Oldal 524 / 527 elsőelső ... 424474514522523524525526 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 10.461-10.480 / 10539

Téma: Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

09-es kék fekete pixis 35-ért (új) pl

vagy a 19-es matts lite(igaz ahoz tárcsásítani is kell (legfeljebb nem adod el az aláírosadból a cuccokat )

http://apro.bikemag.hu/browse/mtb/mt...az-l59387.html
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

törzsvendég imi72 avatarja
    Regisztrált
    2007-07-17
    Lakhely
    a Pilis
    Üzenet
    1.320

Alapbeállítás

vagy van egy Specialized Rockhopper vázszett, ami ugyan 53, de ha nem kéred csak a vázat, akkor le tudsz menni 45-ig
    Specialized Rockhopper 2009 vázszett « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
    Trance
    "Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    1.000

Alapbeállítás

Köszi srácok, megérdeklődöm őket, főleg a Specit!

Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

csak nézd meg mert marha hosszú (615 eff felsőcsőhossz)
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    1.000

Alapbeállítás

A Speci milyen súlyban lehet? Nem találtam róla egyelőre tömegadatot. Merida Lite az könnyű, viszont csak tárcsával működne. Ahhoz pedig az első kereket át kellene fűzetnem gyorszárasra vagy venni új/használt CL-es első kereket. Na ez nem annyira szimpatikus, egyszerűbb upgrade-re gondolok.
    Néztem a bike-component.de-s Vortrieb alap V-fékes vázat, 19-es 1850 gramm, 594 mm felsőcső-hossz, 139 ajró. Nem olyan rossz, na!
    ...aztán most, alig 5 perce rátaláltam erre itt. Ezek szerint 18-asban 1875 gramm a vázam, 20-asban szerintem csak pár 10 grammal lehet több. Na jó, hagyom a fenébe az egészet!...

Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

rockhopp annyira nem könnyű.
    amúgy milyen vázat akarsz lecserélni ?

Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    1.000

Alapbeállítás

2007-es Sub 60-V-t.
    A 2007-es Sub 40-V ha 1875g, akkor így felesleges. 2.2-2.3kg-ra emlékeztem, de ezek szerint jóval könnyebb. Valahol hülyeség, de az zavar, hogy 13,1 kg-os a 26-os merevfarúm, míg mondjuk párom Canyon fully-ja a nem épp könnyű kerékszettel 13,02 kg.
    Vagy csak túl kevés időm van bicajozni az időjárás miatt és túl sokat jár az agyam? :-)
    A lehető legolcsóbb "könnyítés" úgy tűnt, a vázcsere lenne, de ezek szerint nem. A bicaj kap egy full XT hajtásláncot a mostani Alivio/Deore helyett, már csak 2 db 2.5mm-es hézagoló gyűrűre van szükségem a BB-hez. Hajtókar például M442-es, csak a középcsapányon nyerek majd negyed kilót, vagy még többet a M442/443-as hajtókarral együtt. No meg a hátsó sor az valami alapabb Alivio/Deore, helyette PG-980 lesz, ott is leugrik kb. 100g.
    Legutóbb zscs módosította; 2012-02-12 - 21:08.

törzsvendég gaboca1 avatarja
    Regisztrált
    2008-04-29
    Lakhely
    Szécsény
    Üzenet
    993

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zscs Üzenet megjelenítése
    A Speci milyen súlyban lehet? Nem találtam róla egyelőre tömegadatot. Merida Lite az könnyű, viszont csak tárcsával működne. Ahhoz pedig az első kereket át kellene fűzetnem gyorszárasra vagy venni új/használt CL-es első kereket. Na ez nem annyira szimpatikus, egyszerűbb upgrade-re gondolok.
    Néztem a bike-component.de-s Vortrieb alap V-fékes vázat, 19-es 1850 gramm, 594 mm felsőcső-hossz, 139 ajró. Nem olyan rossz, na!
    ...aztán most, alig 5 perce rátaláltam erre itt. Ezek szerint 18-asban 1875 gramm a vázam, 20-asban szerintem csak pár 10 grammal lehet több. Na jó, hagyom a fenébe az egészet!...
    Szerintem ez a Rockhopper már az M4 aluból készült és nem A1, a geója is Stupjumperra hajaz, ami 19-es méretben 1500g volt, ez is ott lehet, A Stumpynak meg az egyik legjobb geója van, ha a hossza bejön akkor ez egy igen jó váz lehet!

Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

valóban (mongy nekem a 17es m4 stumpi 1550 volt). a 19-es viszont lehet nagy lenne.

bár nekem még az nem tiszta egy q. jó fulli mellé minek egy merevfarú monti ?

