Mit tudtok róla, lesz az idén is verseny a Hármashatár Hegyen? Mikor kezdődik? Ki jön?
Mit tudtok róla, lesz az idén is verseny a Hármashatár Hegyen? Mikor kezdődik? Ki jön?
Igen, lesz,beszéltem már a Haranggal. Még pontos időpontot akkor nem tudott (2hete), de mindig 1 körül kezdődik ez a mulatság.
Jövök én is, Zoli is. Aztán mintha Szammer is mondta volna,hogy megy. Te jössz, Era?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebből csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Igen, ott a helyem.
És ha minden igaz akkor a www.sportaktív.hu oldalon lesz infó valamikor.
sz.
Úgy néz ki, hogy itthon szilveszterezünk és akkor én is feltekerek, persze csak nézni. Pault még nem kérdeztem elindul-e.
Azt tudom, hogy Thommey indul a versenyen.
Jól van, akkor leszünk egy páran fent.![]()
Legutóbb era módosította; 2004-12-21 - 17:13.
Most voltam a HHH-n és minden csupa jég még gyalog is majdnem elspárgáztam mi lesz itt elsején és akkor du??? mert ha élek akkor lehet hogy én is feltekerek nézőnek csak az a baj hogy nem szoktam élni 1-én!! Na majd bekukkantok a sportaktivra!!
join your life, join your bike
Setikével most beszéltem, ő is azt mondta: amint minden évben, most is fent lesz 1-re.
Állítólag:
BUÉK Kupa 2005.
Helyszín: Rekettyés büfé - Hármashatár-hegyi turistaház
Időpont: 2005. január 1. 13:00
Nevezés: a helyszínen 12:30-ig
Nevezési díj: 1,- Ft
Táv: 1 óra + 1 kör, az nyer, aki egy óra alatt a legtöbb kört teljesíti
Korcsoportok:
18 év alatt junior nő
18 év felett felnőtt nő
18 év alatt junior férfi
18-40 év között felnőtt férfi
40 év felett senior férfi
Díjazás: bioérem a helyezetteknek, pezsgő, forralt bor
Eredményhirdetés: 15:00, utána, buli, zene, tánc
Szammer és a pályáról tudsz valamit??
Különben jól hangzik ha nem lesz minden jeges!!
szerintem a pályát még a Harang se tudja... elsején délelőtt 11kor odamegy és kijelöl valamit az aktuális viszonyoknak megfelelően...ahogy szokta![]()
helloEredeti szerző: era
Ha sikerül a társaságnak annyira összevakarnia magát, hogy felüljön a bájkra, akkor mi tuti megyünk páran.
A versenyzés még nem biztos, a buzdítás és forralt bor szürcsölgetés az igen.
még a jég is elolvadt fenn azaz semmi akadálya egy jó kis "versenynek"!!!
(Ki dől le először a bikejáról!!))
Klaresz: Ez azt jelenti, hogy kint lesz a Happy Bike is?
Tök jó!
Talizunk jan. 1-jén!
Úgy látom "jövőre", azaz szombaton irtó jó hangulatban fog telni a verseny. Már alig várom, hogy ott legyek.
Addig is mindenkinek nagyon jó ünneplést kivánok és BUÉK
:cheers: :winko: BUÉK
Legutóbb lensver módosította; 2004-12-29 - 18:07.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebből csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Mindenkinek kellemes ünneplést kivánok, sokatokkal pedig holnap találkozom a HHH-n. (aki nem tudná: sárga-piros Schwinn Mesa bringával tekerek majd zöld-fehér Lazaretti mezben)
Ja és egy kivánság: Csak maradjon meg ilyennek az időjárás!
B.Ú.É.K.!!!!
Most jöttem meg a szokásos újévbe átbringázásból!Azért is ilyen korán,mert reggel irány a HHH.
Ott találkozunk!
Egyébként nagyon hülye találmány ez a pezsgő,ittam egy olyan kicsi üveggel,és tisztára betéptem tőle,a hazafelé vezető utolsó DH-n alig éreztem a bringát,nem igazán akart megmaradni alattam.Azért valahogy összejött.
Ja és nagyon jó volt,hogy hóban indultunk a hegyről,és sárban fejeztük be.
A versenyen vajon melyik lesz?
Szomorúan kell látnom a valóságot, mely hazánk egyre romló téli időjárását mutatja. Évekkel ezelőtt még nem volt kérdés, hogy fog-e havazni, vagy sem. Mostanra a hőmérséklet úgy ugrál, mint egy megvadult bakkecske. Tegnap még minusz volt reggel majd csodaszép idő egész nap. Ma melegre (6fok) ébredek és arra hogy zuhog az eső.
Szóval azt hiszem, maximum csak mint nézők leszünk kint, már ha lesz egyáltalán kit nézni.![]()
Sajnos nagyon csúf időre ébredtünk ma.Eredeti szerző: lensver
Bár az eső már elállt, de minden tiszta víz és sár. Ha ilyen marad, akkor én is maradok... itthon
Minél többen otthon maradnak, annál elôkelôbb helyen végzek.
Ha elég sz*r a z idô még dobogó is lehet belôle.
Bár nem hiszem, van elég ôrült aki szintén így gondolja.![]()
Tsôváz,
Minden út a komposzthoz vezet.
Én is így gondolom :-) Ott találkozunk! Remélem, nem leszek nagyon "hurka"...