Eredmény 1-7 / 7

Téma: Írottkő Hillclimb

vendég The Face avatarja
    Regisztrált
    2008-09-14
    Lakhely
    Solymár
    Üzenet
    140

Alapbeállítás Írottkő Hillclimb

2011.09.17.

Fel az írott-kő csúcsára. 12km, 741m szint.

I. IROTTKŐ HILLCLIMB hegyikerékpáros és terepfutó verseny 2011. szeptember 17.

Valaki ismeri az útvonalat?
    Milyenek a terepviszonyok, meredekség?

Nekem ez a hegy eddig kimaradt...

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Hát nagyon durva biztos nem lehet, mert Ausztriában HC-n ennyi távon pont dupla ennyi szint szokott lenni.
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

fórumfüggő balu75 avatarja
    Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Szfvár, Velencei hg, Vértes
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dante Üzenet megjelenítése
    Hát nagyon durva biztos nem lehet, mert Ausztriában HC-n ennyi távon pont dupla ennyi szint szokott lenni.
    off
    Csak azt nem értem miért kell arcozni? Nem azt kérdezték, hogy szerinted milyen sz@r ...
    De nyugi bele ezen is elvernének páran, nem kell oda 38,13% emelkedő, max ott több percet kapnál ...
    on

Egyébként a pálya picit meredekebb mint a Hegykő lápa Hillclimbe volt. Lesznek benne meredekebb részek is, és nem dózer "mint Ausztriában", ... hanem erdei kétnyomos
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
    Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X

vendég The Face avatarja
    Regisztrált
    2008-09-14
    Lakhely
    Solymár
    Üzenet
    140

Alapbeállítás

Köszi az infót.
    Akkor remélhetőleg nem kap esőt a héten a pálya.
    Az egy hónap kihagyás után a fehérkő sem esett annyira jól.
    De szerintem bevállalom. Menni kell, amíg lehet :-)

bentlakó Dante avatarja
    Regisztrált
    2001-06-10
    Lakhely
    dolgozom...>-(
    Üzenet
    6.816

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: balu75 Üzenet megjelenítése
    off
    Csak azt nem értem miért kell arcozni? Nem azt kérdezték, hogy szerinted milyen sz@r ...
    De nyugi bele ezen is elvernének páran, nem kell oda 38,13% emelkedő, max ott több percet kapnál ...
    on
    He? Tényszerű megállapítást tettem, nincs gond az önismeretemmel, tisztában vagyok vele, hogy még síkon is leszakadok az "erősekről". Amúgy nem értem miért kezdesz személyeskedni, nem tudom feltűnt-e, de idén nem versenyzem, de majd jövőre. Béke!
    With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
    GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Regisztrált
    2010-11-15
    Üzenet
    8

Alapbeállítás köszi

Köszönjük a szervezőknek a rendezvényt, minden nagyon jó volt! Nekünk, a párommal ez volt az első Hillclimb-versenyünk, és meg kell hagyni, kellemesen elfáradtunk
    Reméljük, hogy a jövőben is bekerülhet ez az esemény a versenynaptárunkba!
    Csak így tovább!

fórumfüggő balu75 avatarja
    Regisztrált
    2007-01-02
    Lakhely
    Szfvár, Velencei hg, Vértes
    Üzenet
    1.798

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Dante Üzenet megjelenítése
    He? Tényszerű megállapítást tettem, nincs gond az önismeretemmel, tisztában vagyok vele, hogy még síkon is leszakadok az "erősekről". Amúgy nem értem miért kezdesz személyeskedni, nem tudom feltűnt-e, de idén nem versenyzem, de majd jövőre. Béke!
    Rossz az aki rosszra gondol ... és nem tudom feltűnt e, hogy te posztoltál ... akkor most kinek válaszoljak ...
    Én nem háborúzok, csak az igazat írom! De nyugodtan kijavíthatsz, ha nem így van
    ... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdőt ...
    Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélből X

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •