a gázlók megint megszívattak, Jani ugye neked köszöntem még a verseny előtt?Ismerős voltál, de nem 100%
![]()
a gázlók megint megszívattak, Jani ugye neked köszöntem még a verseny előtt?Ismerős voltál, de nem 100%
![]()
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
nemcsak majdnem belezúgtam egy kisodródás után egy padba.. Mázli, hogy csak a külsővel találtam el.. meg egy picit lejött a festék a villáról,. Mikor mentem volna tovább, fel akartam tenni a láncot nagytányérra,majd beszorult a hajtómű mellé. Sajnálom,mert vagy 20 ember előzött vissza...Hányadik lettél?
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
A gázlók engem is megtréfáltak. Összejött egy felütés, ezért az utolsó 3 patakátkelést már futva teljesítettem, mivel a belsőcserével sem értem volna be korábban...
Párommal egyszerre akartunk beérni, de nem vártam el tőle, hogy csak olyan gyorsan haladjon mint én. Így a célban várt rám egy keveset.
A meglepetés itthon ért, mikor be akartam foltozni a két lukat, de összesen hatot találtam. Gondolom tolás közben is oda vertem ehhez-ahhoz![]()
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
sztem ti álltatok előttünk a parkolóban.. Kék Citroennel voltunk![]()
Nekem is nagyon tetszett a verseny a pálya jó volt bár ismét volt egy-két zúzós lejtő ahol technikailag túlvállaltam magam de valahogy a jó istenke mindig kisegített. Gázlóknál volt egy érdekes szitu 3 turista épp egy kanyarban akart keresztben átvágni az úton kis híján négyen mentünk a patakba. Én kb 8-10 kulacsot láttam elhagyva.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Nekem is tetszett a verseny, pár apróbb észrevétel:
- kicsit soknak tűnt az aszfalt, főleg lefelé (legalábbis középtávon)
- az sem szerencsés, hogy ugyanazon a (keskeny) nyomon mindkét irányban zajlik a verseny (bár gondolom másképp nem volt megoldható)
- a pálya kijelölése példás, minden lényeges kereszteződésben rendező, amúgy az ő hozzáállásuk is teljesen korrekt volt.
- a 82-es útról lekanyarodva a célterületre vezető nyilak kirakása is piros pont
- a gázlók nagyon jók voltak, bár nem tudom hogy ütöttétek ott fel a kereket, én mindegyiken átrongyoltam full sebességgel és fülig érő szájjal gond nélkül
- poló egész jó minőségűnek tűnik
Összességében tetszett, jövőre újra elmegyek!
Nekem annyira nem tetszett a pálya, rövidek voltak az emelkedők és kevés a szint, vagyis inkább a pálya eleje nem tetszett, a patak melletti bóklászás (ez volt a vicc kategória, na meg a lejtőnek indítás) utáni volt a jó rész a 2. Kőris. Igazából szorgalmasan és kitartóan gyűjtöttem a kilométereket. A talaj szivatós volt és süppedős![]()
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
A súlyosabb sérülttel, akiért a mentő ment ki lehet tudni mi lett? Sajnos a sofőrünk kulcscsontját törte, valamikor most műtik a győri kórházban. Csak jót tudok mondani a rendezésről, valamint a versenyzőkről is. A rajtnál várd meg a beszólítását utána nyomulj előrén kívül semmi gond nem volt veletek
Andris, ha minden igaz a rajt előtt én igazítottalak útba az irányra vonatkozólag (piros versenybírós mez).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Nagyon jó volt a verseny és a szervezés.Első versenyem volt s majd jön a többi.Középtávon 55. lettem.Nem voltam még a Kőrisen de elsőre kétszer is.A Gázló király volt,a emelkedőt még annyira nem bírom de majd alakul.Sikerült defekt nélkül végigmenni.Hihetetlen,hogy a hosszútávosok,hogy mentek el mellettem,(Kőris vissza)mintha akkor ültek volna fel a bringára.Gratulálok mindenkinek!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
Na igen, elég idegölő volt vagy 5ször átemelni a biciklit. Nem hiszem, hogy van, aki 100 %-ban azt ott letekerte.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
aki fényképezett a patakoknál, majd légyszi ossza meg velünk, szerintem ott baromi jó képek készültek![]()
Ha meghalsz egy emelkedőn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...
Gratulálok a szervezőknek, jó volt minden! A rövid távon tekertem, viszonylag könnyű, jól tekerhető volt...azért egy kis szintet hiányoltam..a gázlókon átkelés király volt.
Extra gratula a tájba illő, kulturált zuhanyzóért!!!!!
Kaja laktató volt, Bíró Ádám szokás szerint MENŐ, sajt finom, póló jólkinéző