Én már letöltöttem egyszer a progidat, de akkor nem tudtam vele mit kezdeni.
Amúgy egy körzővel bármit lehet modellezni 2 dimenzióban (A4-es lapon), amit csak akarsz.
Remélem most nagyobb sikerrel járok.
Ami meg a "vegyünk egy vázat és mintázzuk le 2*es biztonsági szorzóval"-t illeti: nos általában nem is olyan rossz ötlet! Ott már gondoltak arra, minek hogy lehet baja, és akkor NEked erre már nincs gondod.
Lehet, sőt egyre biztosabb, hogy DH, azaz össztelós vázat fagok/unk csinálni!!! Csak ugye akkor megint egy csomó pénz bele a teló meg a sok szar cucc rá!!! (Banyek!! Honnan lesz nekem erre pézem!!! :'( )
Na szóval köszi a progit is!!! Töltse le mindenki és ha mér lesz valami végelegesebb lerv akkor felrakom JPG-ban meg a tesztelhető ábrát is!!! ;D
Szóval ha valakinek van még jó 5lete írjon és segítsen rajtam!!!! 8)
rob,
tök jó, örülök, ha letöltötted, néha egy picit fejlesztek rajta. csak beraktam ide a linket, hogy akit érdekel, tudjon róla
én ilyen lusta alak vagyok és nem körzőzök, a gépre hagyom a piszkos melót ha esetleg a progival nem tiszta valami, de érdekel, irjál mailt!
Major, az előzőt nekem irtad ?
ha igen - leirást most nem tudok neked küldeni, mert sajna nincs. de ha englisbűl vagy jó , akkor van egy file a kicsomagoltak közt (instructions) és abban van 1 adag info.
most olvasgattam vegig ezt a kis ertekezest. Kicsit furcsanak talalom hogy csak ugy nekiallsz vazat tervezni egy hazi keszitesu programmal. (de persze lehet hogy csak felreertettem az olvasottakat). Szoval csak ugy rabizod az eleted egy olyan nem-bevalt nem-tesztelt dolgora mintegy otthoni fusi vaz.? mert gondolom nem balatoni kozertba jarashoz tervezed.!
Szoval. Az a ZAP nevu alak tunt ez egyeduli "tapasztalt" versenyzonek ebben a temaban (es mint aztan ki is deritettem, haverunk, innen pecsrol). O az emberetek. Irj neki, o biztos tud segiteni. Vagy a te terveidet o at tudna szamolni, erok, csavaro, nyiro hatasok, forgato nyomatekok, csovek szilardsaga, rugalmassaga, konstrukcio merevsege...
Illetve inkabb azt a Lori-t kellene elerni. Ha minden igaz az o vazat lattam a minap. Most lett kesz. 23cm mozog hatul, plusz (hatul!) atuto tengelyes 4ipari csapagyas Yasec agy, elol egy RS(?) Shiver, es Hayes, meg minden ami szem szalynak ingere. Nagyon ott van. Tehat ha valaki akkor o ert hozza. A srac epitesz ha jol tudom, papiron tervezte meg, de meg a telonak is ott volt a keresztmettszete,m agyakkal egyutt 3nezetbol, hmmm.!
Tovabbi reszletekkel sajnos nem szolgalhatok.
sok szerencset, remelem nem tuntem nagyon lenezonek....
ps: akos, ugye nem baj hogy igy hirbe hoztalak....
Tényleg a másolás tűnik a legegyszerűbb dolognak, lásd Magellán stb, még ők se veszik a fáradtságot, hogy egyéni tervvel álljanak elő az össztelósokat illetően. Rengeteg időt és hibalehetőséget spórolsz meg.
Fogod magad körbemész, közülünk meglátogatsz mindenkit és kitalálod, hogy neked melyik rendszer a legjobb. Asszem elég jó és sokféle a választék:
Cserko: Scott FX DH (1 forgópont)
Sorn: WEGA (4 forgópont, ipari)
Shaun: WEGA (4 forgópont, ipari)?
Szilvi: Deneb (4 forgópont, sikló)
Robi: Stormbringer '99 ( 1 forgópont)
Én: SLK DH (4 forgópont, ipari/sikló - ehhez a neten vannak falvastagság adatok is)
Ja, csak mellesleg jegyzem meg, hogy szerintem vázsablont lesz a legdrágább és legnehezebb gyártani. De azért mindent bele!
SZerintetek mennyire lehet egy vázat lemásolni? Mármint mennyire kell változtatni rajta, hogy ne legyen jogsértő (+nézi ezt valaki, hogy az "egyedi" vázam tökre hasonlít egy ismertett márkához)?
Az, hogy létezik hasonló váz, azt a kutya nem fogja észrevenni, ugyanis tajvanon egymillió darabban gyártanak mindenféle vázrészeket, és mindenféle márkák korlátozás nélkül használják fel őket, lásd Magellan, Illmatic, stb...
bagoly: nem, nem baj, sőt!
A Lóri bringája tényleg készül, az adatok pontosak, a gép eléggé ütős, bár egy kicsit elfáradt az alkotó.
