Keresek társakat Országútizáshoz, főleg hétvégékre. Komoly, de amatőr edzés és versenyzés céljából!
Jön a tavasz és ideje újra tekerni, de egyedül unalmas. Komolyan szeretnék edzeni, nem csak úgy lazásan tekerni.Ha te is társaság nélkül vagy, vagy tudsz vmi találkozóhelyet, ahonnan indultok, indulnak mások, akkor írj időpontot, helyet pls.
Kösz.
Örülök ;D ;D, hogy nyitottál egy ilyen topikot, mert néha én is unom, hogy egyedül kell 3-4órát zúzni ! Sajna ez az utolsó napom itt a munkahelyen és ezután ritkán -hetente 2-3 alkalommal- leszek a neten, de!!: az istvanmezei@freemail.hu címet gyakran ellenőrzöm és a telefon se hülyeség!
A közös tekerés jó ötlet és -ha csak időm engedi- bennevagyok. Gondolom hétvége elsősorban...
Amúgy mennyit tekersz oúton ált.ban? Milyen keróval nyomod?
Remélem k'va sokan összegyűlünk és összeverbuválódik egy jó csapat!
Most vasárnap???? (02. 03.)
Nekem február közepétől, március elejétől alkalmas a dolog. Munkahelyi elfoglaltság miatt egyenlőre hétvégéken, de amikor már sokáig van világos, akkor hétköznapokon is mennék. Apropó, hova érdemes menni, ha nem akarok sokat azzal tölteni, hogy kijussak a városból. Sajna a belvárosban lakom. V-ker...
Február közepétől frankón tuti a dolog! Ha az V-kerben laksz:
Opt.1.: 70-es uton Érdig, onnan irány Velencei-tó + akármi
Opt.2.: É-i irányban: szentendrei hévvel pl.: Pomáz (addig nem ajánlatos tekerni, mert a ki'ott szarút tönkrevágja a gépedet!) utána meg pl.: Dobogókő, stb...
Opt.3.: Akárhogyésakármerre!
Ezek a hirtelen ötleteim mára! Várom a leveleket a freemail-re, a továbbiakban ott leszök.
Sziasztok! Én is benne lennék a közös tekerésekben, nekem főleg az opt. 2 jönne be, egyébként én már holnap is megyek tekerni, de sajnos most nem tudom még megmondani, hogy mikor tudok elindulni (ebből eredően sajnos azt sem, hogy merre megyek...) Azért mindig idenézek, a hétvégék nekem is megfelelnének.
Ui: egyébként ti milyen erőben vagytok? én sajnos egész télen betegeskedtem, eléggé megviselte a formámat, minél hamarabb vissza kell nyernem, mert kevés az idő, március elején már indul a versenyszezon!
Csak így tovább. Mások is jelentkezzenek, szóljatok másoknak is akit ismertek. Legyünk minél többen....
Chelydra te is szoktál versenyekre hjárni? Milyenekre? Igazolt vagy, vagy csak amatör? Kivel-mivel mész versenyre? Keresek olyan embert, aki jár versenyekre az országban, és van még hely az autóban, és tudna majdan vinni.
A forma miatt ne aggódjon senki, elvégre még február van, mindent be lehet pótolni:)
Hello! Az az igazság, hogy országútizni csak tavaly kezdtem el, eddig montiztam, de imádok tekerni! Nem vagyok igazolt, csak amatőr, de azért igyekszem elmenni versenyekre is, már csak azért is, hogy találkozhassak más bringásokkal és lássak szép gépeket :-) Sajnos kocsim nincs, így vagy kitekerek a rajtig bemelegítésképp (persze csak akkor, ha nincs 200 km-re), vagy én is bekéredzkedem másokhoz... Szerencsére azért elég sok rendezvény van itt Pest környékén, nekem az álmom az, hogy egyszer kimehessek egy osztrák vagy olasz hétvégi versenyre, de ez még a jövő zenéje...
