Oldal 1 / 665 1231151101 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 13293

Téma: Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Smile Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere (archív #1)

Nos adott a kérdés. Ki milyen összteleszkópos vázat használ? Jó? Drága? Tetszik?

Szóval gondoltam, hogy kéne egy DH-s, vagy frírájdos gépet összeszedni itt karácsony fele majd, úgyhogy szeretnék hallani egy-két vélemény ezekről.

Legyen Kona Stinky? Stab? Magellan Wega? Merida Nighthawk? Stormbringer? Valami Illmatic? I-drive? Vagy hozassak egy Tomacot/Foest/Intense-t külföldről ;D ?

fórumfüggő Shaun_Palmer avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Magamalatt
    Üzenet
    4.322

Alapbeállítás Re: Dh-Freeride váz... DE milyet?

Andix: Van egy eladó Magellan ösztelós váz. Olyan amit az előfizetők nyerhettek. Narancssárga színben, 100x jobban néz ki élőben mint a fotón. Rugóstaggal (165mm, olajcsillapítás), nyeregcsővel.

70 000 forintos írányáron. Alkudni lehet (de nem engedek) ez csak vicc, lehet alkudni.

Palmer

bentlakó legszebbcsavo avatarja
    Regisztrált
    2001-01-01
    Üzenet
    5.125

szia són én is itt vagyok hoppá

Regisztrált
    2001-01-01
    Üzenet
    5.125

Andixbéjbi!  mennyi pénzben kifejezett egységet szánol rá??

lcs

fórumfüggő Shaun_Palmer avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Magamalatt
    Üzenet
    4.322

Csákó L.Cs!!!
    Szerintem pont annyi, hogy azt a magellant megvegye ;D

Regisztrált
    2001-01-01
    Üzenet
    5.125

SÓN!!!!!!!!!!!!!!kapcsold be a kurva mobilodat jó?, vagy hívjál azonnal 1731!!

nézelődő

Nekem 2002-es teló Ruckus váz nyerte el teccésemet!!  ;D Mostan csodálkosztok mi??

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Nos pénzügyi részt úgy még nem gondoltam át rendesen. Úgy tűnik most, karácsony tájban felfut a bankszámlám. Úgy a max, amit a vázra költenék 200 matyi. Persze ez függ attól is, hogy milyen telót tudok szerválni hozzá, mert nem raknám be pl.: a Wega-ba a 8cm-t mozgó Judy C-t *;D . Viszont olyat nem akarok csinálni, hogy veszek egy 10-12 cmt mozgó vázat, mert hamár veszek, akkor valami jobbat. Inkább rakok rá Altust tavaszra, minthogy XTR hátsó váltót egy gagyibb vázra.

Egyelőre még csak terv szintjén áll a dolog, mert pénzem sincs, meg tényleg kéne pénz, mert a mostani gépet nem adom el.

nézelődő

200EZRET KŐTENÉ VÁZRA?? ÉN MEG ASZITTEM HOGY 1 NAGY ÁLLAT VAGYOK AMÉR RUCKUST AKAROK!!!  ;D

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-12-09
    Üzenet
    445

andix, szvsz érdemes szétnézned nyugati boltoknál (most nem a westendre gondolok...), ha ennyit szánsz vázra. én pl. nyáron vettem németben egy trek vrx-et 1100 márkáért. ez is jó kis frírájdos váz. itthon ennyiért nem kaptam volna meg.
    pl. a www.jehle-markt.de oldalon sok király bicó van, náluk már voltunk egyszer és nagyon korrektek, lehet, hogy vázat is eladnak külön.

de Palmer ajánlatát nem lehet felülmúlni asszem...

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Nyugi, azért nem kell letütni az utcán ha láttok  ;D . Szóval a 200 amolyan max pont. Tehát a felett nincs értelme semmilyen dologban gondolkodnom, sőt igazából még a 200-ba kéne egy olcsóbb sokk-wörk teló is, valami ami mozog vagy 15-öt. Szóval, ha jön valaki, hogy ad egy FOES-t 200-ért, akkor arra lehet, hogy vevő vagyok  ;D .
    Szóval most azért vagyok gubancban, mert a mostnani Meridat (Speed, Judy C, Deore, meg ilyesmik) megtartom CC, Ds, túra jellegűre. Vagyis meg akarom tartani. Csak hát merevfarúval nem lehet annyit poénkodni, rendesen Dh-zni, leugrani a nagymama nyaralójának a tetejéről  ;D .

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

De lehet, hogy inkább veszek egy nagyon fasza merev vázat, meg lecserélem a Deore cuccokat XTR-re és Racefacere, az össztelós verda helyett. CSAK valahogy húz a színem az össztelósok felé (túl sok Krankedet nézhettem *;D ). Aztán lehet, hogy érdekelni fog az a són Dhs gép... Mondjuk mintha már 1x láttam volna (Bergusson?), akkor annyira nem tetszett meg. A Wega viszont a kis fehér-kék színében eléggé megtetszett *;D .
    Most abban is reménykedem, hogy 2002-re kihoz valamit a Magellan. Észrevehetnék, hogy kéne a Scutum (freeride) mellé egy Dh-s váz is a kínálatba. (Jó lenne, még az is, hogy Polarx láncvillacsatlakozását olyanra csinálnák, mint a 2k1 tiralé....)

NA de lényeg a lényeg, képekkel, tipekkel nem kímélni. *;D

nézelődő

Bazze Andix nem kötekedni akarok de 16 évesen honnan szerzel 200ezer pénzt??  ???

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Látom nagyon érdekel a dolog *;D . Nos, mostanában rákattantam a www.elance.com -ra. Szóval ez egy távmunkás cucc, és ottan melózgatom. Persze ott nem írtam, hogy 16 éves vagyok  ;D . Viszont van kurva sok web design meló, nem nehéz néhányat elcsípni. ÉS OTT $$$ fizetnek, és amerikai nagyságrendben....

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Jó persze 200 az sok... Ha más mód nincs, majd megyek veletek bankot rabolni  ;D .

nézelődő

Ne bassz! Télleg? Oszt hogy fizetnek? Online a számládra vagy kűddik az tsekket? Csak web készítést munka van, vagy van másik is?

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Ez egy tök rendes hely. Egy gond van, hogy mostmár 25$ a havidíja. De nekem még a havi díj nélküli időkből marad pénz, és azóta havonta simán megkeresek legalább havi 25$. Ott gyűlik $-ban a pénz, aztán ha 100$ felett vagy, utalhatod számlára. Mondjuk nekem még csak Junior OTP-m van, de simán megy a számlára a pénz.
    Nézz körül nyugodtan csomó meló van, de a legtöbb az web design meg ilyesmi.

nézelődő

Mehecc 1edül mert mi vá vóttunk!!  ;D

fórumfüggő Kislust avatarja
    Regisztrált
    2001-06-05
    Lakhely
    bp
    Üzenet
    3.506

Üdv!

van valakinek egy képe/linkje a magellan wega-ról?

kislust

törzsvendég
    Regisztrált
    2001-09-09
    Üzenet
    1.380

Na tényleg, árasszátok el a topicot képekkel. Jöhet bármi, ami nem merevfarú. A wega engem is nagyon érdekel!!! Rakjatok fel vmit! Kösz

Oldal 1 / 665 1231151101 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •