Csá! Csak azt szeretném tudni, hogy ki mit gondol a vázhegesztésről! Hol érdemes, érdemes-e, hol, azaz mit hegesztessek? Kössz
Csá! Csak azt szeretném tudni, hogy ki mit gondol a vázhegesztésről! Hol érdemes, érdemes-e, hol, azaz mit hegesztessek? Kössz
Egyáltalán mit akarsz hegesztetni?
A bikemagban az apróknál van egy reklám vázhegesztőről, a neve Silvesán Máriusz. Telefont fejből nem tudok mondani, nézz utána!
és ha jol tudom volt mar egy hasonlo topik..azt olvasgasd at![]()
Szevasztok!
Cromo csövekre lenne szükségem. Vázamat erősiteném Máriusznál.
Középcsapágyházra és hátsótámvilla és láncvillacsövekre tartanék igényt,
persze pénzért kellenének még 12mm-s bolt-on hátsópapucs tervrajzok, vagy egy olyan oldal ahol ilyesmik fellelhetők.
Előre is kösz.
Üdv.: Tóth Sándor
sziasztok!
Kérdésemmel azért ide fordultam,mert úgy gondolom ez a témakör ért a legjobban az vázanyagok tulajdonásairól.
Szóval a kérdésem,hogy van egy Heavy Tools acél cc vázam.Csakhogy nincs rajta tárcsaféknek rögzítő szem.Ha esetleg sikerülne bonyolult számításokkal megalkotnom azt a kis alkatrészt amit a csomagtartót rögzítő szemekre csavaroznék fel majd arra a tárcsaféket,akkor az bírná-e azokat az erőket,ami fékezéskor lép fel?Nem szakadna le az a két szem?!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elő veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! "
Szal annyit, hogy az általad említett "csavarozás" sztem nem túl jó ötlet. A csavar korrodálódik,kilazul. Heggesztés kell oda.
Ha a váz eleve nincs tárcsafékre tervezve, akkor szerintem nem bírná el.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipő!!!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Egy nagyon régi Bikkmakkban volt egy cikk, ott egy Moongoose alu vázra készítettek ilyen adaptert, remek kivitelezésben.Eredeti szerző: schnellthomas
Jelen esetben én nem látom értelmét az egésznek. Nem hiszem, hogy pl a papucs elég erős illetve elég nagy lenne ilyesmihez, sőt talán ha még sikerülne is, lehet szétszedné a fék az egészet.
Értöm...:chin: Azért köszi a válaszokat.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elő veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! "
Hegesztés. Ha lehet akkor a tám és láncvilla közé is. Ha mindenképpen akarod.
Amúgy ráfér egy ürítés a ládádraJa, és a "p" hiány a tartózkodási helyre vonatkozott
![]()
Legutóbb husevotelefonfulke módosította; 2006-05-16 - 21:46.
Lehet kapni egy Point márkájú megoldást..
csak elég combos.
(képet most nem sikerült lelnem róla. kerékagyhoz és asszem V-fék csonkhoz csatlakozva ad neked tárcsafékkonzolt.)
Legutóbb Lord_Leslie módosította; 2006-05-17 - 00:13.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
Húha. Ha ez igaz, akkor van vagy fél méter ez az adapter.![]()
és olyan 16e körül van ha jól emlékszem.
Eredeti szerző: Endroo
én monnntamEredeti szerző: Lord_Leslie
aztán még esetleges alternatív megoldás:
http://d-eyes.pganet.com/~tomika/kep...s/dscf0043.jpg
http://d-eyes.pganet.com/~tomika/kep...s/dscf0028.jpg
de ehez nem árt egy kis merészség
Legutóbb Lord_Leslie módosította; 2006-05-17 - 20:54.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
Ki tud Magyarországon titánt hegyeszteni? Rendes hegesztőre gondolok, akiben meg lehet bízni és szép varratokat csinál.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Sztem Máriusz bevállalja. Magnéziumot csinál, és az nem gyakori, uh lehet titánnal is foglalkozik.
Meguntam az aláírásom....
<Sz. Máriusz száma bepötyögve a telefonba> (másik hegesztős topicban ott van)
_esetleg valaki B.-A.-Z. megyei nem tud hasonló szakembert, aki régi króm-molibdén váz papucsait csúszópapucsosra varázsolja? nem mellesleg Máriusz, vagy más hegesztő mi pénzért csinál ilyesmi munkát?
mégse, bocs
De gyors voltál.![]()