VII. Bükk Hegyikerékpár Maraton 2007. augusztus. 5.
Nyitok neki egy külön topicot, mivel még nincs. Ide jöhet minden info a versenyről, pályáról, szállásokról, utazásról, stb.
VII. Bükk Hegyikerékpár Maraton 2007. augusztus. 5.
Nyitok neki egy külön topicot, mivel még nincs. Ide jöhet minden info a versenyről, pályáról, szállásokról, utazásról, stb.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Na ha nyílt neki topikja akkor ide írom. Szóval a pálya vége felé ahol már a 3 táv együtt megy, a kerképárút utáni emlkedőn tavaly hogy is volt szal végig fel kell menni egyenesen vagy az első lehetőségnél balra be kell menni? Mert itt sikerült kicsit belekavarnom
![]()
Szerintem a kiskertek után balra, aztán egy kis lejtő után még magasabbra, majd ismét balra, onnan meg biztos lesznek szalagok és embererek.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Szóval akkor az elsőnél kell balra menni ott?
1 v. 2 abszolúte kezdő hölgyismerősöm jönne; itt a rövidtáv is technikailag 0 közeli, ugye? (Tehát nem olyan mint pl a Duna rövidtáv, ahova ha elviszem őket nem biztos hogy nagyon szeretnek érte)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]
Szerintem az az emelkedő amiről beszélek elég lehangoló a pálya végén a többi részén viszont (ésszel) élmény menni. Technikailag nekem (aki életében először ment végig rajta) nem tünt nehéznek.
technikailag nem nehéz, ha jók az emlékeim, akkor talán csak 1 komolyabb mászás van benne a vége felé (ott a szőlőskerteknél vagy miaz), a többi az aszfalt/murva meg némi földút.
"...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/
Max. a vasúton átkelés előtti rövid kis farámpánál kell a bátortalanabbnak leszállni (ha jól emlékszem), a többi rész végig tekerhető, teljesen kezdőknek is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
rosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." [ Paripám ] [ Aszfaltbetyár ]
Sziasztok!
Családi okok miatt van egy feleslegessé vált nevezésem hosszú távra. Természetesen át lehet nevezni 2Eft-ért, de még így jól jár vele, aki megveszi!!
megvettem. emailem: kusika@freemail.hu!
Ha tudsz irj oda, és megbeszéljük a részleteket
hehe én múlt héten végigmentem a közép távon de a fenyőerdőből(pálya legvége) sikerült rossz helyen kijönnöm, az tuti hogy tovább mentem mint kellett volna, visszajöttem ugyan a sineken de nem találtam meg azt a sz*ros átjárót a patakon![]()
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
...hja és biztosan kevesebb baromságot mondok majd mint máskor...
...igen ez tendencia...
...phuuuu
![]()
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
nehogy mááár!
tök jól szórakozunk a baromságokon![]()
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Vigyázat! a rövidtáv változott! Tavaly 40 km volt, most 44 lesz! Az új térkép még nincs fent, szóval bármi lehet...
Lehet hogy most csak pontosan mértek
Tavaly a középtávot csúnyán elmérték, mikor a célban kellett volna lennem óra szerint akkor még nagyban felfele másztam![]()
Az lehet...De a középtáv most is 55 km, pedig nekem is több volt tavaly... Hogy utáltam, nézem, még 5 km óra szerint a célig... Hát nem.... :icon_evil
Az vicces lehetett, kár, hogy nem láttam.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."