... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
2009.05.24. Vinye
Sok sikert minden indulónak a vasárnapi versenyhez!
ha jol latom eppen esik a kornyeken ? megiscsak kell sargumi?![]()
nem![]()
Szerintem csak a vihar széle érinti a környéket.
nem kell oda sárgumi, ne parázzatok
ma elverte a port (ha esett ott egyáltalán), vasárnapra tök jó lesz!
Sajnos tegnap jól eláztatta a környéket a felhőszakadás. Mi Pápán éjszakáztunk, itt kb. 1,5 órán keresztül ömlött. Remélem a nagyobb szél nem döntött fákat a nyomvonalra.
Sárgumi valószínűleg nem indokolt, bár lesz pár süllyedősebb rész, viszont Kőris-hegy környékén a kövek iszonyúan fognak csúszni.
Mi ma voltunk ki bejárni a középtávot, teljesen jó a terep, nem látszott nagyobb eső nyoma. Ideális a versenyre.
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "
középtávon indulsz?
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "
jó verseny volt.
a hosszú táv végülis 71 km-re sikeredett, ami nekem elég is volt bőven.
elején túlzottan bekezdtem, a második kőris-hegy már nem esett jól, kerülgettek a többiek, mint a pocsolyát...
a gázlók jók voltak, az utolsók közt felütöttem a gumit, egyből defekt, utána néztem két helyen durván be van hajolva a felni... megpróbálom kiegyengetni, ha nem jön össze, akkor kuka...
ha valaki talál az első emelkedőn egy HIGH5-os kulacsot, kérem jutassa vissza, mert már ez volt a sokadik az idén...
A verseny tetszett, bár a táv nekem rövid volt, a végére kezdtem csak belelendülni, de hogyan lehet, hogy a GPS és Polar órák korában ekkora malőr legyen a táv és a szint megállapításában? Tartalékolok végig, készülök a rakéták begyújtására az utolsó 10esre, erre jé, beértem. "Magyar Kupafutam" :lol1: ...
Andris, a High5 kulacs valahogy kisebb a szokásosnál, nekem rá kellett tennem 2-3 csík szigetelőszalagot (fapad módon) a tartó belső felületére, s így a kulacs már szorul, s nem esik ki. Javaslok valami hasonló, nem túl elegáns, megoldást.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Király volt a verseny
nekem rövidtávon 2 km-el kevesebbet mért az órám ezért én is tartalékoltam egy kicsit
a gázlók tetszettek a legjobban-felfrissültem a felcsapódó vízben![]()
Király volt a verseny! Rövidtáv pályája szerintem nem is volt nehéz! Igaz kevesebb is volt, bár ha belegondolok még örültem is, hogy kevesebb volt így legalább 4km helyett csak 1,5-et kellett futnom defekt miatt!