Az nem gond. Ha versenyeztél montin, akkor nem újdonság. Érdemes elmenni más városokba is, mondjuk Pécsre, ott igen jó versenyek szoktak lenni. Nem beszélve a Mátra kupáról, és sokszor érdemes átmenni Jugóba is vagy Boszniába. Ott még pénzt is lehet keresni:)
Még nincs konkrét időpont. Egyenlőre márciust elejét lőttük be. Gyülekezünk szép lassan, aztán majd látjuk hány ember jön el az első közös "edzésre":)
Végre egy oúti összefogás! Én márc. 15-én kezdem az idényt, heti 3-4 "edzést" tervezek. A Városligettől nem messze lakom, ha valakiknek jó... Idáig kedden és csütörtökön hajtottam (du. 1/4 5 től), és persze hétvégén (ekkor nagyobb távokon). Hétközben 60-80 km megyek közepes tempóval, hétvégén általában 120-180 között, ill. néhány 200 feletti is előfordul. Nagyjából a túrázás és az edzés szintje között vagyok. A legtöbbet a Pilisben és Vác - Erdőkertes- Gödölő- Isaszeg- Rákoscsaba körben fordulok elő, de megyek másfelé is: Gerecse, Budai hg. környéke, Vértes, sőt még a Bakonyba is (egyszer-kétszer).
Palásti Gábor: Esetleg tudnál írni pontos itinert ezekről az utvonalakról? Hogyan jutok ki Pestről, merre kell indulni, illetve hogyan vannak itt a körök. Most költöztem fel Pestre és nincs energiám új utvonalakat találni, jó nekem a már kipróbált, bejáratott pálya. Az erdőkertesi kört ismerem:) Csak nem találok oda:)
Ha valakit érdekel a versenyzés, az jelentkezzen, mert érdemes lenne egy vagy több autónyi embert összehozni, és akkor nem kellene egyedül utazni, ami ugye nem gazdaságos:)
Még egy link, itt van hivatalos idei versenynaptár: www.hunbike.hu
Sajna én nem, mert nincs még kész a bringám. Időfutamban amúgy sem vagyok egy spíler.
Valószínűleg nekem az első verseny az idénynyitó lesz. Sajna a Melittára sem hiszem, hogy eljutok.:(
Nekem szerencsére már kész a bringám, a héten vettem új pedált és cipőt is, inkább a kondíciómmal vannak gondok... Ma délután elmentem és lenyomtam 20 km-t (a verseny 18 lesz), épphogy csak meglett a 30-as átlag, ez nagyon gagyi... Mindegy azért megyek el. mert ha nem vagy ott, akkor a leggyengébb eredmény +1 percet kapod a köv. versenyre, azért annál biztosan jobb leszek. Remélem az időjárás is kedvező lesz, egy maihoz hasonlóval már teljesen elégedett lennék...
Hát szomorú!, de ma délután igyekeztem "berepülni" a binyót, de a hajtókar cspágy szétment. :'(
Most negyek szétszedem, borzalmasan recsegett már mire hazaértem vele.
Pedig már szuper az idő, mostmár igyekeznem kell.
Én végül elmentem a Békás-kupára, szerencsére a fater elvállalta, hogy kivisz kocsival, (nem volt kedvem 4-5 fokban 40 km-et tekerni előtte, különösen úgy, hogy nincs thermonadrágom... *Már reggel úgy kezdődött, hogy vissza kellett fordulnunk, mert otthon hagytam a cipőmet... szerencsére még nem voltunk messze, ráadásul pont azt álmodtam éjjel, hogy ott vagyok, de nem tudok indulni, mert otthonhagytam a cipőm... Az meg már Szentendrén jutott eszembe, hogy a kulacsot is otthonhagytam, de szerencsére volt nálunk tea, meg valószínőleg úgysem vitttem volna magammal, 18 km-re felesleges. Szerencsére a nevezésemet egy csapat már előre elintézte, 11.42-kor indulhattam, 10-re értem ki, úgyhogy kb 1 órát még kellett ülni a kocsiban, mielőtt megkezdhettem a melegítést. Sajnáltam azokat, akik nem kocsival jöttek, mert aki nem tud nevezni időben, az *akár 2-3 órát is fagyoskodhat *mire elindítják. Egy perces időközökkel indították a versenyzőket, 10-kor indult és az utolsót asszem fél kettő körül indították, szóval legalább 200 ember indult. Kisoroszi felé elég erős szembeszél volt, viszont visszafelé *elég jól lehetett már döngetni, sajnos a szél miatt többet vesztettem odafelé, mint amit be tudtam hozni visszafelé, így kb 33m15s idővel értem célba, ez kb 32 km/ órás átlag volt, a legjobb idő 27 perc alatt volt. Remélem minél előbb felteszik az eredményeket a netre, hálistennek utolsó biztosan nem lettem :-)
Március 17-én Melitta kupa van Pécsett. Mindössze 40 km-es "idénynyitó jellegű verseny!
Aki jönne jelentkezzen!
Kellene valaki akinek van autója és esetleg vissza tudna engem hozni Budapestre Pécsről a verseny után. Természetesen a kerékpárommal eggyütt, tehát kellene kerékpártartó is:))