Olyant meg, hogy akkor leírom, hogy mit, hogyan nem tudok, mert az nem ilyen egyszerű. Én amikor már a 3. vázamat törtem szét találtam ki Lórival ezt a vázépítés dolgot, ha jól emlékszem 96-97 körül. Ő építész (meg őrült) számol és rajzol mint a gép. Először csak átalakított egy gépet nekem, aztán bejött, és épített magának egy teljes vázat, telóval együtt. Aztán szétment az én gépem és a tapasztalatokat felhasználva kicsit újjáélesztettük. Aztán amikor ez teljesen bejött (3 éve van egyben) kitalálta magának A bringát, ami most készült el, a tesztelés hátra van, de tökéletesnek ígérkezik. Szóval ezt csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy kb. 4-5 év tapasztalat, meg erős elméleti tudás is kell hozzá, nem lehet úgy nekiállni, hogy akkor most én vázat építek, abból csak gányolás lesz. Egyébként szerintem vállalna vázépítést az érdeklődőknek...Na ennyi
Na igen, de jól lenne, ha eme 4-5 vázból szerzett tapasztalatokat megosztnátok velünk. :-/ Szóval akkor nem kéne ugyanezt bejárni másoknak > Major most tart ott, mint Ti 97ben... Én is szívenesen ovlasnék tapasztalatokat, meg ilyesmi. Már ha közzéteszitek ezt a mi kedvünkért. ;D
Én kb a 25 ezredik vázamat csináltam meg papíron, vonalzóval, szögmérővel, körzővel, 1:5 méretarányban. Ez eddig egy dolog. Tisztában vagyok a vázak működési rendszerével (horst link, egyforgáspontos, négyforgáspontos de nem horst link, lawwill, i-drive, stb)Ez a másik dolog. És én jövőre nekikezdek egy össztelós, egyforgáspontos váz meghegeszttetésének. Az anyagot megveszem a Metalloglobusnál (nem reklám), és kész. Van egy ismerősöm, akinek ez a 4 biciklije lesz. A legelső már megvan több, mint 5 éve Neki, és még egészben van. Csodálod? És tegyük fel, hogy mégsem lesz jó, eltörik. Akkor meg mi van? A cső nem törik félbe, főleg nem az alsócső. A hegesztés mentén törhet csak szét (ez a leggyengébb pontja a váznak) éppen ezért lesz kézzel, nem géppel hegesztve, és 5-ös elektródával, nem kettessel, mint a hagyományos boltban kapható vázak, amiáltal kb 2szer akkora varrat lesz, és a cső annyira összemelegszik a vivőanyaggal, hogy szinte eggyé válik! Ha lesz egy kis időd, remélem szilveszterkor Attila felhozza a Műjégpálya elé a VBB-s találkozóra a biciklijét, és megnézheted. Nem lesz nehéz eltéveszteni, BigOne, 200-as Hayes, RF hajtómű, XT, stb. És akkor megnézheted, milyen az, amikor valakinek az ELSŐ váza olyan brutális, hogy az unokáidat is túl fogja élni... És ha láttad már, akkor bizony elhiszed, hogy miért bízom rá az életem egy papíron megtervezett vázra. Mert az is papíron let tervezve! És ha meg van tervezve, akkor egy olyan ember, akinek az alu hegesztés a SZAKMÁJA, semmi perc alatt csinálja meg Neked a vázat. De ha egy évig tart is, amíg kireszelgetem, meg összeillesztgetem, meg a segédvázat megtervezem-kivitelezem, stb, akkor is megéri. Mert az enyém lesz! Olyan, ami egyesíti minden kapható váz előnyét olyan szempontból, ahogyan az NEKEM lényeges.
Szerintem egy rugóstag nélküli váz anyagköltsége kb 30 rugó, és akkor nem számoltam a marást és a hegesztést, mert azt nekem ingyé csinálják, és nem is tudom, pontosan mennyi. Kb még egyszer 30 ropi. Meg a rugóstag. 80-100 körül lesz a vázad.
: nem akarom elkiabálni, de most érkezett az az idő, amikor egész életkéesnek nevezhetem azt a tervecskét, ami a sok összevisszaságban húzottvonalból kikörvonalazódott előttem...
Ha a pontosabb szerkesztések és modellezés is ezt fogja mutatni, akkor egy olyan össztelós verda fog kikristályosodni, aminek nem szokványos rugóstagja van, így házilag elkészített lesz az is...
:-X
egy aprócska kérdésem lenne a tisztelt, és részemről szinte istenített vázépítő társasághoz:
valaki feltudna rakni Nekem egy olyan rajzot, amin egy hátsótag csillapítása van boncolva?
Segítségetek előre is köszöni a társulat két tagja:
Joghurt és Én(meg a nem Irén... )
JA: Most lettem kész (tegnap este) azzal a vázzal rajzban, amit úgy gondolok, megéri megcsinálni. Egyforgáspontos, szép darab. Elméleti rugóúthossz 185 mm-eres rugóstag és 40mm rugóút mellett 130 mm. Szerintem elég jó az áttételi arány...
Képek még idén jönnek, ha érdekel, Major, Neked is elküldöm.
rob,
szintúgy én is kérnék a képekből, ha lehetséges!
kiváncsiságom határtalan *
mé' nem tervezel állitható rugóstagpoziciót ? ezzel egyszerűen változtathatnád a rugóutat. /bocs a belepofikázásért * /