Tud vki montis útvonalakat mondani a Magas-Tátrában? Nový Smokovec-en leszek 1 hétig és természetesen a bringám is viszem magammal.
Mely helyeket érdemes felkeresni?
Túratérképet tudtok ajánlani?
Tud vki montis útvonalakat mondani a Magas-Tátrában? Nový Smokovec-en leszek 1 hétig és természetesen a bringám is viszem magammal.
Mely helyeket érdemes felkeresni?
Túratérképet tudtok ajánlani?
Német nyelvterületen nem vagyok otthon, ezért kérdezem, hogy osztrák hegyekre honnan érdemes szerezni rendes offlinepapíralapú turistatérképeket, mármint a bringázható ösvényekkel, szintvonalakkal? Gondolom ott is létezik... Szép dolog a GPS, de túrát tervezni ismeretlen helyre kezembe fogható térkép nélkül nem tudok.
Előre is köszi.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)
Én anno a Térképkirály XIV. Szugló utcai üzletében szereztem be hasonlókat.
Én az Arany János utcai metrómegállóval szemben lévő térképboltban vettem Rax térképetés úgy láttam sok más is van nekik.
bergfex.at -n van teljes Ausztria túrsitatérkép onlány, itt van leírás a használatához
"Aki szereti a hegyeket, menjen a hegyekbe, különben elveszti az életkedvét." (Kurt Diemberger)
Köszi mindkettőtöknek.A két üzlet egyébként mindegyik Térképkirály, ismerem is őket, hogyeznemjutotteszembe (fejrecsapóssmiley)... Az onleány térkép is szuper, a tervezett szállás közelében böngészem épp a bringás túralehetőségeket, hát tényleg elképesztő szintkülönbségek vannak. Azt hiszem, sokkal izmosabb és iszonyú fáradt leszek, mire visszaérünk, főleg mivel én leszek a csapatban a leggyengébb láncszem.
![]()
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)