Sziasztok!
Igazából nekem pár véleményre lenne szükségem!
Most egy Cube AMS 125 bringám van full xtr- el szerelve!
Lenne most egy lehetőségem, hogy hozzá tudnék jutni egy Specialized Fsr Carbon vázhoz jó áron!!
Eljátszottam a gondolattal, hogy érdemes e le cserélnem a Cubeot!
Ha esetleg akad bárki akinek van tapasztalata a kérdésemmel kapcsolatban az előre is meg köszönném!
Üdv zOLI
És ennek mi köze a karbon váz építéshez?
Szia Zoli!
Csak 2 gondolat.
1. Nem vagy megelégedve a cube-al?
Ezalatt azt értem, hogy kényelmetlen a bicajozás vele? (kicsi a váz, nagy a váz, zsibbadsz itt-ott, nem tetszik a szine…)
2. Ha lecseréled a bicót akkor specializedes zoli-ra kell a nevedet változtatnod.![]()
(bakker, hívj fel és beszéljük meg a dolgot. Nem kell mindenbe egyből beleugrani!)
--
NorbRT
Javító szett carbon vázakhoz: http://www.carbonmods.co.uk/Products...CMCFLK300.aspx![]()
nem vázépítés, de karbontéma....
van nekem egy x.0 trigger váltókarom, és a karbon fedőlap kicsit eláll az egyik saroknál, ezen lehet valahogy alakítani kicsit? a belső rész natúr, a külső lakkozott...
Sziasztok!
Az lenne kérdésem, h. a 3k szövés az mennyire erős/tartós váz és villa esetében?
Előre is köszi a válasz(oka)t
Sziasztok! Lenne egy apró kérdésem. Cannondale Rush carbone vázamon észrevettem pár apró karcot. Hála égnek csak a lakkréteg karcolódott meg. Érdemes kijavítani, és ha igen, hogy és vagy hol tehetem ezt meg?
Geri: szerintem hagyd úgy, amíg nincs nagy hiba jobb nem bántani.
Fekete lakk, nem átlátszó? Szerntem se nyúlj hozzá. Ha átlátszó lakk van rajta, akkor elvileg waxolható. Nekem sima alu vázam van, fekete+ lakk (metálfény). Szoktam waxolni. Nem tünteti el a karcot, de kevésbé látszik, szebb színe is lesz és egy védőréteget képez. Autóhoz való Sonax kerek fémdobozos (kék kupakos) waxot használok, ha érdekel megnézem pontosan a típusát.
Nagyon halott a fórum, pedig érdekel a karbonozás. Sehol senki, akinek van tapasztalata a kézi laminálásban?
Helló.
Ismerősöm karbon össztelósán elengedte magát a ragasztás az egyik csapágynál,így a csapágy elfordul a karbonban,mivel lehetne ezt az alu-karbon-t megragasztani?
Üdv,Péter
Epoxival szokták.
Alvin-Plast Fórum
Ennél a cégnél vannak hozzáértő, segítőkész emberek, szerintem meg tudják mondani melyik gyanta a legjobb. Én látatlanban eporaiddal, vagy uverapiddal (barkácsboltokban kapható) próbálkoznék, de előtte kérdezd meg a szakembert.
"Iszok ha győzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"
Én lamináltam már üvegpaplannal és poliészterrel, az nem tűnt bonyolultnak. Nem tudom, hogy a karbonszövet hogy viselkedik, mennyire lehet síkba nem fejthető térbeli formákra rádolgozni, ahhoz meg sokallotam az (általam vélt) árát, hogy kísérletezzek. Szerintem elsőre egy üvegpaplan/üvegszövet-poliészter üléssel nem hibáznál nagyot.
"Iszok ha győzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"