Vinye, 2009. május 24.
Tud valaki valami közelebbit erről a versenyről?
Pálya mikor lesz kijelölve?
Bejárta már valaki?
Vinye, 2009. május 24.
Tud valaki valami közelebbit erről a versenyről?
Pálya mikor lesz kijelölve?
Bejárta már valaki?
Legutóbb Valeria Victrix módosította; 2009-05-15 - 18:03.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Nevezési díj?
Rajt?
távok?
kedvet kaptam, és még a mamám is közel lakik és vizsgám sincs másnap.
gázlók benne lesznek nem?
"...nem kurva Ő, csak megadatott neki minden pasi..."
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikemag.hu/showcat.ph...00&ppuser=2602
Az addig oké, hogy a családi nevezés 5000. tudom ne csak nézzek lássak is, de nem szúrja ki a szemem a felnőtt ffi középtáv nevezése...![]()
Kőris hegy 2x![]()
igazából ezért szemezek a középtávval, no meg a gázlók :love:
Kb. szilvás középtávval egyforma nehézségű a hosszútáv. Alapvetően a tavalyi Győrújbarát maraton hosszútávjának útvonalára épül az első mászás és a Kőrisről Vinyéig vezető út.
Kezdem a rövidtáv leírásával.
Az elején kis aszfalt, aztán kezdődik a mászás, nagyrészt lapos mászás megspékelve néhány rövid meredek mászással (talaj földút és kavicsos dózer), aztán egy rövid meredek lejtő (a gyávák letolják) utána széles murvás úton 2-3km mászás (a közép és hosszútáv itt válik el a rövidtől), a teteje kicsit hullámzik, rövid lejtő, süppedős kavicsos talajon kb 1km mászás, aszfalt kb 2 km, szántóföld mellett mászás kb 50m szint, Cuha-patak völgye végig lejt, kis sarazás, patakátkelések, cél.
Középtáv: fel a Kőrisre meredek nyomvályús földúton, ami később kövesre vált (néhány helyen lejt egy kicsit, a teteje elég meredek), aszfalton lefelé kb 2km, aztán dózeron tovább, aztán egynyomos a végén meg lépcsősor, (a hosszútáv itt válik el), kb 2km sík aszfalt, széles dózeren fel a Kőrisre (kb 7km) a vége aszfalt, meredeken le a Kőrisről kicsit köves (figyelni kell), becsatlakozik kb 1km-rel arrébb a rövid távba, mint ahonnan elvált.
Hosszútáv: ez egy +kör, az eleje dózer mászás, a tetejétől aszfalt kb 20km és hullámzik, utána egy technikás patakparton bringázás és vissza a középtávba.
Semislickel is járható a pálya szárazon.
Azért ma arrafelé bóklászva nem ajánlom a semi-slicket. Vmi bazi nagy eső szétmosta elég jól az utat a táv első 2-3 km-én. Ott aki nem húz bele,az zárkózhat majd be a libasorba az egyszemélyes nyomvonalba. Ha meg nem,akkor az öklömnyi kiforgatott köveken bukdácsolhat.
Amúgy szuper a pálya, egy kalappal minden indulónak!!!
Hola Srácok!
Mivel most lesz először itt verseny, ezért nem tudom, hogy hogy honnan és hogyan lesz az indítás, de mindenki nagyon-nagyon vigyázzon.
Az útvonal - minden távon!!! - 6-szor vagy 7-szer kel át a Cuha-patakon!!!
Az út végig makadámköves, még a patakátkeléseknél is, ami rettenetesen tud csúszni!!!
Kb. 1,5 hónapja voltam arra utoljára, de viszonylag alacsony vízállásnál is mindenképpen vizes lesz a lábad, mert középtengelyig ér a víz.
Száraz láncolaj felejtős, mert az első 1 km-en elfogy a gépről!!!
Azért mondom, hogy mindenki vigyázzon, mert az indítás valszeg jóval keskenyebb részről fog indulni, mint tavaly Barátin és nem lesz az elején emelkedő, ami megszűri a mezőnyt!
A teljes mezőny egyben fog beleesni a viszonylag szűk völgybe, és a gázlókon nem mindenhol lehet átmenni!!!
Szóval figyeljük egymásra!!!
Adíos!
G.
A másik irányba fogunk indulni!![]()
Fék nélkül, izomból kell átmenni a gázlókon és nem lesz gond.![]()
http://www.georgesport.hu/pannonmara...palya_2009.jpg
Vasárnap reggeli indulással 1 főt le tudok szállítani a versenyre Bp-ről
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
akkor ahogy a kövek mennyiségét nézem a sárgumi is kizárva?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X
akkor menet közben fogok gumit cserélni
ha marad a jó idő akkor mennyit szára a páya?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Éjjel nem esett arrafelé? Mert éjjel villámlott arrafelé..
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikemag.hu/showcat.ph...00&ppuser=2602
Nem kell sárgumi a pályára soha! Ha sok eső van akkor a köveken kell menni, ahol nincsenek kövek ott meg a sárgumi sem segít...