Megvolt a Verseny!
Eddig ciklo versenyen még nem voltam; csilliószor fárasztóbb mint egy marathon (nekem).
Elkéstünk, ezért a felnőttben kellett mennem, Vinczeffy 6 kört vert rám :P :P :P
Valahogy el kell kezdeni!
Hi!
Én is voltam kint vasárnap a versenyen igaz, csak mint megfigyelő, nem vettem részt rajta.
Szerintem jó volt igaz nem voltak olyan hű de sokan de megérte kinézni.
Zerge ment mint állat, csak magával versenyzett.
Hogy montisok is ott voltak az meg csak jó volt, mert én is hozzájuk is tartozom.
szam
Postás-Matáv SE sporttelepén a Róna utcánál (XIV.ker)
Január 01.-én a HHH-en lesz egy verseny, másik topikban találsz róla infót igaz, de nem olyan sokat, gondolom azért mert a többiek se tudnak még részleteket erről, már tavaly is, remélem kint tudok lenni idén a szilveszteri banzáj után...
Vagy ha mégis van valami infó akkor jöhet!
Üdv:szam
Hi,
valamokor jan. 10-11 környékén lesz Gödöllőn ciklo verseny!!!
Az időpontban nem vagyok biztos, további infot Eisenkrammer Karcsitól. Ha majd biztosat tudok megírom!
[quote author=szamóca link=board=6;threadid=4283;start=0#msg146903 date=1070649887]
Január 01.-én a HHH-en lesz egy verseny, másik topikban találsz róla infót igaz, de nem olyan sokat, gondolom azért mert a többiek se tudnak még részleteket erről, [/quote]
Jan 1-én,1 Ft a nevezés,13:00-kor rajt,1 km-es a pálya,1órán keresztül kell körözni rajta,és aki többet tesz meg ennyi idő alatt az győz.
Ha ezt már tudtádtok akkor bocsi.... :-\