Nem. Gyakorlatilag át kell szelned avárost egyenesen,kérdezősködj vagy nézd meg térképen.
Nem. Gyakorlatilag át kell szelned avárost egyenesen,kérdezősködj vagy nézd meg térképen.
jajjmajd megoldjuk
![]()
Családias kis verseny volt ez a mai![]()
fényképekre lehet számítani?
Én szívesen megnéztem volna, de sajna csak fél 1-re értünk oda és már vége volt.
én meg szívesen részt vettem volna, ha Budapesten lett volna![]()
One planet, one tribe...
Kérdés: Tavasszal (na jó januárban) lesz Gödöllőn verseny, vagy nem? Ki tudja?
Saras ciklokrossz képek:
http://www.cyclingnews.com/photos/2...UScrossnats04/?
Az egyik kedvencem:
http://www.cyclingnews.com/photos/2...4CXnat45-49_100
meg ez:
http://www.cyclingnews.com/photos/2004/dec04/UScrossnats04/?id=day1/04CXnat45-49_189
Tuti lesz, csak egyenlőre semmi infó nincs még a honlapjukon! (www.vuelta.hu)
szammer
Kb. szombatra kiderül, hogy mikor lesz.
One planet, one tribe...
Nemtudjátok,hogy hétvégén szekszárdon milyen verseny lesz pontosan,és hol találok infót róla?
Nem, de megtudsz vmit, akkor légyszi írd be ide.
One planet, one tribe...
oké leírom mondjuk fogalmamsincs honnan szedek rá infót!![]()
Ki tudja, hogy mikor es hol lesz a kovetkezo CX verseny? Ugy megnezne'k ma' egyet
ja, lesz 2005.01.01-en a 3H-an "verseny"
egy kis off, de:BUÉK Kupa 2005
Szervező: nomad
Dátum: 2005. 1. 1.
Találkozó: Szabadon
Távolság: 1 óra
Bringa: MTB
Útvonal:
Rekettyés büfé - Hármashatár-hegyi turistaház.
Nevezés 12:30-ig, verseny kezdete 13. Nevezési díj 1Ft. 5 korcsoport. Díjazás: bioérem a helyezetteknek, pezsgo, forralt bor
Eredményhirdetés: 15:00, utána, buli, zene, tánc
Szilveszteri VBB tekerés
Szervező: nomad
Dátum: 2004. 12. 31.
Találkozó: 13, Műjégpálya bejárata
Távolság: 10
Bringa: Országúti
Útvonal:
Tavalyi: Andrássy út - Oktogon - Teréz körút - Nyugati tér- Bajcsy Zs. út - Deák tér - Astória - Kálvin tér - Kecskeméti u. - Erzsébet-híd - Attila út - Alagút - Lánchíd - Vörösmarty tér
Tudomásom szerint sajnos nem lesz idén január elei cx verseny a vuelta szervezésében.
One planet, one tribe...
viszont ha minden igaz akkor január végén vagy február elején a Postás pályán lesz...Eredeti szerző: Litespeed
Föleg ,ha sikerülne már végre biztosabb anyagiakkal kezdeni a szezont! Elkéne menni "labdarúgónak"?!Eredeti szerző: fityisz
Ha valakit érdekel:2005. évi Országos Terep Bajnokság2005. január 22. szombat 10hRendezõ: Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség (1146 Bp., Szabó J. u. 3.) és a
Postás Sport Egyesület (1149 Bp., Róna u. 86-100.)
Helyszín: Postás SE Sporttelepe (1149 Bp., Róna u. 86-100.)
Indulók: Magyar Kerékpársportok Szövetsége által igazolt versenyzõk
Távok: férfi felnõtt /U23 60 perc+1 kör, indulás 12:00
nõi felnõtt 40 perc+1 kör, indulás: 11:00
ifjúsági férfi 40 perc+1 kör, indulás: 10:00
Nevezési cím: Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség
1146 Budapest, Szabó J. u. 3.
fax: 06-1-471-4310
Nevezési határidõ: 2005. január 19. Helyszíni nevezés nincs!
Nevezési díj: utánpótlás: 500,-Forint
felnõtt: 1000,-Forint
Fizetés a helyszínen!
Versenybíróság: MKSZSZ Versenybírói Bizottságának kijelölése alapján.
A verseny értékelése:Tömegrajtos indítású egyéni verseny. Gyõz az a versenyzõ, aki a
legrövidebb idõ alatt teljesíti a távot.
Versenyprogram :
10:00-10:25 amatõr futamok
10:30-10:55 serdülõ fiúk, ifjúsági nõk futama
( A serdülõ fiúk futama nem bajnoki versenyszám, bemutató verseny,
nevezési díj nélkül!)
11:00-11:45 nõi elite, ifjúsági fiú
12:00- férfi elite, U23
Egyebek:
o Az igazolt versenyzõknek 2004. évi versenyengedéllyel és érvényes orvosi igazolással kell rendelkezniük.
- <LI style="TEXT-ALIGN: justify">A versenyen a 2004. évi korcsoportok érvényesek!
- A verseny lebonyolítása és értékelése az az UCI és az MKSZSZ szabálya szerint történik.
- <LI style="TEXT-ALIGN: justify">A verseny résztvevõi a rajt és cél helyein csak a kijelölt helyen parkolhatnak. <LI style="TEXT-ALIGN: justify">Kérjük a résztvevõket, hogy a rajt-cél területen a rendre és tisztaságra ügyeljenek. A sporttelepen öltözõ, zuhanyzó és kerékpármosási lehetõség van. <LI style="TEXT-ALIGN: justify">A versenyzõk csak zárt bukósisakban versenyezhetnek. <LI style="TEXT-ALIGN: justify">A versenyen csak az UCI által meghatározott kerékpárral lehet indulni. (lásd: kormány, elsõ áttétel, kerékszélesség) <LI style="TEXT-ALIGN: justify">Bajnokot korcsoportonként csak abban az esetben hirdetünk, ha az adott korcsoportban min. három egyesületbõl öt fõ indul.
- Óvás nincs.
Díjazás: Korcsoportonként I-III. - érem és tiszteletdíjazás
Díjkiosztó a felnõtt férfi befutó után 10 perccel lesz minden korcsoportnak, melyen a versenyzõk tiszta egyesületi ruhában kötelesek részt venni.
Amatõr futam :
A versenyt megelõzõen 10:00-tól 25 perces amatõr futamot rendezünk!
A versenyen bárki elindulhat a kerékpár technikai megkötése nélkül.
A bukósisak mindenkinek kötelezõ! Nevezési díj nincs!
A versenyen mindenki a saját felelõsségére indul.
Budapest, 2005. január 10.
faxa, me' pont szombat :rolleyes: Pont ekkor epp nem erek ra. Igaz, csak nezni mentem volna...
A Mai Cyclo Cross versenyen készült képek:
http://tomifoto.atw.hu/tob2005
Gratula a villámgyors fotókhoz! Még ki sem mostuk a szennyest, és már itt vannak a képek!A verseny jó volt, az idő hideg, a pálya jeges és saras. Zergének a DuraAce 10es lánc nem jött be, és a gumiival is gondok voltak...
Egyébbként teljesen meglepetéztem! Volt bringamosó, zuhanyzó melegvízzel, öltöző, tiszta Európa volt! Nekem tetszett!
Üdv:G.Pityu
Nem tudja valaki, hogy idén mikor és hol lesznek cyclocross versenyek???
Téli edzésnek jó lenne.