én hasonló helyzetben a meridát hagynám úgy ahogy van, sárvédő csomagtartó, 1,75-ös maarthon külső, és városi rohangálós, téli szutykos, görgözős cucc. abból a jobb alaktrészhalmazból meg építenék egy tényleg könnyű v-fékes cross/fittness vázra épített aszfaltos/dózerutas kilómétergyűjtő szerelvényt.

fórumfüggő Kisherceg avatarja
    Regisztrált
    2004-12-07
    Lakhely
    Naszály mellett
    Üzenet
    2.851

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zscs Üzenet megjelenítése
    2007-es Sub 60-V-t.
    A 2007-es Sub 40-V ha 1875g, akkor így felesleges. 2.2-2.3kg-ra emlékeztem, de ezek szerint jóval könnyebb. Valahol hülyeség, de az zavar, hogy 13,1 kg-os a 26-os merevfarúm, míg mondjuk párom Canyon fully-ja a nem épp könnyű kerékszettel 13,02 kg.
    Vagy csak túl kevés időm van bicajozni az időjárás miatt és túl sokat jár az agyam? :-)
    A lehető legolcsóbb "könnyítés" úgy tűnt, a vázcsere lenne, de ezek szerint nem. A bicaj kap egy full XT hajtásláncot a mostani Alivio/Deore helyett, már csak 2 db 2.5mm-es hézagoló gyűrűre van szükségem a BB-hez. Hajtókar például M442-es, csak a középcsapányon nyerek majd negyed kilót, vagy még többet a M442/443-as hajtókarral együtt. No meg a hátsó sor az valami alapabb Alivio/Deore, helyette PG-980 lesz, ott is leugrik kb. 100g.
    igen, ez a dolog legutálatosabb része.
    "Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
    "Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

törzsvendég
    Regisztrált
    2011-03-26
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    823

Alapbeállítás

sziasztok:

ezekről hallott már valaki?

MOSSO BIKE

taiwani cég, de hát már kb mindent ott gyártanak. igazából merev mtb villa keresgélés közben akadtam rájuk, de a vázak is egész jól néznek ki.

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.454

Alapbeállítás

Van Horváth és német Distributor érdeklődj ott.
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

törzsvendég
    Regisztrált
    2011-03-26
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    823

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: zeezoltano Üzenet megjelenítése
    Van Horváth és német Distributor érdeklődj ott.
    nagyon köszönöm a segítséget! már be is íratkoztam ide

törzsvendég Kánya avatarja
    Regisztrált
    2007-03-28
    Lakhely
    MECSEK
    Üzenet
    397

Alapbeállítás

Komoly cégnek nem hinném, látván az összeszerelt gépeiket
    Pl. itt van ez ezzel a nyereg kombóval és PS-al eltüntetett támasszal.
    Persze ez nem jelenti azt hogy sz@r, csak akik ilyen gépeket raknak össze így azt nem gondolom hozzá értő embernek, főleg ha a villákat is ilyen minőséggel gyártják.

Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

hát ez ilyen nagypapi outi

érdekes az a 6 centi távtartó a stucni alatt

törzsvendég Kánya avatarja
    Regisztrált
    2007-03-28
    Lakhely
    MECSEK
    Üzenet
    397

Alapbeállítás

És az fs gépeit még nem is láttad

törzsvendég
    Regisztrált
    2011-03-26
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    823

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Kánya Üzenet megjelenítése
    És az fs gépeit még nem is láttad
    az összerakott bringáik valóban szánalmasak. viszont a montivázakra ránézésre én nem nagyon tudnék rosszat mondani... még titán meg szkandium vázuk is van az alu meg a karbon mellett.

ez pl kifejezetten szép, tök szépek a hegesztések meg a festés is. de én nem értek hozzá.

a villáikról volt egy kis eszmecsere mtbr fórumon (ha jól emlékszem) ott dicsérte egy user. és más sem fikázta. az is valami. de ahogy nézegettem, egy ilyen váz vadiújan merev villával kijön 80ezerből. elgondolkodtató. más kérdés, hogy folyamatos félelemben tekernék, hogy mikor törik össze alattam...

törzsvendég
    Regisztrált
    2011-03-26
    Lakhely
    Szeged
    Üzenet
    823

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Kánya Üzenet megjelenítése
    Komoly cégnek nem hinném, látván az összeszerelt gépeiket
    Pl. itt van ez ezzel a nyereg kombóval és PS-al eltüntetett támasszal.
    Persze ez nem jelenti azt hogy sz@r, csak akik ilyen gépeket raknak össze így azt nem gondolom hozzá értő embernek, főleg ha a villákat is ilyen minőséggel gyártják.

van egy kis kontraszt

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.454
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

loituma69 avatarja
    Regisztrált
    2009-10-07
    Lakhely
    Székesfehérvár
    Üzenet
    8

Alapbeállítás

Hi all
    wenson kinetic 21 col vázat ismeri valaki? Megszabad venni egy full xt felszereltség mellé vagy annyira gagyi, hogy felejtős? 18.000ft új váz MTB CC briga lenne! A full xt szett egy 19 colos nakita bringán van de kicsi nekem /188cm Ti mit tennétek?

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •