban...
    Párommal egyszerre akartunk beérni, de nem vártam el tőle, hogy csak olyan gyorsan haladjon mint én. Így a célban várt rám egy keveset.
    A meglepetés itthon ért, mikor be akartam foltozni a két lukat, de összesen hatot találtam. Gondolom tolás közben is oda vertem ehhez-ahhoz
    Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bentlakó
    Regisztrált
    2006-01-03
    Üzenet
    7.543

Alapbeállítás

sztem ti álltatok előttünk a parkolóban.. Kék Citroennel voltunk

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.454

Alapbeállítás

Nekem is nagyon tetszett a verseny a pálya jó volt bár ismét volt egy-két zúzós lejtő ahol technikailag túlvállaltam magam de valahogy a jó istenke mindig kisegített. Gázlóknál volt egy érdekes szitu 3 turista épp egy kanyarban akart keresztben átvágni az úton kis híján négyen mentünk a patakba. Én kb 8-10 kulacsot láttam elhagyva.
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

törzsvendég geoff avatarja
    Regisztrált
    2007-07-10
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    400

Alapbeállítás

Nekem is tetszett a verseny, pár apróbb észrevétel:
    - kicsit soknak tűnt az aszfalt, főleg lefelé (legalábbis középtávon)
    - az sem szerencsés, hogy ugyanazon a (keskeny) nyomon mindkét irányban zajlik a verseny (bár gondolom másképp nem volt megoldható)
    - a pálya kijelölése példás, minden lényeges kereszteződésben rendező, amúgy az ő hozzáállásuk is teljesen korrekt volt.
    - a 82-es útról lekanyarodva a célterületre vezető nyilak kirakása is piros pont
    - a gázlók nagyon jók voltak, bár nem tudom hogy ütöttétek ott fel a kereket, én mindegyiken átrongyoltam full sebességgel és fülig érő szájjal gond nélkül
    - poló egész jó minőségűnek tűnik

Összességében tetszett, jövőre újra elmegyek!

fórumfüggő balu75 avatarja
    Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Szfvár, Velencei hg, Vértes
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Nekem annyira nem tetszett a pálya, rövidek voltak az emelkedők és kevés a szint, vagyis inkább a pálya eleje nem tetszett, a patak melletti bóklászás (ez volt a vicc kategória, na meg a lejtőnek indítás) utáni volt a jó rész a 2. Kőris. Igazából szorgalmasan és kitartóan gyűjtöttem a kilométereket. A talaj szivatós volt és süppedős
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
    Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X

fórumfüggő Gabe84 avatarja
    Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.023

Alapbeállítás

A súlyosabb sérülttel, akiért a mentő ment ki lehet tudni mi lett? Sajnos a sofőrünk kulcscsontját törte, valamikor most műtik a győri kórházban. Csak jót tudok mondani a rendezésről, valamint a versenyzőkről is. A rajtnál várd meg a beszólítását utána nyomulj előrén kívül semmi gond nem volt veletek
    Andris, ha minden igaz a rajt előtt én igazítottalak útba az irányra vonatkozólag (piros versenybírós mez).
    "A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

vendég York avatarja
    Regisztrált
    2008-05-22
    Lakhely
    Keszthely
    Üzenet
    133

Alapbeállítás

Helyetted estem en . Semmi komoly csak valaki boklaszott elottem a patakban, kerulni nem tudtam, igy sikerul elhagyni a bringat. Bringa balra en meg jobbra...
    Sikerult a lancot kimuteni ?

vendég gsuveg avatarja
    Regisztrált
    2005-04-05
    Lakhely
    sopron
    Üzenet
    244

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Gabe84 Üzenet megjelenítése
    A súlyosabb sérülttel, akiért a mentő ment ki lehet tudni mi lett? Sajnos a sofőrünk kulcscsontját törte, valamikor most műtik a győri kórházban.
    hat eleg rosszul nezett ki, en a mento kornyeken lattam.. jobbulast neki! Remelem o is olyan jo mutetet kap, mint Lance, es legalabb olyan gyorsan felepul majd

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: balu75 Üzenet megjelenítése
    vagyis inkább a pálya eleje nem tetszett, a patak melletti bóklászás (ez volt a vicc kategória, na meg a lejtőnek indítás)
    Patak melletti bóklászás alatt a "hosszútáv" plusz körének egynyomtávos részét érted? Vagy a Cuha-völgyet? (a lejtőnek indítás szerintem is gáz volt)
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

vendég
    Regisztrált
    2008-07-01
    Üzenet
    136

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: MJani01 Üzenet megjelenítése
    Kb. szilvás középtávval egyforma nehézségű a hosszútáv. Alapvetően a tavalyi Győrújbarát maraton hosszútávjának útvonalára épül az első mászás és a Kőrisről Vinyéig vezető út.
    Kezdem a rövidtáv leírásával.
    Az elején kis aszfalt, aztán kezdődik a mászás, nagyrészt lapos mászás megspékelve néhány rövid meredek mászással (talaj földút és kavicsos dózer), aztán egy rövid meredek lejtő (a gyávák letolják) utána széles murvás úton 2-3km mászás (a közép és hosszútáv itt válik el a rövidtől), a teteje kicsit hullámzik, rövid lejtő, süppedős kavicsos talajon kb 1km mászás, aszfalt kb 2 km, szántóföld mellett mászás kb 50m szint, Cuha-patak völgye végig lejt, kis sarazás, patakátkelések, cél.
    Középtáv: fel a Kőrisre meredek nyomvályús földúton, ami később kövesre vált (néhány helyen lejt egy kicsit, a teteje elég meredek), aszfalton lefelé kb 2km, aztán dózeron tovább, aztán egynyomos a végén meg lépcsősor, (a hosszútáv itt válik el), kb 2km sík aszfalt, széles dózeren fel a Kőrisre (kb 7km) a vége aszfalt, meredeken le a Kőrisről kicsit köves (figyelni kell), becsatlakozik kb 1km-rel arrébb a rövid távba, mint ahonnan elvált.
    Hosszútáv: ez egy +kör, az eleje dózer mászás, a tetejétől aszfalt kb 20km és hullámzik, utána egy technikás patakparton bringázás és vissza a középtávba.
    Semislickel is járható a pálya szárazon.
    A rövidtávon hol volt az a gyáva letolós rövid lejtő ?:chin:

vendég Wave avatarja
    Regisztrált
    2009-05-15
    Lakhely
    Veszprém-Bánd
    Üzenet
    53

Alapbeállítás

Nagyon jó volt a verseny és a szervezés.Első versenyem volt s majd jön a többi.Középtávon 55. lettem.Nem voltam még a Kőrisen de elsőre kétszer is.A Gázló király volt,a emelkedőt még annyira nem bírom de majd alakul.Sikerült defekt nélkül végigmenni.Hihetetlen,hogy a hosszútávosok,hogy mentek el mellettem,(Kőris vissza)mintha akkor ültek volna fel a bringára.Gratulálok mindenkinek!

fórumfüggő balu75 avatarja
    Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Szfvár, Velencei hg, Vértes
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dante Üzenet megjelenítése
    Patak melletti bóklászás alatt a "hosszútáv" plusz körének egynyomtávos részét érted? Vagy a Cuha-völgyet? (a lejtőnek indítás szerintem is gáz volt)
    A patak melletti bóklászás a + körben volt, mint egy Cyclo-cross szakasz a susnyásban ... ott agyilag elszálltam :hair:
    A Cuha-völgy a "Gázlós rész" a patakban átmenős az nem volt gáz, még élveztem is
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
    Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Na igen, elég idegölő volt vagy 5ször átemelni a biciklit. Nem hiszem, hogy van, aki 100 %-ban azt ott letekerte.
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

vendég copper avatarja
    Regisztrált
    2006-03-17
    Lakhely
    Dunaharaszti
    Üzenet
    166

Alapbeállítás

aki fényképezett a patakoknál, majd légyszi ossza meg velünk, szerintem ott baromi jó képek készültek
    Ha meghalsz egy emelkedőn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

vendég gsuveg avatarja
    Regisztrált
    2005-04-05
    Lakhely
    sopron
    Üzenet
    244

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zsiráf Üzenet megjelenítése
    A rövidtávon hol volt az a gyáva letolós rövid lejtő ?:chin:
    en inkabb csaladi turanak neztem, egy kis patakkal a cel elott.

vendég Larry King avatarja
    Regisztrált
    2006-03-09
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    43

Thumbs up

Gratulálok a szervezőknek, jó volt minden! A rövid távon tekertem, viszonylag könnyű, jól tekerhető volt...azért egy kis szintet hiányoltam..a gázlókon átkelés király volt.
    Extra gratula a tájba illő, kulturált zuhanyzóért!!!!!
    Kaja laktató volt, Bíró Ádám szokás szerint MENŐ, sajt finom, póló jólkinéző

Oldal 3 / 33 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •